Şimdi Ara

Mahallede kavga oldu başım belada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yunus diye bi arkadaşım var mahallede pek takılmayız ama tüm mahalle tanır bizi. alt mahallelilerle de bi bozuğuz. neyse bugun dışarda çekirdek çitliyodum yunus geldi alt mahalleliden biri benim kıza yavşıyomuş öyle dedi. benim tepe attı kızı aradım nerdesin dedim işte şurdayım falan dedi. direk sopa falan bişeler alıp indik mahalleden aşşağı bi baktım çocuk doblosunu çekmiş benim kızın yanına sulanıyo. gittim vay senmisin benim kıza sulanan senin ağzını yırtarım ferat bozuntusu. bu bi bağırıyo aaa şahanem ya falan ama nasıl veriyorum odunu. bi baktım 2 kişi kavga ederken bir anda 25-30 kişi olmuşuz aşşaki mahalle vs yukariki mahalle ölümüne kapışıyoruz. ben bu feradın kafaya çok sert vurmuşum bunun kafatası çatlamış beyin kanaması geçirmiş ama önemli değil 2 haftada bi oluyo zaten. sonra 1 polis memuru 1 komiser gelip 25-30 kişiyi ekip arabasına sıkıştırıp karakola götürdüler. komiser yine ne oldu dedi, dedim işte valla komiserim bu ırz düşmanı ferad olucak aysiyetsiz benim biricik kızıma sulanıyor ordan yunus çıktı komiserim bi şaka yapabilirmiyim dedi komiser birden zabeni olup SALİH AT BUNLARI ZİNDANA diye bağırdı. zindana attılar bizi bi rüstem geldi "pembe abla feratla dultan evleniyolar" dedi, sen ne konuşuyosun diyip yüzüne kapattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sondan okumanın faydaları OKUMAYIN

• Kızın çok güzel .
  • Tl;Dr and CSB and ZEBANİ

• Zebani temali, haftalik troll yayinina hos geldiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canı sıkılan şunu izlesin çok eğlenceli la

11 yıl geçmiş ilk bölümün üzerinden oha arkadaş ya
  • Zebaniye dönüşen komiser

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıki mahaalle, yukarıki mahaalle... Maynun hüsnünün olmadığı hikayeleri okumam

• şu cennet mahallesinde yunus varken beter ali yoktu beter ali varken yunus yoktu. biri girdi biri çıktı sonra bi daha biri girdi biri çıktı falan niye öyle olduydu
  • .
     Mahallede kavga oldu başım belada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.