Şimdi Ara

magzter üyeliği - 2021 yılı için günden fiyat yıllık ₺371.37 olmuş (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
52
Favori
51.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmut716

bankayla görüştük, hem kötü hem iyi haber, önce iyi haber
    provizyon demek , magzter firmasının çalıştığı banka parayı bloke etmiş , almamış, 7 gün bekleme süresi (muhasebe işlemleri falan) bu süreçte karar verecek, ya parayı kabul edip ödemeyi alacak, ya da parayı kabul etmeyip bizim bankaya iade edecek, bizimkiler de tatilde olduklarından 10 güne kadar çıkabilir bu durumda

kötü haber ise, bu bekleme sürecinde kampanya bitebilir, biz de ikilemde kaldık alsak mı almasak mı ,alsak belki bizim ödemeyi kabul edecekler, 2 hesap birden olacak, almasak onlar da parayı iade etse, bu güzelim kampanya kaçacak
    çift msj prd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 9 Temmuz 2016; 0:24:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: netkral42

http://hizliresim.com/NEN96Y

satın alma aşamasında parayı çekti hata verdi nasıl olacak

quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

İşlem sırasında hata oldu deyip üyeliği tamamlamayan ama buna rağman para karttan çekilen arkadaşlar için yazıyorum.

İş bankası maximum ile almaya çalıştım ödeme kısmının sonunda hata verdi fakat para hesaptan çekildi (Provizyon a alınmış)

Adamlar ile irtibata geçtim help kısmından.

Gelen cevap:

Thank you for contacting Magzter support.

We checked our records and see that your transaction has not been completed and it has been declined by the processor.

So the transaction was never completed and we have not charged you for the transaction.

If you have been charged for the transaction, please contact your bank and they will be able to assist you in this regard.

If you wish to purchase the Magzter Gold subscription at the discounted price, please write back to us and we will send you the special Paypal invoice to purchase the subscription under your account.

Please let us know if you like this option, so that we can have it arranged for you.

We look forward to hearing from you soon.

Özet: Baktık sistemimize işleminiz tamamlanmamış. Para da bizim tarafımızdan tahsil edilmedi. Ama para çekildi diyorsanız bankanız ile irtibata geçin diyorlar.

Banka ile son konuşmam da görevli arkadaş Para bizim bankadan çıktı onların bankanın kapısında bekliyor. İlla onlara düşecektir dedi. İşlemi iptal edemiyorlar zira para bizden çıktı diyor.

Provizyonda paranın bekleme süresi 7 günmüş.

Bankaların itiraz formu var sitelerinde bulabilirsiniz. Hizmet aldım ama satıcı hizmeti bana sağlamadı gibi seçeneği ve bilgileri doldurup bankaya fax veya elden ulaştırın dedi.

Ama araştırmalarım sonuçu işleme itiraz formu doldursanız bile para provizyondaysa itiraz işleme konmuyor. İlla paranın karşının hesaba geçmesi gerekiyormuş.

Uzun lafın kısası. Hata verip parayı kaptıranlar için biraz sıkıntılı 1 hafta olacak.

Sorun hakkında gelişme oldukça haberdar ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

bankayla görüştük, hem kötü hem iyi haber, önce iyi haber
    provizyon demek , magzter firmasının çalıştığı banka parayı bloke etmiş , almamış, 7 gün bekleme süresi (muhasebe işlemleri falan) bu süreçte karar verecek, ya parayı kabul edip ödemeyi alacak, ya da parayı kabul etmeyip bizim bankaya iade edecek, bizimkiler de tatilde olduklarından 10 güne kadar çıkabilir bu durumda

kötü haber ise, bu bekleme sürecinde kampanya bitebilir, biz de ikilemde kaldık alsak mı almasak mı ,alsak belki bizim ödemeyi kabul edecekler, 2 hesap birden olacak, almasak onlar da parayı iade etse, bu güzelim kampanya kaçacak

arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum şu an, AVS hatası
    işlem yaptım 1 yıllık abonelik 237.75tl para bekleyen provizyon kısmında şu an, mail attım oto cevap geldi ilgileneceğiz dendi, sizlerde durum nasıl oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 9 Temmuz 2016; 0:26:25 >

• speedyDNA kullanıcısına yanıt
    Para hala provizyon da bekliyor. 7 iş günü bekleyip düşmesini bekliyoruz tekrar hesabımıza.
  • ee ne olacak abonelik alamayacakmıyız yahu?

siteye kredi yükleme olayı var sanırım, o şekilde deneriz olmazsa
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 9 Temmuz 2016; 16:30:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyDNA

ee ne olacak abonelik alamayacakmıyız yahu?

siteye kredi yükleme olayı var sanırım, o şekilde deneriz olmazsa

google pay ya da itunes üzerinden alınıyor, android ya da ios uygulama üzerinden programı aç, ilk açıldığında ekrana geliyor zaten, ama farklı üyelik açman lazım
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 9 Temmuz 2016; 16:27:59 >
  • 3 kişiye 50 TL'den gonderebilirim arkadaslar. Pm atabilirsiniz...
  • Banka kartıyla alım yapmayacaktınız, kredi kartı ile alım yapsaydınız sorun yaşamazdınız
  • Beyler kampanya iyi güzel aldık ama bakıyorum çoğu dergi güncel değil. Son sayıları yok ya da tek tük sayısı var. Bilsem almazdım. Hepimiz mail atarak Hakkı'mızı isteyelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    Merakımdan soruyorum tamamen, mesela hangi dergiler güncel değil ?

Benim gördüğüm türkçe popüler dergilerin çok büyük kısmı güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Merakımdan soruyorum tamamen, mesela hangi dergiler güncel değil ?

Benim gördüğüm türkçe popüler dergilerin çok büyük kısmı güncel.

GQ, Men's Health, Oto dergi, GEO, Futbol Extra, ipad magazine, macline, travel dergisi vs

Hiç dergi abonesi olmasam sorun değil. Zaten ipad uygulamasından Atlas, level,, popsci gibi dergilere aboneydim. Hepsi olsun diye aldım ama malesef yokmuş hepsi.

Yine de hiç yoktan iyi tabi bu fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 11 Temmuz 2016; 11:56:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi grup daha oluşsa bende dahil olurum..
  • Grup oluşursa bende varım.
  • grup oluşursa bende varım
  • Grup oluşturan beni de eklermi.
  • yıllık 277 olmuş sanırım.
  • 50 tl karsılıgı 1 yıllık gold uyelik gonderebilirim.
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    GQ 3 ayda bir çıkacağından gelmemiştir bu ay. Önümüzdeki ay çıkacak diye anımsıyorum yeni sayısı.

Men's Health bayadır ben de araştırdım, belki onun da yeni sayıları çıkmıyordur. En son mart'ta gelmiş o da dediğiniz gibi.
  • quatroxx kullanıcısına yanıt
    30 TL karşılığı verebilirseniz 1 kişi alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.