Şimdi Ara

MAHKEMELİK OLDUM SİZCE NOLUR ? [CİDDİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
18.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın en ilginç mahkeme nedeni olabilir.
  • O foto netteyse zaten paylaşıma açıktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müebbet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen tck 136dan dava açılır. geçmiş sabıka durumu vs, para cezası çıkar.

not:kişisel yorumumdur. durumu tam bilemeyiz.
  • Hocam 3 yıl öncesinden ss ile mi şıkayet ettiler.

• Şahıs fotosunu google görsellerden bulduysan bir şey çıkmaz oradan.

Ama bunu kanıtlayacak belgeye ihtiyacın var. Yani neyle arayıp bulduysan fotoğrafını çek(ps) bilgisayarda kalsın.

+Mahkemelik bir durumda yok ortada. Karşı dava bile açılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 12 Aralık 2019; 16:42:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-527171D54

Hocam 3 yıl öncesinden ss ile mi şıkayet ettiler.
    evet hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maketle

Şahıs fotosunu google görsellerden bulduysan bir şey çıkmaz oradan.

Ama bunu kanıtlayacak belgeye ihtiyacın var. Yani neyle arayıp bulduysan fotoğrafını çek(ps) bilgisayarda kalsın.

+Mahkemelik bir durumda yok ortada. Karşı dava bile açılabilir.
    hocam hatırlamıyorum ki 2016 yılında kalmış bir olay.. ne resmi hatırlıyorum ne gruptakileri tanıyorum
  • Hocam siciline işlemeyeceğini düşünüyorum. Denetimli serbestlikte bile denetim bitene kadar suç işlemessen siciline işlemiyor.

• Madde 136 - (1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
  • Telefon numarasının gözüktüğü ortamlardan uzak durunuz..

• Hiç bir şey olmaz resim google dan diyceksin ki önce google a çıkmasına sebep olan kişi web sayfası vs gibi bi yerden şikayetçi olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutbaran

Madde 136 - (1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    Hocam ben google görsellerden buldum ve ne şahsı tanıyorum ne de türk olduğunu biliyorum hayatımda ilk kez gördüğüm ve hiçbir şekilde irtibatımın olmadığı biri
  • Savcı tenezzül edip odasına bile almaz seni. Korkma hiçbir şey olmaz. Bu gözler komşusuna bıçak çekip ölüm tehditleri savurduktan sonra karakolluk olup sonra takipsizlik kararı alan mı dersin, polisi darp edip takipsizlik alan mı dersin neler gördü neler....
  • Savcı tenezzül edip odasına bile almaz seni. Korkma hiçbir şey olmaz. Bu gözler komşusuna bıçak çekip ölüm tehditleri savurduktan sonra karakolluk olup sonra takipsizlik kararı alan mı dersin, polisi darp edip takipsizlik alan mı dersin neler gördü neler....
  • Mahkemede güzelce durumu anlat bişey olacağını sanmıyorum bu ülkede katilleri salıyorlar senimi cezalandiracaklar

• Fotoğrafı görmemiz lazım.
  • Birşey çıkacağını sanmam çünkü resim açık platformlarda mevcut. İkinci olarak art niyetli bir kullanım yok. En fazla düşük bir para cezası alırsın dediğin gibiyse eğer

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.