Şimdi Ara

MAHKEMELİK OLDUM SİZCE NOLUR ? [CİDDİ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
18.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hll knk

Sicilim temiz. Bu zamana kadar karakola adımımı bile atmadım. Hayatımda ilk kez böyle birşey geliyor başıma.. O yüzden de çok korkuyorum.. Bu olayın sicilime işlemesinden korkuyorum. Kızın türk olduğunu bile bilmiyordum öylesine bir fotoğraftı..

Alıntıları Göster
    Birşey olmaz adam vuran çıkıyor 2. Duruşmada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi insan google da rastgele bulduğu bir resmi neden gruba atar ki merak ediyorum.

• dava açılması kesin ceza alacağın anlamına gelmez ,kendini iyi savunursan bir şey çıkmaz ,yok ben beceremem diyorsan o zaman bir avukat tutacaksın başka çare yok

insanlar resimlerini her yerde paylaşıyor ve sonrasında böyle ağlayıp sızlıyorlar
    büyük ihtimal para peşinde olan birisidir ,kendi resimlerine bu kadar önem veren birisi ,ne diye google da dahi görülebilecek şekilde paylaşım yapmış o zaman ?

iyiymiş o zaman önce resimlerini google da görülebilecek şekilde kendin yay ,sonrasında bekleyip ava çık
  • internette olan bir resimse bende gördüm attım dersin herkesin baktığı herkese açık bir resimdi vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

O foto netteyse zaten paylaşıma açıktır.
    Ne kadar saçma bir düşünce. 1 piksel lik fotoğraf bile telif hakkına tabidir. Ahmet bulur yükler fark edilmez Mehmet bulur indirir canı yanar. Arkadaş Mehmet oluyor. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: InnocentHate

merak etme hocam hiçbir şey çıkmaz, neden mi?

böyle bir durumda olsa olsa seni şahsi fotoları izinsiz paylaşmaktan dava edebilir, başka bir gerekçe olarak fotoyu paylaşıp bir şeyler desen olurdu ama dememişsin, haliyle bulduğun foto da intte gezdiği için şahsi foto değil halka açık bir fotodur, en fazla durmadan çağırıp oyalarlar ama ortada hiçbir suç unsuru yok, intte gezen fotolarınıı paylaştığım için daha önce bana da aynısını söyleyenler oldu ama biliyorum ki ortada suç unsuru yok.

Alıntıları Göster
    Vallahi bende şunu ekleyeyim, olay gerçek mi bilmem trolleme değilse diye yazayım bende gerisini başına iş alacaklar düşünsün, eğer resim ilgili yer de atılıyorsa paylaşılıyorsa ve altına üstüne bir takım yorumlar yazılırsa misal arkadaşımız bir kızın fotoğrafını buldu netten ve kalktı wp gurubunda paylaştı bu resmi ve sonra üstünde altında bir takım şöyle yorumlar yazıldı ise misal ooo güzel kaşar oooo em onu ooo yirim ben bunu gibi bir takım kötü yorumlar yapıldı ise ve bunu gören kişi bu verileri toplayıp resim alıp ya da işte belgeleyip bu şekilde şikayette bulunursa o zaman iş başka yere gider diye düşünüyorum bu yüzden sorun yaşarsa yaşar ilgili kişi ha bence de bundan bir şey çıkmaz tabi olay bu kadar anlattığı gibi ise ama eğer başka türlü ise başak şeyler var ise bu başına öreceği çorapları daha da arttırır.

Bence korkulacak bir şey çıkmaz diye düşünüyorum. Yazdığını gibi ise şayet.

• yandin kardes

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun Eğer foto'yu attığında herhangi bir hareket yazmadı isen Bir şey olmaz. Şaka amaçla olduğunu ve google'den bulduğunu o şahısı tanımadığını söylersin ceza almazsın taciz ve hakaret yok ise telaşlanmaya gerek yok.
  • ne yaparsan yap mutlaka davaya bir avukatla gir yoksa Kazanacağın davayı kaybedebilirsin...
  • Hocam insan olduğu yerde problemolur insan fazlaysa daha çok problem olur . Böyle gruplara katlılmayın çarşıda sokakta da fazla dolaşmayın benim forumu bile bırakasım geliyor bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 14 Aralık 2019; 10:25:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok bişi çıkmaz en fazla para cezası yersin bence.

Zaten netteysede hafifletici sebeb olur. Google a yazdım çıktı dersin

• "Takım elbise" giy git birşey olmaz

• +1

• Hocam fotoyu Google görsellerden bulmuşsunuz bunda ne var ki zaten altına da bişi yazmamışsınız sıkıntı çıkmaz bence

• dediğin gibi nette varsa sıkıntı olmaz korkma
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.