Şimdi Ara

Mahkemeye ifade vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bu hafta bulunduğum il dışında sanık olarak yargılandığım bi davam var. Talimat yoluyla ifademi vermek için bulunduğum ildeki duruşmaya katıldım ve yazılı ifademi sundum. Hakim de mahkemeye katılcak mısın dedi, bende yüksek ihtimalle katılacağımı beyan ettim. O zaman yazılı ifadeni de orada ver dedi gönderdi beni. Benim bu duruşmaya katılmama hakkım var mı şimdi? Hakkımda zorla yakalama kararı çıkartılar mı? Bir de afedersiniz biraz değişik bi avukatım var. Kendisine bu hafta ki mahkemeden önce durumu anlattım ama bana net bişey söylemedi. Şimdi de mahkemeye katılmasaydın da orada yazılı ifadeni verseydin, bende bu duruşmaya mazeret gösterip katılmayacam diyor. Benim için de bi mazeret gösterip katılamayacağımı belirtiyor. Böyle bi durum olabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sözlü ifaden alınmadı mı

• Bu dava bir başka davanın devamı. Önceki davada ben davacıydım karşı taraf davalıydı. O dava sürecinde hatalıydım. Mahkemeyi takip etmedim. Karşı taraf suçlu olmasına rağmen aklandı ve bunun devamında da tarafıma iftira davası açtı. Bu da o davanın ilk mahkemesiydi. Davanın açıldığı il dışında olmam nedeniyle bulunduğum il de talimat ifadesi vermem istendi (sanırım böyle ifade ediliyordu). Olayın geri kalanı da yukarıda anlattığım gibi. Net olarak cevaplarsam sorunuzu bu dava hakkında herhangi bi ifade vermedim henüz

• Talimat mahkemesinin beyanınızı almamış olması enteresan. Sanık sıfatında olduğunuz için bir şekilde beyanınızın alınması gerekiyor, öyle ya da böyle en az bir kere gideceksiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.