Şimdi Ara

Mahmutbey gişelerinde yaşanan olay. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
12.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
288 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Bagajı açarken vurur arkasından kafasına alır anahtarı hocam zor bir iş değil bu pislikler için can yakmak. Biber gazından bayıltıcısına kadar da vardır ellerinde Allah bilir.
  • İstenirse 10dk da bulunacak şerefsizleri bulmayın. Bulmayan sistem bunların çanakçısıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esktrem bir yöntem, herkesin okuması lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun iyi ki inmemişsiniz.
  • İyi direnmiş ve sabırlı davranmışsınız bu şerefsizlere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun.duyarlılığınız için çok teşekkürler.ben olsam inerdim herhalde.
  • Özel kuvvetlerden'im

Geçmiş olsun dostum.
  • Mühim konu herkez bilgilensin. Up

• Arkadaş inmemekle akıllılık yapmış,ben olsam inerdim direk..ondan sonra geçmiş olsun

• Polis kimliğini ve arama belgesini göstermek zorunda.O zaman önünde gelen ben polisim deyip sizi alaşağı edebilir.Kimliğine ve arama belgesine bakmadan her polisim diyene itibar etmeyin.
  • Jandarma Özel Kuvvetler diye bir birim hiç duymadım.
  • CSB verdiği linkde alıntı nerden çıktı yazı belli değil biri sallamış herkes gerçek sanmış

Edit: Yorumlarda CSB galiba yazıyı okumadan (i iki inmemişsiniz,Geçmiş olsun) yazmışlar birde kafa kıyak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 31 Aralık 2017; 11:8:8 >
  • Soğuk kanliliginiz için tebrikler hocam. Umarım yakalanırlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

CSB verdiği linkde alıntı nerden çıktı yazı belli değil biri sallamış herkes gerçek sanmış

Edit: Yorumlarda CSB galiba yazıyı okumadan (i iki inmemişsiniz,Geçmiş olsun) yazmışlar birde kafa kıyak

Olay bana ait değil fakat doğru veya yanlış bile olsa insanların bilgilenmesi adına paylaştım hocam. Böyle bir durum olmasa bile buna benzer bir durum yaşanabilir burası Türkiye.Dikkatli olunması gerek hocam.
  • Güzel bir initernet efsanesi, yıllardır görürüm okudukça bu internet neymiş be diyorum. Bunun gibi binlerce şehir efsanesi mevcut .

Ha olmaz demiyorum ama bu olay bana pek inandırıcı gelmedi .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    öyle bir devir ki hersey olmaya açık durumda.
  • Helal olsun,herkes fark etmez.Gerçekten tebrik ederim.Kıl payı yırtmışsınız..
  • Kesinlikle yeni araç sahiplerinin ya da konudan habersiz kişiler için bilgilendirme niteliğinde bir olaydır. Paylaşan arkadaşı tebrik ederim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benzer bir olay daha öncede yazılmıştı sanırım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.