Şimdi Ara

Mahra Melin'in katilinin hayvan ticareti yapan babası olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cocugun bir köpek taparın ya da köpek tapmazın cocugu olmasının konuyla ilgisi yok.. Baslıgı neden olusturdun? Senin söyledigin gibiyse bile sonucta 10 yaslarında bir kız cocugu var mı? Bu bir sokak köpegi yüzünden ölmüs mü? Biz bunlara bakarız.. Ölmüs olan cocugun babasının köpek tapar ya da köpek tapmaz olmasından bize ne? Ne olursa olsun sonucta köpeklerin tehlikeli oldugunu kanıtlamıs baska bir vaka..

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

bunlar hükümetin trolleri. bunlar ekonomik kriz konuşulmasın diye çabalayanlar. ekonomi batmış falan umurlarında değil. tek dertleri bu tarz konular açıp muhalifleri kötülemek. algı yani..

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

Ben özellikle bloklamıyorum ki gerçek yüzlerini ortaya çıkarsınlar. Yalanları, iftiraları ve kıvırmaları yetmezse şiddet ve nefret kusan mesajlar atıyorlar. Ya cevap veremeyip beni blokluyorlar ya da krizlere girip kin tutuyorlar.

Argümanları falan yok. Mesela sokaklar ve barınaklar cins köpek kaynarken yukarıda bir üyenin "sokakta cins köpek falan yok" demesi bile buna kanıt. Ya gerçekleri bilmiyorlar ya da bilerek yalan söylüyorlar. Başka bir seçenek yok.

İnternetteki azgın azınlıklar sadece. Anketlerde 3-5 çıkıyorlar, sokakta toplanıp protesto yapamıyorlar. Twitterda falan botlarla ve aktrollerle destekli mesajlar görünce gaza geliyorlar, birbirlerine gaz veriyorlar.

• Bir şeyi savunacaksınız diye saçma sapan başlıklar atıyorsunuz.

Sokak köpeği sorunu ile bu adamın zamanında köpek satmasının alakası nedir ? Birde sosyal medyada ki gibi bu oaya Orada bakkk sen böyle yaparsan seninde kızın ölür gibi sığ bir mantığa ulaşmak için kafayı yemiş olmak lazım heralde.

Adamın ölmüş kızı üstüne yemin etmeside bir garip.

Sattı denilen köpek şu ve 2011 yılının olayı. Kızı 2022 yılında sokak köpeklerinden kaçarken kamyon altında kalıp can vermiştir.

Burada neredeyse bütün sokak köpekelrinden bu adam sorumlu gibi saldıran mı dersin baba kötü kaka şerefsiz algısına varanlar mı dersin. Nasıl Nereden varıyorsunuz bu kanıya !

Bu köpeği sokağa bıraksan birine saldırabileceğini mi sanıyorsunuz siz.

Mahra Melin'in katilinin hayvan ticareti yapan babası olması

Not: Bu arada bu tarz işerde RESMİ KURUMLAR SERTİFİKALI YERLERDE YAPILMALI SADECE. Sıradan insanların köpek çoğaltıp satması suç olmalı. Ama adam 10 sene önce bir köpek sattı diye ohh olsun demekte insanlığa sığmaz.

• Köpekler temizlenecek kimse Ak Parti'nin cıkatacagı bu yasaya karsı cıkamaz.. Muhalefetin toplumda 20 yıldır karsılıgı yok, aynı sekilde köpek severligin de karsılıgı yok.. Tepki cekmesin diye sözde biraz yumusatıldı ancak o itlaf yetkisi kanuna eklenecek ve ötenazi yapılacak muhalefetin bunu engellemeye gücü yetmez.. Mahra Melin'in katilinin hayvan ticareti yapan babası olması 

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

akp ye göre eyt yi de muhalefet çıkarmıştı. neymiş KK gaz vermiş bunlar da çıkarmış. maçaları sıkışınca yasayı da muhalefet çıkardı derler. böyle kaypak bir parti ne de olsa..

• murtazagil kullanıcısına yanıt

Desinler sonucta o yasa cıkacak söyledigim gibi engel olmanız mümkün degil.. Bir kere oraya itlaf eklendim mi, zaten telefon edip aldıracağız hepsini.. Uygulamayana da kayyum atanacak.. Yer mi yemez mi göreceğiz diyorum..

• murtazagil kullanıcısına yanıt

Anketlerde 3-5 çıkan kitlenin derdinin köpekler olduğunu söylüyor bu üye. İnternetten gaz alıp millete karşı gelebileceğini sanıyorlar.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Arkamızda koskoca Ak parti yani iktidar partisi var su 3 - 5 kitle ayaklarını bırak hacım artık.. Ak parti secmeni yüzde elli bunu destekliyor say yasayı cıkartacaklar ve telefon edip aldıracağız.. Almayana kayyum atanacak ve hatta yasayı uygulamayanları iceri atacaklar.. Mahra Melin'in katilinin hayvan ticareti yapan babası olması 

İnternetten gaza gelme. Bölüme sırf bu yüzden gelip partizanlık yapıyorsun. Millete karşı bir şey yapılırsa bunun karşılığı seçimlerde verilir. Akplilerin senin gibi olanlar dışında da kimse bunu desteklemiyor. Kayyum atarsanız önümüzdeki 20-25 yıl chp iktidarını garantilersiniz. Mahra Melin'in katilinin hayvan ticareti yapan babası olması 

Ekonomi, mülteciler gibi konular konuşulmasın diye internette uğraşıyorsunuz ama sizin iktidarınız bitiyor artık. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın.Mahra Melin'in katilinin hayvan ticareti yapan babası olması 

Akpnin içi şu anda böyle.

Mahra Melin'in katilinin hayvan ticareti yapan babası olması
    Mahra Melin'in katilinin hayvan ticareti yapan babası olmasıx (formerly twitter)
    Yakın Plan (@yakinplann) on X
    https://x.com/yakinplann/status/1814949829807677476

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 21 Temmuz 2024; 20:13:29 >

Secimlerde karsılık veremezsiniz cünkü hicbir ak partili, köpek itlafı icin partisine oy vermekten vazgecmeyecek, CHP'lilere gelince onlar zaten Ak partiye hic oy vermediler ve vermeyecekler de.. Yani burada oy korkusu yok, olsaydı zaten bu yasayı meclise götüremezlerdi.. Bunların hepsini arastırdılar, anketlere baktılar, secmen oylarını falan hesapladılar ve yasayı meclise sundular hatta itlaf olmazsa oy kaybına yol acacagını da hesapladılar.. Cünkü orada milletin cocugu parcalandıkca toplamayanın allah belasını versin diyorlar bunlar hep hesaplandı onlar 20 senedir iktidardalar ve bosa iktidarda değiller kendinizi onlardan daha akıllı sanmayın.. Onlar profesyönel.. Her türlü imkanları ve profesyönel danısmanları var 20 senedir yönetiyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Temmuz 2024; 20:16:25 >

Cidden partizanlık uğruna yapıyorsun yani bunca şeyi. Her yaptığı senin söylediğin kadar kusursuz olsa ülke bugün bu halde olmazdı. Son seçimlerde sonuçlar belli, hala akıllanmadınız.

Ben sana kusursuz oldugunu söylemedim, sadece istedikleri her seyi yaptıklarını ve bundan sonra da yapacaklarını söyledim. Ben Ak partili degilim olsam senden ya da forumdaki iki üc kisinin tepkisinden korkacak degilim size engeli atarım yazmaya devam ederim zaten beni netten sinirlendirebilmek oldukca düsük bir ihtimaldir.. Bana yönetimden torpilli ban ayarlamadıgınız sürece hic bir sey yapamazsınız zaten.. Fakat Ak partinin özellikle bu uygulaması, sempatimi kazandı, düsünsene hicbir parti buna karsı sesini cıkartmazken, iktidar partisi elini camura bulastırdı.. Bunu oldukca taktir ettim..

CHP'nin de dört harflilerle olan ittifakı ve köpek sevicilerden yana olması, üstelik CHP secmeninin genel profili gibi seyler yüzünden bu partiden sogudum.. CHP dısında, komünist partiler haricinde, düzgün bir parti olmadıgı icin de, oy verecek ya da destekleyecek bir partim yok fakat bu konuda Ak partiyi destekliyorum cok yerinde bir karar verdiler ve ellerini camura bulastırarak bende büyük taktir kazandılar diyorum..

Yazdıkların klasik akp partizanı mesajları. "Akpli değilim ama" ayaklarını yıllardır bu bölümde yapan çok var. Yemiyor millet. Sen "ak parti süper" demeye devam et. Akp sokaklardan kopan bir parti. Seçimlerde de bu görüldü. Sen de bunu görmezden gelip süper partini övmeye devam et. Senin gibilerin bu algı kasma çabasının da akpye verdiği zarar bile görüldü. O yüzden bol bol yazın bu konuda.

Ben AKP'li olsaydım nickim ünlü death metal grubu Cannibal Corpse'un sarkısı olur muydu ve foruma ilk kayıt oldugum zamanlarda direkt olarak Allah yok der miydim?

Ayrıca bu önemli degil diyebilirsin ki, ajan oldugun icin, kendini bu sekilde gizliyorsun ancak gizli AKP'li olmanın bir AKP'liye ne gibi bir getirisi olabilir? Bir AKP'li kendini gizlemeden ben AKP'liyim diyerek propaganda yapamaz mı? AKP'li olmak gizli e**ni olmak gibi bir olgu değil ki.. Senin AKP dedigin parti Türkiye'de iktidar partisi ve 20 yıldır halk tarafından secilerek iktidara getiriliyor böyle bir partinin full destekcisi olsaydım bunu gizlemek icin bir sebebim olmazdı aksine senin CHP'li ya da artık neyse hadep olabilir tkp olabilir oldugunu gizlemen daha mantıklı olurdu..

Bak sen sadece köpek konusunda değil, genel mantık konusunda da kusurlu ve yanlıs bir mantıga sahipsin CHP denen parti, dört harflilere verdigi destek ve marjinal grupların partisi olmaya evrildigi zamanlardan sonra artık bitmistir.. Dinsiz biri olarak ben de marjinal sayılırım ancak LGBT, K***cülük ve komünizm gibi seylere karsıyım.. Bu parti benim icin zararlı bir partidir bu partiye oy vermekle hadepli olmak bence aynı seydir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Temmuz 2024; 20:44:48 >

O kadar akp karşıtı olsaydın "ak parti" demezdin. Dediğim gibi senin gibi üyeleri yıllarca burada çok gördük.

Neyse, siz istediğini yazın burada. Sonuçta milletin ne dediği önemli.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.