|
Bildirim
|
Polis bölgesinde trafik polisi-asayiş-yunus bitti mi de jandarma çevirme yapacak. Hem jandarma sivil işlem yapmaz üniforması olur elinde MP5-HK33 olur, L200-Transit vs lacivert araçları 1km'den ben burdayım diye bağırır. Mahmutbey gişelerde araç durdurma görevi Trafik Polisine aittir ÖKK personeline değil. Ayrıca jandarma özel kuvvetler diye bir birim de yok, ÖKK'ya bağlı askerler var bir de JGK'ya, olsa olsa JÖH olur onun da Mahmutbeyde ne işi var. Üçkağıtı yapan adam dersine iyi çalışmamış.
Keşke başına bu olay gelen arkadaş direk 155i arayıp ihbar etseymiş, başka birilerinin de canını yakabilir bunlar. |
polise kimlik sorsan sorgulasan suç,sorgulamasan sahtekar olabilir ne yapacağımızı şaşırdık valla bence bir sistem oturtulmalı ve her polisin kodu olmalı polisler bu kontrollerden önce bize kodu göstermeli(qr kodu gibi)telefondan okutarak tasdik ettikten sonra işlemlere başlanmalı dediğim hayal tabi
|
İşi iyice ilerlettiler
Allah sonumuzu hayır etsin |
Up herkesin gormesi gereken konu.
|
Birisi artık hergün yaşadığımız saçma sapan şeylerin şaka olduğunu söylesin.Şu memlekette, canımız malımız her şeyimiz Allaha emanet yaşıyoruz.Denetimsizlikten, tedbirsizlikten ölürsek fıtrat, kaza ya da kader deniyor, malımız çalınırsa da ''cana geleceğine mala gelsin'' deniyor.
Hadi her şey tamam da, şehrin ortasında jandarmanın hadi onu da geçtim özel kuvvetlerin ne işi var? |
Olay panik yapmamakta. Zira panik yapınca insan mantıklı düşünemiyor. Jandarma dediğin görevdeyken sivil olmaz, aracı da mavidir, üzerinde kocaman "JANDARMA", 156 filan yazar yani resmî bir araç olduğunu belli eder. Kıllanmak için büyük sebepler vermişler ama işte panik hâli yok mu işte orası zurnanın zırt dediği yer. Çok geçmiş olsun. Konuyu yukarılara taşıyalım.
|
👍👍👍
|
Bagajı açarken vurur arkasından kafasına alır anahtarı hocam zor bir iş değil bu pislikler için can yakmak. Biber gazından bayıltıcısına kadar da vardır ellerinde Allah bilir.
|
Kartal Göz demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Sen ben bunu bildiğimiz için aklımıza gelip panik olmayabiliriz. Ama annemiz, kardeşimiz, kız arkadaşımız muhtemelen bu hataya düşebilir. Emniyetin herkese sms atıp bilgilendirmesi iyi olurdu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White0F -- 31 Aralık 2017; 0:54:21 > |