Şimdi Ara

Magrabi optik yaniyor. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
363
Cevap
19
Favori
14.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanıyor mübarek... Kodu olan varsa , almayan varsa şu kardeşine verebilir :) Anlaşırız :)
  • Güzel kampanya yapmış adamlar helal olsun.
    Çekini kullanmayacak olan varsa satın alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 5 Aralık 2015; 21:27:12 >
  • Bana niye gelmedi bu çekten o kadar alışveriş yapmıştım

Magrabi yetkilisi vardı nickini hatırlayan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

Bana niye gelmedi bu çekten o kadar alışveriş yapmıştım

Magrabi yetkilisi vardı nickini hatırlayan var mı

Unutulurmu:) namideger kanalici isimli uyeydi. Magrabinin kanal muduruydu kendisi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanamayacak varsa bende alabilirim. Teşekkürler şimdiden :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba
    Antalyadan bende PRADA gözlük aldım liste fiyatı 502 TL 7 tl ödedim çıktım

Olaya açıklama getireyim yetkili satıcıdan, banada dün 400 tl indirim geldi, sallamadım bile, sonra burada gördüm alan arkadaşlar var ve limit yok.. hemen cocukluk arkadaşım olan o yetkili arkadaşı aradım. Doğrumu bu duyduklarım diye, evet abi dedi atla gel.. iş çıkışı gittim hemen

Mağazada sıra vardır felan dusunuyordum bomboştu gelelim indirime şimdi
    indirim 1 yıl önce en son magazaya ugrayanlara gelmiş. ben alalı olmadı abi dedim girdik baktım, meğer olmuş

indirim rastgele olarak 3 farklı katogeride gelmiş 120 TL lik 240 lik ve 400 TL lik maximum 400 , banada 400 gelmişti.

400 ü sonuna kadar kullanabiliyorsun istersen git 2 tane 200 tl lik gözlük al

ben 502 tl lik gözlük seçtim pradadan, indirimli hali 407 idi. onada 400 tl kullandım 7 TL elden ödedim çıktım.

Saygılarımla

• Kodu olupta kullanmayacak varsa, şu öğrenci kardeşine yardımcı olucak var mı ?
    fiyat konusunda anlaşabiliriz
  • Adamlar ne kampanya yapmış yav. Şaka gibi. Altlimitsiz 400TL, keşke bana da gelseydi

• Bence magrabi dost kazandığı kadar düşman da kazandı :) Ben mesela şu saatten sonra ne kendim giderim ne de bi tanıdığımı yollarım buraya. Aynı zamanlarda ben de aldım kanalicinin konusuyla, sonrasında mayıs ayında bi wayfarer alışverişim daha oldu ki hiç indirim vs yoktu sırf ilk aldığımın hatırına gitmiştim. Bi daha alacak olsam gene buraya giderdim herhalde.

Bu arada mesaj gelen arkadaşlar yanlış anlamasın lütfen. Güle güle iyi günlerde kullanın, şansınız daim olsun.

Edit: Gerçi anlaşılmıştır ama gene yazayım dedim, bana mesaj gelmedi.

O yüzden sinir oldum firmaya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aroaro -- 5 Aralık 2015; 22:34:01 >
  • %50 kampanyasından bende 2 adet gözlük almıştım. Fakat şehrimde olmadığı için forumdan iki arkadaş bulup onlara aldırmıştım. Kodlar onlara gitti muhtemelen. Tam da gözlük ihtiyacı vardı. Şansı böylesi bizi bulur :)
  • sahalarda ender görülen fırsatlardan biri olağanüstü bu markayı aklıma kazıdım unutmam artık
  • Bu konu vesilesiyle @kanalici beye ulassak da foruma bir indirim mi duzenlese

• hocam bir dh indirimi bekliyoruz :) gözlük ihtiyacım var.
  • Forumdan ulasamayiz gibi artik
    Linkedin hesabi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Standartuye -- 5 Aralık 2015; 23:45:20 >
  • Hocam bende sizden alışveriş yapmıştım herhangi bir kod gelmemiş faturayı upload edebilirim buldum
  • ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 6 Aralık 2015; 0:02:21 >
  • Kod kullanmayacak biri yoktur ama olursa eğer minnettar kalırım. Numaralı gözlüğümü değiştirmek için harika bir fırsat olur.
  • bu kodlar sadece daha önce oradan alısveriş yapanlara mı gelmiş beyler?
  • Geçen sene bu zamanlarda yapanlara gelmiş sanırım.

• şans yok abi bizde ya offf ihtiyaç vardı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.