Şimdi Ara

magzter üyeliği - 2021 yılı için günden fiyat yıllık ₺371.37 olmuş (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
52
Favori
51.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Itunes da gold uyelik ucreti ne kadar ? Gold ile gold lite farki nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeydebiryer

Magzter uygulamasini asus telefona indiremedim. Yükle diyorum hiç bir işlem yapmıyor. Tablette de aynı sorun var. Acaba google play e kart mı eklemem gerekiyor. Çok ilginç.

Evet aynı sorun bende de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm bulursanız paylaşırsanız sevinirim.Muhtemelen android sürümü ile ilgili.

• Beocan B kullanıcısına yanıt
    Gold light ayda sadece 5 dergi okumana izin veriyor. bizim isimizi gormez. ben gold paket aldim. isteyenle paylasiyorum.

Edit: benim hakkim doldu maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asksarabi -- 3 Temmuz 2016; 21:28:45 >
  • Selam arkadaşlar Gold üyelik için yeri olan varsa katılabilirim, teşekkürler.
  • kuzeydebiryer kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan indirmeyi denediniz mi? Telefon üzerinden inmedi benimde bilgisayardan yükledim.

• Androidde indirme sorunu yaşayan arkadaşlar şu linkten indirebilir.

https://drive.google.com/file/d/0BwySg3aU8-twVUVqVnlHRzVLWW8/view?pref=2&pli=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodostre -- 3 Temmuz 2016; 21:49:13 >
  • sodostre kullanıcısına yanıt
    Direk google dan sitesine gidin girişte ios Android ten indirme linkini açıyor ordan yükledim bende playden hata alıyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29 tl olana bende katılabilirim.

• Benide ekleyin arkadaşlar bende katılırım

• Isteyene gold uyeligimi sınırsız dergi okuyabilme olan 1 yıllık Yeni alındı ama çok sevemedim telefondan dergi okuma işini. 30 TL'ye devredebilirim.

Edit : hesap devredildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegabo85 -- 4 Temmuz 2016; 0:53:01 >
  • Telefonda indirip hafızaya aldığı için ofline okuma, hızlı okuma, sayfaları seri çevirme şansı tanıyor, ancak bilgisayarda sayfa çevirdikçe sayfayı açması vakit alıyor, farkı zamanda tekrar okumak istediğimizde sıfırdan başlatıyor ve yine aynı şeyler. Yani tlefonda okumak daha kullanışlı. Bilgisayarda da telefondaki gibi kullanma için program veya bir yol var mı
  • Arkadaşlar grup kurulacaksa ben de varım. eft yaparım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan yazayım bende eft yapabilirim.
  • Hesap devri yada grupta eksiği olan var ise beni de yazabilir ödeme anında en para üzerinden.

• Ben de katılmak için bir grup arıyorum ödeme en para ve vakıf olabilir
  • yok mu kardeşlik?
  • arkadaslar bende katılmak istiyorum gec kaldı ama hesap devredilcek varsa alırım :) beklemedeyim tamam
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 4 Temmuz 2016; 17:56:37 >
  • 30 liradan alıp yeni fiyattan devreden olursa talibim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.