Birinin ak parti demesinden mi onun ak partili oldugunu anlıyorsun? Ilgincmis.. AKP diye bir sey yok o partinin adı gercekten de Ak parti.. O yüzden ak parti demekte bir sakınca yok.. Millet köpekler itlaf edilsin diyor ve itlaf edilecek.. Hatta daha da kafamı bozarsanız gider bir Reise bir AK PARTIYE oyu basarım.. |
Mahra Melin'in katilinin hayvan ticareti yapan babası olması (3. sayfa)
-
-
"reis" de geldi.
Anketleri de yok sayın böyle. Ne güzel yapıyorsunuz.
-
Ben AKP karsıtı degilim ki.. Hahaha..
Simdi diyeceksin ki, ulan bir insan nasıl AKP'li degilim diyebilir ancak aynı zamanda AKP karsıtı degilim diyebilir.. Hemen izah edeyim, gercekten de ülkeyi yönetebilecek hic bir alternatif parti mevcut olmadıgı icin AKP karsıtı degilim.. Cünkü yönetime gelecek her parti, AKP'den daha kötü yönetecek.. Bunu köpek meselesinde cok net olarak gördük..
Ülkedeki tüm partiler dünyanın hic bir yerinde savunulmayacak kadar cılgın, manyakca bir seyi savundular.. Nedir o?
Sokakta köpek olması..
Bu ülkeden AKP giderse bu ülkenin felaketi olur.. Iste bizim cahil ve köylü dedigimiz tipler yıllarca bu yüzden oy verdiler..
-
Nerede ne anketi yapmıslar? Etilerde mi yapmıslar o anketi? Haha Bir referandum yapılsaydı yüzde 70 zaten sokakta köpek olmaz diyecekti.. Sen adamlara itlaf edelim mi dersen etmeyin derler tabii fakat bu itlaf edilirse de cok tırı vırı edileceği anlamına gelmez mutlaka..
Neyse sizin bu zihniyet azınlık zihniyeti tıpkı CHP secmeninin azınlık olması gibi milletin köylü sağcı ve dinci olması gibi.. Ancak böylesi daha güzel cünkü bu ülkeyi yönetecek olan zihniyet ya tam anlamıyla Atatürkcü olacak ya da olmayacak.. Daha önce diğer elemana da söylemistim sadece seküler diye oy ve destek verilmez..
Seriatcıların oranı da CHP'lilerin oranından daha az
Köpek tapar, LGBT ve biji bijilerden olusan bir secmen kitlesinin oy verecegi partiyi karsı taraf muhafazakar olsa bile desteklemem.. Olayın özü benim icin budur.. Dinciyi yani daha dogrusu muhafazakar sağcıları bu güruha tercih ederim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Temmuz 2024; 21:8:15 >
-
"Bu ülkeden AKP giderse bu ülkenin felaketi olur" klasiği de geldi.
Ayrıca dikkat ettin mi ben "ak parti" yazıyorsun dedikten sonra önce bahane sundun sonra akp diye yazmaya başladın.
-
Sen AK parti yazıyorsun dedikten sonra ben kafamı bozarsanız bir oy reise bir oy AK PARTIYE yazmıstım zaten..
-
Referandumda öyle çıkacak olsa referandum yapılırdı. İnternet dışında gözükmeyen sizlerin çok olduğuna inanmaya devam et.
-
Bu taktikler için yanlış bölümdesin.
-
Doğru bölümdeyim
-
ne zaman yiyoz bu itlerin helvasını
sokaktaki köpeği kesmişler yada toplamışlar beni çok ilgilendirmiyor ama hayvantaparların kıvranışlarını görmeyi dört gözle bekliyoruz
-
Tüh ya, büyük açık yakaladınız.. E napalım o zaman köpekleri salalım milleti öldürmeye devam etsin. Murat bey köpek satıyormuş çünkü.
-
Murat bey it satıyormuş diye başıboş köpekler sokaklarda insanları yesinler, parçalasınlar aferin
sokaklarda başıboş it olmaz bunu öğreneceksiniz.
isterseniz çıkın masaya tepinin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milletin beyninin çürüdüğünün ispatı resmen başlık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen hayvan ticareti yapınca çocuğu köpekler yiyebilir. Tavuk inek de hayvan ticaretine giriyo boş boş konuşuyonuz aktroll babandır
-
Hepsinin helvasını yersek REIS'e 1 oy AK PARTI'ye 1 oy.. Sadece bir kısmının helvasını yersek AK PARTI'ye destek fakat oy yok..
-
Kafaları bu kadar çalşıyor işte. Halbuki adam hayvansever. Evinde hayvan besliyor ve ücretsiz verdiği bile olmuş. Olaya bakış açıları çok iğrenç.
-
Ticaret deyince ben de sürekli evcil hayvan satan bundan sürekli gelir elde eden ve etmeye çalışan kişi olara algıladım on göre "karma" diyecektim ama mevzu öyle değilmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlarda nasıl bir göz varsa sokaktaki bütün köpekleri fino gibi görüyorlar
-
Bu "hayvan ticareti" işi herhalde bu işin bitmesini istemeyenler tarafından yeni servis edildi. Ara ara böyle saçma sapan argümanlar servis edip algı yaratmaya çalışıyorlar diye düşünmeye başladım.
Zira geçenlerde de, işte efendim şu kadar kişi köpek saldırısına uğramış, şu kadar yüz kişi bilmemne olmuş, 29 bin çocuk istismara uğramış, 180 köpek saldırısına ses çıkaranlar 29 bin çocuk istismarına ses çıkarmıyormuş. Ve bunu paylaşan arkadaşlarım, akrabalarım falan oldu. Daha aptalca, daha sığ bi düşünce tarzı olamaz herhalde. O anlık olarak insanlara "makul" geliyor galiba ama bunları paylaşanlara, savunanlara inanamıyorum. 1 kişi bile olsa bi insanın ölmesini nasıl önemsemezsin? Ayrıca her olay köpek saldırısı diye geçmiyor, kaçarken ezilen, düşen ölen vesaire falan da var. Veya resmi olarak kayıtlara geçmemiş olabilen de oluyor.
Geçende de arkadaşım paylaştı benzerini, böyle bi tartışma ortamında... Fatih Altaylı'nın programına çıkan temiz sokaklar derneği başkanı mı ne, tapar derneği başkanı ona sataşıyor "sen de hayvan ticareti yapıyorsun işte kanıtı" diye.
Ama olay bariz "saptırma".
Hayvan ticareti de yasaklansın, eyvallah da, sorun "sokak köpeği".
Siz sağa sola saldıran, haberlere konu olan köpekleri görüyor musunuz, hangisi "terk edilmiş" cins köpeğe benziyor. Aksi gibi hepsi de aynı sokak köpeği tipindeki sefil hayvanlar.
Kaç tane cins hayvan alınacak da bakılamayıp sokağa salınacak da sokak köpeği sorunu yapacak?
Dediğim gibi bu da yeni yüklenmiş herhalde, arkadaşın muhabbetinin üzerine burada da görünce dank etti.
Anlamsız, mesnetsiz saptırmalar konunun ve sorunun var olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Hayvanların terk edilmesi işi için zaten çip yöntemi geliştirildi, o sorun çözüldü.
Sokak köpekleri toplanacak, bu kadar basit.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X