Şimdi Ara

magzter üyeliği - 2021 yılı için günden fiyat yıllık ₺371.37 olmuş (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
52
Favori
51.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grup kuruluyo benide yazın arkadaslar ;) bana özelden yazın bende varım
  • Ben de girebilirim bir gruba. PM bekliyorum.
  • gruba bende varım
  • speedyDNA kullanıcısına yanıt
    Hocam Enpara parayı çekmişti benim de, harcama itirazı yaptım pazartesi bugün iade edilmiş, Finansbank kredi kartımla da işlem yapmıştım, provizyonda bekliyordu o da iptal olmuş. Bankayla temasa geçmek gerekiyor.
  • tekrar indirim olur mu dersiniz beyler..
  • dataman kullanıcısına yanıt
    sorun para değil aslında, her türlü geri geliyor para zaten, nasıl üyelik alacağız
  • Talibim arkadaşlar, varsa 1 beşli , beni de alır mısınız?
  • Deitel kullanıcısına yanıt
    dönem dönem oluyor. Takvime bakın en yakın bilmem ne günü varsa o hafta indirim olur ama bu kadar olmaz tabi. Böyle indirim ancak yeniyıl/noel arifesinde falan gelir.
  • 2 davetiyem kaldı arkadaslar, 50TL'den aktivasyon maili gonderebilirim
  • Son 1 davetiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

dönem dönem oluyor. Takvime bakın en yakın bilmem ne günü varsa o hafta indirim olur ama bu kadar olmaz tabi. Böyle indirim ancak yeniyıl/noel arifesinde falan gelir.

anladım hocam teşekkür ederim. mail liste abone oldum zaten muhtemelen bilgi gelir indirim olduğunda çok da okuyasım yok zaten bir yandan :)
  • Akbank kartıma iade geldi.İndirimli almak için mesaj attım.Geri dönüş bekliyorum.İndirimli alabilirsem 4 arkadaşla paylaşacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkral42

Akbank kartıma iade geldi.İndirimli almak için mesaj attım.Geri dönüş bekliyorum.İndirimli alabilirsem 4 arkadaşla paylaşacağım.

Ben dahil olabilirim. teşekkürler..
  • 28.95 TL'ye yıllık üyelik devam ediyorsa ben de dahil olurum bir gruba.
  • Deitel kullanıcısına yanıt
    Dear Abdullah,

Thank you for writing back to us.

We understand that you would like to subscribe Magzter Gold subscription under your account but you are unable to purchase the subscription due to some technical constraints.

In order to provide you the Gold subscription at the offer price, I have contacted our technical team regarding this case and they have suggested us a way to resolve this issue.

Please go to our website (http://www.magzter.com/magztergold/checkout) and purchase the Magzter Gold yearly subscription at the current price.

Once you purchase the subscription, please write back to us and we will forward this case to our technical team and they will make the changes on your account in such a way that your Magzter Gold subscription will be renewed at the offer price and we will refund the remaining back to your account.

This is the only option which is left for us to help you on this issue.

NOTE: Please make sure you are purchasing the magazine subscription from our website, if you make the purchases through the iOS device then we will not be able to make the changes on your account.

We look forward to hearing from you soon.

Regards,

Elizabeth
    Executive - Customer Support

Ne demek istemiş acaba ?

• netkral42 N kullanıcısına yanıt
    Şimdiki fiyattan abone olun sonra bize yazın biz geri kalanı iade edeceğiz diyor.
  • ecay kullanıcısına yanıt
    OOO iade etmeleri 20 günü geçiyor uğraşmakta sorun.Provizyondakini bile 20 günde iade ettiler.

• web sitemiz üzerinden siparişi mevcut fiyattan yapın fakat ios üzerinden yaparsanız iade işlemi olmaz diyor hocam. Anladığım kadarıyla senin beklediğin 20 gün banka kaynaklı. Burdaki iade işlemi 1-2 gün içinde gerçekleşir sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deitel -- 18 Temmuz 2016; 13:50:51 >
  • var bende olabilirim..
  • netkral42 N kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi o parayı ellerinde tutup geç yatırma ihtimalleri yüksek. Kıllanmadım değil, yine de sen bilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.