Şimdi Ara

magzter üyeliği - 2021 yılı için günden fiyat yıllık ₺371.37 olmuş (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.232
Cevap
52
Favori
51.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu kredi kartıyla bir alım yaptım ama provizyonda bekledi 7 iş günü sonra iade oldu. nerden nasıl alacağız bilgisi olan varmı arkadaşlar
  • suan uye olabiliyor muyuz 30tl den.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aradığım çoğu dergiyi bulamadım 5 dergilik aboneliğin alınması da çok mantıklı. gerçi sadece national geographic için bile alınabilir ama... ayrıca web performansı berbat yakınlaştırma vs.. ipad varsa harika performansı, ben de pc'ye sanal işletim sistemi kurup android uygulamasından kullanıyorum çok başarılı.
  • Android performansı nasıl? Ipad de muthiş cunku sırf bu magzter için bir tablet almaya karar verdim.
  • iPhone için otomatik ödeme talimatını nereden kapatıyorduk? 1 aylık deneme aboneliğim bitecek ücret kesmesin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tl ye 3 ay üyelik sunmuş bana.sanırım 4 kişilikmiş bir arkadaş konu açmıştı ama kapatmışlar.2 kere farklı kartla banka adresinden kopyalayıp yaptım yine olmadı.Ters olan ne bilmiyorum yine avs hatası aldım.

• aynı teklif banada gelmiş hata alıyorum ama bekleyen işlemlerimde gözüküyor hala çözüme ulaşan bilgilendirirse sevinirim.
  • gozelle kullanıcısına yanıt
    iade akbankta 20 günü buldu herhangi bir işleme gerek olmuyor iade için.Ama almak için ne yapmak lazım bilmiyorum.

• buranın tamamını okumadığım için enpara ile aldım tabi ki AVS hatasını ben de aldım. müşteri hizmetleriyle görüştüm işlem iptali için form dolduracağım. peki enpara ile olmuyorsa alan arkadaşlar neyle aldılar? kredi kartıyla mı oluyor sadece? biri aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Android performansı nasıl? Ipad de muthiş cunku sırf bu magzter için bir tablet almaya karar verdim.

kindle olur mu acaba? kindle gibi ürünlerde çalışır mı uygulaması? pek bilgim yok bu konuda
    edit: note 4 kullanıyorum. sıkıntı yok şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girrffe -- 26 Temmuz 2016; 23:07:44 >
  • Grup kurulursa ben de varım arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aylık isteyen varsa 3 kişilik yer var paylaşabilirim.Kendi mail inizle kullanırsınız.

• netkral42 N kullanıcısına yanıt
    Ücret?
  • avs mismatch hatasını çözebilen bir Allahın kulu varsa yardım edebilir mi acaba? Hata vermesine rağmen parayı da affetmeden çekiyorlar bide. ykb play ve enpara ile denedim sonuç aynı
  • arkadaşlarla beraber üye olduk, 2 yerimiz var isteyeni alabiliriz.

NOT: YERİMİZ KALMADI ARKADAŞLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi germinall -- 5 Ekim 2016; 16:00:08 >
  • LiveForSpeed kullanıcısına yanıt
    İndirim zamanında enpara ile denemiştim avs hatası vermişti sonrasında Garanti bonus genç kredi kartımla denedim sorunsuz aktif oldu üyeliğim enparadan çektikleri parayıda ödeme iptali başvurusunda bulundum bi hafta sonra falan iade geldi
  • Merhaba ben dahil 5 kişilik bir grup oluşturuyorum.Aylık hesap açacağım gruba katılmak isteyenler mail atabilir.
  • Ben aldım 40 tl ye ortak olarak ama kullanacak zamanım yok. İsteyen varsa teklifi ile birlikte pm atsın en iyi teklife vereyim.
  • 11,5 ay süresi olan paketimi 45 liradan devredebilirim. ilgilenenler pm atabilir.
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Tarafımca satın alınmıştır. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.