Şimdi Ara

MAHKEMELİK OLDUM SİZCE NOLUR ? [CİDDİ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
18.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben yanlışa yanlış diyebiliyorum sen toz kondurmuyorsun partine. Fetönun avukatlarına lafımı ediyorum ben sen rahat ol etmediğimi nerden çıkardın? Ben AKP kurdu demedim zaten kimler destekledi zamanında fetoyü? Ben elma diyorum sen armut diyorsun habire konuyu başka yere çekiyorsun. Neyse zaten siz hep haklısınız. Takım tutar gibi parti tutmaya devam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende geçen toplum içinde gür ve şiddetli bir sesle ossurmuştum benide dava etmişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vexra V kullanıcısına yanıt
    devlet kendine yapılanı unutmaz er geç paketlencekler.
  • korka korka cennete gideceğine ossura ossura cehenneme git karşimm

• abicim senin başına gelenin bi benzeride benim başıma geldi. burdaki yazılanları unut. eğer mahkeme başlamışsa emin ol durum ciddi. resmin kaynağının hiç önemi yok. ben feyk hesapla yaptım. mahkemede yapmadım, o ben değildim dedim ama hakim inanmadı. kız ne dediyse ona inandı.

ne yaşandığını en iyi sen bilirsin ama sana tavsiyem ulaşabiliyorsan kızdan özür dile. çünkü bu işin sonu tahminen 1.5-2 sene ceza alıp 5 sene erteleme şeklinde sonuçlanacak. 5 sene içinde yine suç işlersen iki ceza birleşip seni hapse götürecek. eğer kız affederse uzlaşmaya gidecek ve siciline işlemeden konu kapanacak.

yav ne olacakki diyenler kadına karşı suçlarda devlet kadına avukat atıyor. bunu bilmiyor burdakiler. bu sebepten işi ciddiye alıp sorunu çözmeye bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3DCA2A8C8

abicim senin başına gelenin bi benzeride benim başıma geldi. burdaki yazılanları unut. eğer mahkeme başlamışsa emin ol durum ciddi. resmin kaynağının hiç önemi yok. ben feyk hesapla yaptım. mahkemede yapmadım, o ben değildim dedim ama hakim inanmadı. kız ne dediyse ona inandı.

ne yaşandığını en iyi sen bilirsin ama sana tavsiyem ulaşabiliyorsan kızdan özür dile. çünkü bu işin sonu tahminen 1.5-2 sene ceza alıp 5 sene erteleme şeklinde sonuçlanacak. 5 sene içinde yine suç işlersen iki ceza birleşip seni hapse götürecek. eğer kız affederse uzlaşmaya gidecek ve siciline işlemeden konu kapanacak.

yav ne olacakki diyenler kadına karşı suçlarda devlet kadına avukat atıyor. bunu bilmiyor burdakiler. bu sebepten işi ciddiye alıp sorunu çözmeye bak.
    Kardeşm uyarın için teşekkür ederim fakat bana hiç de benzer bir olaymış gibi gelmedi. Sen fake hesap açmışsin paylaşmişsin. Ben zaten google görsellerde olan hic tanımadığım türk bile oldugunu bilmedigim hayatimda ilk kez gordugum bir fotoğrafı paylaştım. Durumlar farklı yani ve ben manevi tazminat davasi açmayı düşünüyorum beni karaladigi icin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.