Şimdi Ara

Magrabi optik yaniyor. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
363
Cevap
19
Favori
14.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carmelo33 -- 6 Aralık 2015; 18:13:30 >
  • Merhaba,
    Ankamall şubesi Kasım ayında kapandı maalesef.
  • darkknight D kullanıcısına yanıt
    Ekstra yuzde 20 indirim nasil oluyor hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carmelo33 -- 6 Aralık 2015; 18:13:56 >
  • 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carmelo33 -- 6 Aralık 2015; 18:14:27 >
  • %20 dedim ama arkadaşın dediği gibi %25 de olabilir çünkü kasada bir indirim daha oldu. Ben 65 TL fazla vermeyi planlarken 400 TL çekin üzerine; elaman 35-40 TL niz boşa gidiyor dedi bende önemli değil dedim.
    O arada oranı yanlış anlamış da olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmelo33

Merhaba, ürünlerin üzerinden %25 , %30 ve %35 olmak üzere 3 farklı indirim oranımız var ve bu oranlar markalara göre değişiyor. %20 indirim uyguladığımız herhangi bir markamız bulunmamaktadır.

Merhaba,
    İndirimler ne zamana kadar devam edecek?Hangi markada,ne kadar indirim var paylaşmanız mümkün mü?

• Magrabili'yi 30 gün çizmişler . Ne oldu acaba ?

• BİLGİLENDİRME:

Arkadaşlar merhaba,

Kampanyamız belirli kriterler doğrultusunda sistem tarafından otomatik olarak kod gönderimi şeklinde uygulanmaktadır.
    Gördüğümüz üzere kodların satışı yapılmaktadır. Sizleri buradan uyarmak isterim.Tespit edilebilen numaralara gelecek kampanyalarda gönderim yapılmayacaktır. Ayrıca belirli bir harcama şartı getirilmiştir.

Bilginize sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanalici -- 6 Aralık 2015; 19:52:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

BİLGİLENDİRME:

Arkadaşlar merhaba,

Kampanyamız belirli kriterler doğrultusunda sistem tarafından otomatik olarak kod gönderimi şeklinde uygulanmaktadır.
    Gördüğümüz üzere kodların satışı yapılmaktadır. Sizleri buradan uyarmak isterim.Tespit edilebilen numaralara gelecek kampanyalarda gönderim yapılmayacaktır. Ayrıca yarından itibaren (07.12.2015 Pazartesi) geçerli olmak üzere belirli bir harcama şartı getirilecektir.

Bilginize sunarım.

Hocam selamlar
    Kampanya guzel ama yeni musteriler ne olacak? Daha onceki magrabi firsatlarindan yararlanamamistim dolayisiyla gozluge ihtiyacim olmasina ragmen yeni musteriler faydalanamiyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 6 Aralık 2015; 18:59:31 >
  • Su an bana izmir magazasinda 800 tl alt limit geldigini soylediler. Bu gercekten dogru mu ?

• Lüzumsuz bir arkadaşın sayesinde alt limit gelmiştir. Bugün itibariyle. O arkadaşada burdan selam çakıyorum. İçimden neler dediğimi anlamıştır.

• Atı alan Üsküdar'ı çoktan geçti Çek'i satan sattı.
    Eğer çek satanları tespit edebilirseniz asıl ihtiyacı olupta faydalanamaynlara büyük iyilik yapmış olacaksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın sabah Erman bey bilgilendirme yapacağını söyledi forum üzerinden.umarım bahsettiğiniz gibi bir rakam değildir.1 gözlük alacakken 4 gözlük almak zorunda kalmayalım
  • Çeki kullandık liste fiyatı 700 civarı olan gözük 130 tl ye geldi teşekkürler magrabi :)

Devamnı bekliyoruz

Not: Adamlar iyilik yapıp kampanya yapıyorlar sizde suyunu çıkarmayın da devamı gelsin bunların

• quote:

Orijinalden alıntı: Standartuye

Yarın sabah Erman bey bilgilendirme yapacağını söyledi forum üzerinden.umarım bahsettiğiniz gibi bir rakam değildir.1 gözlük alacakken 4 gözlük almak zorunda kalmayalım

Bilgi kesin, 800 alt limit var. Sisteme geçmişler. Bugün kodumuzla alamadık.

• ölücüler kampanyayı duysa kesin ölür
    hatta alışverişi 360lira tutan ölücü, kesin 40 lirasını ister :D

yılın en iyi kampanyası olmuş
  • -STAIND- kullanıcısına yanıt
    ben de aradım izmir optimumu. 450 tl bir gözlük beğenmiştim 800 tl'ye tamamlamanız gerekiyor dediler. bugün gelen bir sınırlandırmaymış.
  • Kanalici K kullanıcısına yanıt
    Bursa zafer plazadaki mağazanızda herhangi bir indirim mevcut mu bu kampanya dışında? Gözlük ihtiyacım var da eğer kampanya varsa günlük+güneş gözlüğü alayım diyorum.

• Arkadaşlar çeki olandan satın alabilirim.Teklifler pmden
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.