Şimdi Ara

Magrabi optik yaniyor. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
19
Favori
14.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada başka nerde var? Tek ankamallde vardı sanırım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • **engineer09** kullanıcısına yanıt
    Ordan bahsediyordum.Demek kapanmış.Kusura bakmayın.
  • Arkadaşlar az önce 2 adet rayban güneş gözlüğü aldım ve tam 1 tl ödedim.alt limit yok.tartışmasız bu yılın en sıcak fırsatı.çekilişle güneş gözlüğü kazanmak gibi bişey

• Bu kodlar Şişli optik de de geçiyor mu acaba

• Birkaç yıldır alışveriş yapmayan üyelere yollanmış bu çek. Ücret karşılığı almak isteyen olursa özel mesaj ile teklifini yazabilir. Veya diğer ildeki arkadaşım vasıtasıyla alacağım duruma göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neymiş şimdi işin aslı astarı çeki kullanan var mı bana gelmedi ama merak ettim havadan 400 liralık çeki
  • Kod icin Magrabi'de tanıdığı çalışan bir arkadaştan yardım istedim. Arkadaş çocukla konuşup dönüş yapacak inşallah. Çek için 200 lira verecek değilim. Olursa olur, olmazsa da sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 5 Aralık 2015; 15:12:59 >
  • Çekler çok rahat kullanılıyor arkadaşlar . Akasya mağazasında tom ford gözlüğe cam dahil 206 lira ödedim . Süper ötesi oldu. Fiyatlar abartılmamış. Çek özel müşterilere yollanmış .

• quote:

Orijinalden alıntı: mtatar19

Çekler çok rahat kullanılıyor arkadaşlar . Akasya mağazasında tom ford gözlüğe cam dahil 206 lira ödedim . Süper ötesi oldu. Fiyatlar abartılmamış. Çek özel müşterilere yollanmış .

neyimiz özelmiş acaba
  • Arkadaşlar cek tek bir zamanda mı geldi yoksa Belirli zaman aralıklarında mı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk3r -- 5 Aralık 2015; 15:34:24 >
  • Haber veren arkadaşa çok tşk. 400 tl çeke en iyi iki adet veya bir adet rayban hangi gözlükler alınır....
  • İsms olarak kod geldi. Sahte diye biliyordum az kalsın. Bir bakayım. Hafta ici marmara forum a.

• Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Mesaj dün gelmişti ama önemsememiştim.
    Bugün 2 gözlük aldım hediye alacaktım çok bomba oldu.
    İndirimli ürünü aldım bilginize.
    Prisim üyesi değilmişim.

• mail atın magrabiye genel yapsınlar kampanyayı konuyu da gösterin..
    cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar..

• Bana da atasun optik 40 tl çek verdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fake diye mesaji sildim.Androidde silinen mesaji geri almanin bir yolu var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

mail atın magrabiye genel yapsınlar kampanyayı konuyu da gösterin..
    cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar..

ne alaka ki? adamlar daha önce belli bir fiyat üzerinde alışveriş yapmış, sonra da hiç uğramamış müşterilerine böyle güzel bir kampanya yapmış. he, gönül isterdi ki atıyorum 2000 tl üstü alışveriş yapmış olanlara 750 tl, 1000 üzerine 400 tl, 500 üzerine 200 tl gibi her kesime versinler ama vermemişler. sizin dediğiniz akbank'a gidip "niye sadece hesabında 1 milyon üzeri olan müşterilerinize iphone hediye ediyorsunuz, herkese verin" demek gibi.
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    bu dediğinizi neye dayandırarak söylüyorsunuz ?
    magrabi satış tutarlarını sizinle mi paylaşıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Dün bana da geldi de pek aldırış etmedim vardır bi bi yeniği diye. Geçen hafta uğramıştım prism puanlarımı kullanmak için 50 tl puan da orda bar benim

Arkadaşlar 400 tl hediye çeki , 55 tl biriken puanımı harcayarak bir emporio Armani bir de rayban gözlük aldım 126 tl ödedim şaka gibi

• Gözlük alan arkadaşlar hangi modeli ne kadara aldıklarını yazarlarsa çeki kullanacaklara yardımcı olurlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.