Tüketici hakları mahkemesinde davalar ne kadar zaman içerisinde sonuçlanıyor bilgisi yada tebrubesi olan arkadaşlar varmı?. ürün değeri 1300 TL.
quote:
Orijinalden alıntı: Q5
Tüketici hakları mahkemesinde davalar ne kadar zaman içerisinde sonuçlanıyor bilgisi yada tebrubesi olan arkadaşlar varmı?. ürün değeri 1300 TL.
talebin sıraya alınıyor. sıra gelince karşı tarafa şikayetin bildiriliyor. inceleme oluyor savunma isteniyor falan. mahkeme kısmı fazla değil de sıra gelmesi uzun sürebilir
quote:
Orijinalden alıntı: g.a.d.d.a.r
quote:
Orijinalden alıntı: Q5
talebin sıraya alınıyor. sıra gelince karşı tarafa şikayetin bildiriliyor. inceleme oluyor savunma isteniyor falan. mahkeme kısmı fazla değil de sıra gelmesi uzun sürebilir
Hakem heyetini 3 ay bekledim sonucu dikkate alınmayınca mahkemeye başvurdum.heyeti 3 ay bekledim inşallah bunu bu kadar beklemem.bilgi için sağol.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme