Şimdi Ara

Magrabi optik yaniyor. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
363
Cevap
19
Favori
14.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

Geçen sene bu zamanlarda yapanlara gelmiş sanırım.

ben hem geçen sene hem de bu sene yaptım ama bişe gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

945 liralık Porsche Desing P 8516 %50 indirimle 471 tl fiyati 400 lira indirimle 71 tl ye geldi büyüksün Magrabi :)

Ben de ilk açıldıklarında yaptıkları %50 indirimde aynısını almıştım. Çok iyi gözlük, memnun kaldım, güzel günlerde kullanın.
    O zaman en ucuz 750TL'ye bulunuyordu, Magrabi'de 900TL idi, 450'ye almıştım.
    Toplamda 800-900 harcamıştım ama bana çek gelmedi maalesef. Çek gelen arkadaşlar adına sevinmekle yetineceğiz bu seferlik

Hatırladığım en iyi çek kampanyası bu herhalde. Magrabi'yi tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperturgay

quote:

945 liralık Porsche Desing P 8516 %50 indirimle 471 tl fiyati 400 lira indirimle 71 tl ye geldi büyüksün Magrabi :)

Ben de ilk açıldıklarında yaptıkları %50 indirimde aynısını almıştım. Çok iyi gözlük, memnun kaldım, güzel günlerde kullanın.
    Toplamda 800-900 harcamıştım ama bana çek gelmedi maalesef. Çek gelen arkadaşlar adına sevinmekle yetineceğiz bu seferlik

Alıntıları Göster
    Kodunu satmak isteyenler varsa teklifler pm lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperturgay

quote:

Alıntıları Göster
    Bende geçen sene Prada gözlük almıştım dün bana da 400 TL lik hediye çekim olduğuna dair mesaj geldi bende başta inanmadım ama sonra forumda görünce firmayı aradım evet gerçekten öyle bir kampanya var dediler. Hemen işi gücü bırakıp gittim zira dedim hem şimdi kalabalıktır hem de iyi gözlük kalmaz diye. Gittiğimde 3-4 kişi vardı ve bayandı erkek reyonuna gittim 30-40 dakika sonunda 4 gözlüğe kadar düşürdüm tercihlerimi Tag Hauer in bilindik ve popüler modeli vardı ama maalesef yüzüme tam oturmadığı için ondan ve diğer Ray Ban ve Armani den vazgeçip Oakley polarize bir gözlükte karar kıldım. 585 TL den 465 TL ye inmişti dedim 65 TL da cepten olsun nolacak. Kasa da bir % 20 indirim daha yaptı arkadaş sağolsun 365 TL oldu ve ben bir kuruş ödemden gözlüğü alıp çıktım tek kelimeyle muhteşem! Kod gelen arkadaşlar kesinlikle fırsatı kaçırmasın. Maalesef ablama da indirim kodu olan mesaj gelmiş ama sahtedir deyip silmiş sakın siz bu hataya düşmeyin.Fırsatı kaçırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkknight

Bende geçen sene Prada gözlük almıştım dün bana da 400 TL lik hediye çekim olduğuna dair mesaj geldi bende başta inanmadım ama sonra forumda görünce firmayı aradım evet gerçekten öyle bir kampanya var dediler. Hemen işi gücü bırakıp gittim zira dedim hem şimdi kalabalıktır hem de iyi gözlük kalmaz diye. Gittiğimde 3-4 kişi vardı ve bayandı erkek reyonuna gittim 30-40 dakika sonunda 4 gözlüğe kadar düşürdüm tercihlerimi Tag Hauer in bilindik ve popüler modeli vardı ama maalesef yüzüme tam oturmadığı için ondan ve diğer Ray Ban ve Armani den vazgeçip Oakley polarize bir gözlükte karar kıldım. 585 TL den 465 TL ye inmişti dedim 65 TL da cepten olsun nolacak. Kasa da bir % 20 indirim daha yaptı arkadaş sağolsun 365 TL oldu ve ben bir kuruş ödemden gözlüğü alıp çıktım tek kelimeyle muhteşem! Kod gelen arkadaşlar kesinlikle fırsatı kaçırmasın. Maalesef ablama da indirim kodu olan mesaj gelmiş ama sahtedir deyip silmiş sakın siz bu hataya düşmeyin.Fırsatı kaçırmayın.

Ablanız android kullanıyorsa EaseUS MobiSaver programıyla silinen mesajı görme şansınız var diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alperturgay kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bende çok beğendim gözlüğü geçenki %50 indirimde rayban almıştım Porsche spor bi gözlük inşallah memnun kalırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 6 Aralık 2015; 10:36:13 >
  • Sezgin bilgi için teşekkürler ama maalesef telefon iPhone. IOS da böyle bir uygulama yok galiba benim bildiğim. Yedek yükleyeyim dedim ama o hafta hiç iTunes üzerinden bilgisayara bağlamamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodun son kullanma tarihi varmı beyler?

• Ankara da ankamall de vardı bugün gittim bulamadım, kapanmış dediler doğrumudur bilgisi olan var mı? Şu an ankamalldeyim bilen varsa yazarsa çok sevinirim

• acr kullanıcısına yanıt
    Son kullanma tarihi 23 Aralık mış mesajda yazdığına göre..

• tigrisim T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Satmak isteyen varsa teklifleri alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 6 Aralık 2015; 11:51:15 >
  • tigrisim T kullanıcısına yanıt
    İnternet sitesinde var gözüküyor Ankamall'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cæddy

İnternet sitesinde var gözüküyor Ankamall'da.
    Adminlerimiz 10 sayfalık konuyu güzel kırpmış pazar pazar,

Neyse kodunu kullanmayacak arkadaşlar kurallar çerçevesinde tekliflerinizi pm olarak tarafıma iletirseniz memnun olurum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

hıcam hangi mağazadan aldınız bilgiyi?
    Bende 1 2 hafta kadar once magrabiden aldim %40 indirim vardi cerceve ve camda. Fiyat olarak atasundan falan daha iyi ayni cerceve atasunda 400 falanken magrabide 300 lerde bulunabiliyor.
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    alt lımıt yok mesela 400 tl lık urunu bedava alıp cıkabılırsınız
  • Bende 2yil once alisveris yapmistim bana gelmedi kod subeye sorsam ogrenirmiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Dün bana da geldi de pek aldırış etmedim vardır bi bi yeniği diye. Geçen hafta uğramıştım prism puanlarımı kullanmak için 50 tl puan da orda bar benim

Arkadaşlar 400 tl hediye çeki , 55 tl biriken puanımı harcayarak bir emporio Armani bir de rayban gözlük aldım 126 tl ödedim şaka gibi

Alıntıları Göster
    az önce marmara forumdaki mağazayı aradım.bize niye çek göndermediniz dedim.2 senedir alışveriş yapmayan müşterilerimize gönderdik dedi.yani suçumuz bu yaz alışveriş yapmak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirulusoy -- 6 Aralık 2015; 14:02:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mirulusoy

az önce marmara forumdaki mağazayı aradım.bize niye çek göndermediniz dedim.2 senedir alışveriş yapmayan müşterilerimize gönderdik dedi.yani suçumuz bu yaz alışveriş yapmak :)

Reklamın iyisi kötüsü olmuyor hesabı, nasılsa sıcak fırsatçılar kendi aralarında yardımlaşır kod onlara da bir şekilde ulaşır hesabı düşünmüş de olabilirler @kanalici
  • 1 persol, 1 rayban 220 TL verdim çıktım, bu konuyu görmesem mesajı silerdim büyük ihtimalle. açan arkadaşa teşekkürler.

• 1 Armani 1 de rayban gözlük aldık 45 TL ödedik süper

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.