Şimdi Ara

Magrabi optik yaniyor. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
19
Favori
14.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pausell

1 kere alışverişim olmuştu. 280 tlye armani gözlük almıştım 2 sene önce. 400 tl çek yollamışlar, süper müşteri memnuniyeti😀

Bu mesajla da görmüş oldunuz. Tahminlerle olmuyormuş demekki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    ben 300 tl civarı ödemiştim bana verdiğim miktardan daha fazla miktarda(400tl) geldi tamamen şans olduğunu düşünüyorum belki alınan markalarla ilgisi vardır
    tag heuer almıştım ben
  • Bence 2 sene önce @kanalici sayesinde indirim koduyla alanlara geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kanalici yazmış bunu ay tutmuyor ama belki onun ile alakalıdır

Herkese Merhaba,

Öncelikle kampanya yoğunluğundan dolayı online olamadığım ve mesajlarınıza dönemediğim için kusura bakmayın.
    Bu kampanyadan tam anlamıyla yararlanmak için yarın (Cuma) mutlaka mağazalarımıza uğramanızı tavsiye ederim..

Foruma özel bir şeyler yapmaya çalışıyorum fakat sözünü verip mahçup olmak istemem. Şu an için en uygun fiyatlar bunlar ama Nisan-Mayıs gibi sadece size özel bir kampanya yapmayı planladığımı açık yüreklilikle söyleyebilirim.

Bildiğiniz gibi model/fiyat vb bilgilere sahip değilim, bu bilgileri mağazalarımızdan alabilirsiniz.

Saygılarımla,
    Teşekkürler.
  • Bana da 400 TL lik kod dün aksam geldi. Bugün marmara forumdaki şubelerine gidip Rayban New Wayfarer Polarize aldım. Kodu kullanınca 35TL tuttu. Polarize olmayan aynı gözlük kodla 15 TL tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 5 Aralık 2015; 23:58:30 >

• Arkadaşlar çek gelenler söyleyebilir mi? bu çekler tek saatte bir sefer mi dağıtıldı, yoksa ara ara yine çekler geliyor mu?

• ilk3r İ kullanıcısına yanıt
    sanırım tek saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

quote:

Orijinalden alıntı: pausell

1 kere alışverişim olmuştu. 280 tlye armani gözlük almıştım 2 sene önce. 400 tl çek yollamışlar, süper müşteri memnuniyeti😀

Bu mesajla da görmüş oldunuz. Tahminlerle olmuyormuş demekki

demek ki şansmış version53'ün dediği gibi, rastgele veriyorlarmış. sen şanssızmışsın dostum.
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Şansdan ziyade üyeliğim yok numaram bile yok :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r

Arkadaşlar çek gelenler söyleyebilir mi? bu çekler tek saatte bir sefer mi dağıtıldı, yoksa ara ara yine çekler geliyor mu?

Ben satis elemanına sordum. Ozel musterilerimize gonderdik dediler ama bu bize kendimizi ozel hissetmemiz icin soylenmis klasik bir cevap... Yaklasik 2 sene once forumdan bir arkadasin gonderdigi kodla eşime channel kendime rayban gozluk almistim. O kampanyadan yararlananlara gondermis olabilirler. Dün kod gelince tekrar faydalandik. Umarim her sene bu tarz kampanyalar yaparlar.

• Nunarali gozluk alanlar sigortanin karsiladigi miktari dustuler mi acaba?

Bana bugun alirken sigorta karsiladigi miktari ile indirim birlesmiyor dediler.Ya indirim ya sigorta kullancaksiniz dediler.

Biraz sacma geldi bana ama gerci sigorta 40 lira karsiliyormus.

• 500 tl lik emporio gözlük indirimle 412 tl ye düştü. 400 tl lik de çek kullandım ve 12 tl ye harika bir gözlük sahibi oldum. tşkler mağrabi.
  • Gözlük almaya gidecektim bu akşam carrefour a, %50 indirim falan var mı bu kampanya haricinde. Sırf indirim için as merkez veya zafer plazaya gidebilirim.

Ya da kullanmayacak olan var mı? Cidden ihtiyacım olduğu için yazıyorum. Gözlüğüm çizik içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

Gözlük almaya gidecektim bu akşam carrefour a, %50 indirim falan var mı bu kampanya haricinde. Sırf indirim için as merkez veya zafer plazaya gidebilirim.

Ya da kullanmayacak olan var mı? Cidden ihtiyacım olduğu için yazıyorum. Gözlüğüm çizik içinde.

550 tl lik gözlük yüzde 25 indirimle 412 tl ye düştü. 400 liralık da çek kullandım. yani indirimli gözlükler de mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan4423

quote:

Gözlük almaya gidecektim bu akşam carrefour a, %50 indirim falan var mı bu kampanya haricinde. Sırf indirim için as merkez veya zafer plazaya gidebilirim.

550 tl lik gözlük yüzde 25 indirimle 412 tl ye düştü. 400 liralık da çek kullandım. yani indirimli gözlükler de mevcut.

Aynen once indirim uyguluyorlar sonra 400 dusuyorlar

• Kodu olupta kullanmayacak varsa, şu öğrenci kardeşine gönderirse çok makbule geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan4423

quote:

Teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 5 Aralık 2015; 20:47:19 >
  • 125 tl verebilirim cekinize.

• Evet once indirimi uyguluyorlar sonra kodla 400 TL daha dusuyorlar. Benim aldigim gozlukte de aynisi oldu. Cok karli oldu. Magrabi yapinca 10 numara kampanya yapiyor. Tam musteri odakli... alt limit falan da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 5 Aralık 2015; 20:48:08 >
  • çeki olup kullanmayacak olan varsa haber verebilir mi, anlaşıırız :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.