Şimdi Ara

MAHKEMELİK OLDUM SİZCE NOLUR ? [CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
18.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 sene önce beni bi wp grubuna aldılar herkes internetten bulduğu resimleri gruba atıyordu. Ben de kendimi ortamın akışına kaptırdım google görsellerden bi fotoğraf bulup attım gruba. Ama ne gruptakileri tanıyorum ne de fotoğrafını attığımı tanıyorum.. Öyle alelade bir fotoydu.. Neyse sonra gruptan biri bu atılan fotodakini bulmuş demişki senin fotolarını paylaşıyorlar. Sonra kız da şikayetçi olmuş bizden. Ocak ayında mahkemem var. Sizce ne olur ve benim nasıl bir yol izlemem gerekir ?

• korkma bu kadar adli sicilin temizse imzaya gidersin hergün nolcak hapiste yap bu devirde oralar bile rahat evden şehirden.
  • Donuna kadar alırlar geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İriKıyım

korkma bu kadar adli sicilin temizse imzaya gidersin hergün nolcak hapiste yap bu devirde oralar bile rahat evden şehirden.
    Sicilim temiz. Bu zamana kadar karakola adımımı bile atmadım. Hayatımda ilk kez böyle birşey geliyor başıma.. O yüzden de çok korkuyorum.. Bu olayın sicilime işlemesinden korkuyorum. Kızın türk olduğunu bile bilmiyordum öylesine bir fotoğraftı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0uch

Donuna kadar alırlar geçmiş olsun
    hocam ciddi misiniz gerçekten ? piskolojim inanılmaz derecede bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Sicilim temiz. Bu zamana kadar karakola adımımı bile atmadım. Hayatımda ilk kez böyle birşey geliyor başıma.. O yüzden de çok korkuyorum.. Bu olayın sicilime işlemesinden korkuyorum. Kızın türk olduğunu bile bilmiyordum öylesine bir fotoğraftı..

Alıntıları Göster
    Gruba kim niye ekledi seni ?

Paylaştığın fotoğraf,fotoğraf hakkında ne yazdığın bunlar hakkında verilecek kararı ve mahkemenin akışını etkiler diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 12 Aralık 2019; 15:50:48 >
  • Yok hocam yav hiç bir bilgim yok öyle boş yaptım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gruptan biri tesadüfen o şahsı tanıyormuş galiba ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: T0uch

Yok hocam yav hiç bir bilgim yok öyle boş yaptım
    ortalığı velveleye verme la

• quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Gruba kim niye ekledi seni ?

Paylaştığın fotoğraf,fotoğraf hakkında ne yazdığın bunlar hakkında verilecek kararı ve mahkemenin akışını etkiler diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    o sıralar telefon numaram heryerde geziyordu forumda vardı sözlüklerde vardı o gruptan diğer gruba alıyorlardı. gruba alan aldığını tanımıyor, gruba giren gruptakileri tanımıyor öyle saçma sapan bir yerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Gruptan biri tesadüfen o şahsı tanıyormuş galiba ilginç
    bilmiyorum hocam sadece çok korkuyorum hepsi bu..
  • hocam şunlara cevap vermen gerek;

1. foto intte mi geziyordu özel bir konuşmadan mı buldun?
    2. fotoyu öylesine mi attın hiçbir şey yazmadan yoksa altına bir şey yazdın mı, yazdıysan ne yazdın? neye karşılık veya cevap olarak yazdın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: InnocentHate

hocam şunlara cevap vermen gerek;

1. foto intte mi geziyordu özel bir konuşmadan mı buldun?
    2. fotoyu öylesine mi attın hiçbir şey yazmadan yoksa altına bir şey yazdın mı, yazdıysan ne yazdın? neye karşılık veya cevap olarak yazdın?
    hocam fotoyu google görsellerde buldum. google görsellere çiçek yazıp çıkan fotolardan herhangi birini wpdan birine göndermek gibi.
    öylesine attım yani. hiç bişey de yazmadım
  • quote:

hocam fotoyu google görsellerde buldum. google görsellere çiçek yazıp çıkan fotolardan herhangi birini wpdan birine göndermek gibi.
    öylesine attım yani. hiç bişey de yazmadım

Alıntıları Göster
    merak etme hocam hiçbir şey çıkmaz, neden mi?

böyle bir durumda olsa olsa seni şahsi fotoları izinsiz paylaşmaktan dava edebilir, başka bir gerekçe olarak fotoyu paylaşıp bir şeyler desen olurdu ama dememişsin, haliyle bulduğun foto da intte gezdiği için şahsi foto değil halka açık bir fotodur, en fazla durmadan çağırıp oyalarlar ama ortada hiçbir suç unsuru yok, intte gezen fotolarınıı paylaştığım için daha önce bana da aynısını söyleyenler oldu ama biliyorum ki ortada suç unsuru yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: InnocentHate

merak etme hocam hiçbir şey çıkmaz, neden mi?

böyle bir durumda olsa olsa seni şahsi fotoları izinsiz paylaşmaktan dava edebilir, başka bir gerekçe olarak fotoyu paylaşıp bir şeyler desen olurdu ama dememişsin, haliyle bulduğun foto da intte gezdiği için şahsi foto değil halka açık bir fotodur, en fazla durmadan çağırıp oyalarlar ama ortada hiçbir suç unsuru yok, intte gezen fotolarınıı paylaştığım için daha önce bana da aynısını söyleyenler oldu ama biliyorum ki ortada suç unsuru yok.

Alıntıları Göster
    hocam inşallah dediğin gibi olur rahatlattın beni teşekkür ederim..

sicilime işlemesinden çok korkuyorum.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    davayı açan kızı bul,eline 3-5 bir şey sıkıştır davayı geri çeksin.
  • Hiçbir şey olmaz hocam internete herkese açık paylaştığınız fotoğraflarınız özel hayat kapsamına girmez. Sen o fotoğrafı paylaşırken bunu kabul ediyorsunudur. Eğer bu kapsamda bi r suç varsa suç internet sitesine aittir. Ama ondada siteler siz üye olurken size kullamocı sözleşmesini okumanızı söyler sitede bundan mesül değil. Kıssacası Kız sana hiçbir şey yapamaz hocam hiç merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 12 Aralık 2019; 16:14:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

hocam inşallah dediğin gibi olur rahatlattın beni teşekkür ederim..

sicilime işlemesinden çok korkuyorum.

Alıntıları Göster
    rica ederim hocam merak etme bir şey olmaz, ortada siciline işleyebilecekleri bir suç yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.