Şimdi Ara

MAHKEMELİK OLDUM SİZCE NOLUR ? [CİDDİ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
18.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğrafın çok rahat bir şekilde bulunabileceğini kanıtlarsanız bence problem olmaz. Ama profilden bir hırsızlık varsa bilemem.
  • umutbaran kullanıcısına yanıt
    İnternette dolaşan bir şey "kişisel veri" olmaktan çıkar. Bilir kişi çağırılır.

Dolaşmayı açmam gerekiyor; googlea düşüyorsa, sitelere "gathering" için izin veriyorsundur. Kullanıcı politikaları gereği şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 12 Aralık 2019; 22:32:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D67D801F0

Fotoğrafın çok rahat bir şekilde bulunabileceğini kanıtlarsanız bence problem olmaz. Ama profilden bir hırsızlık varsa bilemem.
    hocam fotoğrafın nasıl bir fotoğraf olduğunu bile hatırlamıyorum 3 sene geçti olayın üstünden
  • beyler aranızda hakim savcı avukat vs olan yok mu ya onların da görüşünü almak isterim
  • Relax, ifaden alınırken açık açık anlat olayı böyle böyle diye. Ne eksik ne fazla.

Tanıdık avukat varsa birde avukat tut. Karşı dava aç bana göre. İtibarımı zedelemeye çalışıyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazarcep

Polis yada savcı seni zaten önce ifade çağrır sen direk mahkeme diyorsun
    geçen sene çağırdılar zaten hocam. yanımda abim olduğu için burada anlattığım kadar detaylı bir ifade vermedim ama tanımıyorum hiçbirini diye ifade vermiştim
  • Dedim ya hocam amcaoğlunun bir akrabası avukat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google görsellerden bulduğun fotoğraftan hiçbisey olmaz. İnternete yani google görsellere izinsiz yayıldı ise o ilk yayani bulup cezalandırırlar.

• Herifin 50 kusur olaydan sabikasi var elini kolunu salliya salliya geziyor.sen sicilime bise olur mu diyon.bir keresicile islemesi icin mahkeme sonucu ceza alman gerek.ayrica bundan bi cacik cikmaz.unut gutsin simdiden rahat ol.

• Fptoğrafı nerden bulduğunu kanıtlayabilirsen sorun olmaz diye düşünüyorum internetteki herkesi tanımak gibi bir şansın yokki

• İnternette dolaşıyorsa hiçbir hak iddia edemez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İdam yasasını getirip seni asacaklar. Bi helvanı yeriz.

• Bişey olmaz bence en fazla 1 ay yatarsin ama Türkiyedeki adalet bok gibi bilmiyorum belki yillarca belkide hiç yatmassin Türkiyedeki adaletten her bok beklenir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerkes89

Fptoğrafı nerden bulduğunu kanıtlayabilirsen sorun olmaz diye düşünüyorum internetteki herkesi tanımak gibi bir şansın yokki
    Hocam fotoğrafı hatirlamiyorum ki te 3 sene önceki bir olay

• Karşındaki davalı/davacı fark etmez bayan ise kaybettin hiç boşuna direnme, çok samimiyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildigim kadariyla internette herkese acik olan bir fotografi paylasmanin cezai bir yaptirimi yok tabi ustune hakaret iceren shoplar veya yazilar eklemediyseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

18 yaş altılık bir durum yok hocam. Google görsellerdeki herhangi bir resim sadece

Alıntıları Göster
    tipi büyük gösterir gerçek yaşını bilemezsin. hukuki bilişim forumunu araştır dostum. umarım başın yanmaz. kötü bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Fotoğrafı görmemiz lazım.
    Konudaki tek haklı mesaj
  • Kardeşim rahat ol bi şey olmaz ilk suçun ve yaptığın suç olduğunun bile farkında değilsin insanlar bir birinin fotolarını çalıp piyasaya sürüyor bi şey olmuyor sana da bi şey olacağını sanmıyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.