Şimdi Ara

Mahmutbey gişelerinde yaşanan olay. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
12.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
288 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şerefsiz doldu memleket sahtekarlıklar hırsızlıklar normal karşılanınca nasılsa bize de bir şey olmaz mantığı iyice yerleşti. Araçtan inseymiş muhtemelen kafasına bir darbeyle bayıltıp aracını çalacaklardı.

Mahmutbeyde polis çevirir diyen akıllılar demeniz gereken bu değil. Orada polis neden yok da milleti bu kadar rahat şekilde kafa kola alabiliyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 31 Aralık 2017; 13:5:59 >
  • Emniyet işini yapmıyor ki bunlarda korkusuz herhaltı yiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kardeşim.

• Yuh ulan ne günlere kaldık..

• Ben olsam inerdim panik bir adamım..

• urene kullanıcısına yanıt
    Polise kimlik sormak nerde suç, İster resmi olsun ister sivil tüm polis memurları işlem yapmadan önce kimlik ibrazı yapmak zorunda resmi dahil olsa kimliğini göstermesini isteyebilirsin bunda hiçbir sorun yok.

• Otoban giselerde bmw'nin kaputunu acip bozuldu diye borc para isteyen ya da benzinlik onunde bidonla gelip benzinimiz bitti abi diyen tiplere tokatlanan baya insan taniyorum. Bana da gelmislerdi. Bidonla gelenler 50tl carpiyor. Akinci giserde arac bozuldu diyenler de 250-500 arasi carpiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 31 Aralık 2017; 15:2:32 >
  • Polise ve diğer tüm resmi devlet görevlilerine mit mensubu dahi olsa vatandaş istediği gibi kimlik sorabilir. Yaka numarası da alabilirsiniz sorgulamak için.

Polisim diye size yaklaşan kişinin sahtekar veya dolandırıcı olup olmadığını nerden bileceksiniz bu ülkede. Buyur kardeş yatağıma kadar girebilirsin mi diyeceksiniz.

Ha tabi işin kitabi kısmı böyle. Kimlik sorduğunuz polisin sizin kafanızı gözünü dağıtması olasıklar arasında. Karakola çekilip dayak da yiyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 31 Aralık 2017; 15:36:32 >
  • Serkan Murat Yıldırım kullanıcısına yanıt
    O konuda hemfikiriz ama şunuda unutmamak gerek . İnternette yazılan çizilenleri %90 lık bir kısmı hayal ürünü . Ben internette gördüğüm facebook haberlerine inanmamayı öğrendim .

Bu hikayede belkide 5-7 yıldır internette dolanır durur arasıra böyle pupüler olur sonra kaybolur sonra gene gelir falan filan.
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Öyle hakikaten önemli olan ayıklayabilmek :)

Şimdiden iyi yıllar, yeni yılınız güzellikler içinde geçsin.
  • manyak mı lan bunlar e-5 in ortasında sürücülü araç çalsınlar.
    gece durduğu yerde alır götürür aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Emniyet işini yapmıyor ki bunlarda korkusuz herhaltı yiyor.

Emniyet işini yapsa ne olur kardeşim..Adamlar yakalayıp götürüyor savcılar salıyor.
  • 14 yıllık araç için bu kadar riske girilmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Güzel bir initernet efsanesi, yıllardır görürüm okudukça bu internet neymiş be diyorum. Bunun gibi binlerce şehir efsanesi mevcut .

Ha olmaz demiyorum ama bu olay bana pek inandırıcı gelmedi .

Daha 2 yıl önce arkadaşımın başına geldi. Emaneti görünce bagajı bile açtıramadan oradan uzaklaşmışlar
  • artık bu işlerin moku çıktı valla Allah sonumuzu hayır etsin!
  • Böyle bir durumun benim başıma gelmesini hiç istemem. Çok kızarım ve başım belaya girebilir bu tür adamlarla. Elimde ne varsa saldırırım. Sahtekarlığa lafım yok ama birebir sivil insanlaara karşı yapılan bu tür dolandırıcılıkları çok şerefsizce görüyorum ve en ağır biçimde ceeza çekmelerini istiyorum. Adam gider banka soyar ya da sistemden hacker yöntemleri ile yüklü para götürebilirler helal olsun derim. :ünkü işin içinde bilgi beceri nitelik vardır. Kimseye de zarar yoktur fiziki olarak. Ama bunların yaptığı çok adice. Herkese belasız bir hayat diliyorum.
  • Daha önce ben polis im telefonunuz çalıntı diye aramışlardı babamı.Baktım normal bir cep telefon numarası hemen aradım böyle böyle demişsiniz kimsizi polis olduğunuzu bana ispatlayın dedim.Ben şimdi 155 arıyorum oradan sizin şubenizi arıyorum dedim.O komiser de hemen tamam böyle böyle yaparsan olur dedi aradım doğru çıktı.

Bizim insanımız herşeye hemen inanır telaş yapar fakat bu durumlarda uyanık olmamız gerekiyor.
  • Gecmis olsun, gercekten de herkesin basina gelebilecek bir sey, sonucta pek cok kimse de trafikte bilgisiz, sadece ehliyeti aliyor, gerisinde de neyi nasil yapacagini bilmiyor. Iyi yine bir sey olmamis size
  • Şerefsizlerle dolu etrafımız dikkatli olmak lazım..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.