Şimdi Ara

mail applicationda hotmail kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orjinalden alıntı: tahazaki

http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=4234

Ne derece guvenlı bı sıte sen kullanıyormusun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-asistanım

quote:

Orjinalden alıntı: tahazaki

http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=4234

Ne derece guvenlı bı sıte sen kullanıyormusun..
    Kesinlikle cok işime yarıycak bişey fakat güvenılırlıgı konusunda benımde suphelerım var

• quote:

Orijinalden alıntı: a.candemir

Kesinlikle cok işime yarıycak bişey fakat güvenılırlıgı konusunda benımde suphelerım var

Alıntıları Göster
    Denemek amaclı kullanmadıgım bir hotmail adresiyle yapmaya calıstım fakat olmuyo mail adresi veya hatalı dıye uyarı verıyo surekli.
  • quote:

Denemek amaclı kullanmadıgım bir hotmail adresiyle yapmaya calıstım fakat olmuyo mail adresi veya hatalı dıye uyarı verıyo surekli.

Alıntıları Göster
    Bu olayı yapabılen varmı = ?
  • quote:

Bu olayı yapabılen varmı = ?

Alıntıları Göster
    ben bugun deniim dedim.ama izymaili kurcalayinca orda hotmaile gelen mailleri baska bi maile forwardlama gibi bi olay daha oldugunu farkedip onu yapip hotmailimi gmaile forwardladim.gayet duzgun calisio oburunu denemedim ama bi ara deneyip yazarim.hangi bosluga hangisini yazdigina dikkat et orda baya detayli anlatmislar belki ondandir sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahazaki

ben bugun deniim dedim.ama izymaili kurcalayinca orda hotmaile gelen mailleri baska bi maile forwardlama gibi bi olay daha oldugunu farkedip onu yapip hotmailimi gmaile forwardladim.gayet duzgun calisio oburunu denemedim ama bi ara deneyip yazarim.hangi bosluga hangisini yazdigina dikkat et orda baya detayli anlatmislar belki ondandir sorun

Alıntıları Göster
    Valla örnekte ne yazıyosa aynısın yaptım ama dogru olmasına ragmen sureklı sıfre veya kullanıcı adı yalnıs dıyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Spam mail sorunu (Gmail)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Valla örnekte ne yazıyosa aynısın yaptım ama dogru olmasına ragmen sureklı sıfre veya kullanıcı adı yalnıs dıyo

Alıntıları Göster
    Olayı cözdum sadece yenı alınan mail ler ıcın gecerlı uzun zamandır kullanılan mailler için kullanılmıyo malesef bunun ıcın pek ıse yaramadı

• quote:

Olayı cözdum sadece yenı alınan mail ler ıcın gecerlı uzun zamandır kullanılan mailler için kullanılmıyo malesef bunun ıcın pek ıse yaramadı

Alıntıları Göster
    mail ayarları konusunda bır bılgı verebılımısıniz rıca etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOBERDEN

Alıntıları Göster
    aynen
    quote:

Orjinalden alıntı: DOBERDEN

• quote:

Orijinalden alıntı: virgil

aynen
    quote:

Orjinalden alıntı: DOBERDEN

Alıntıları Göster
    ben izymail'e 20 ytl 1 yıl için para verdim hotmailimi hem vista daki windows mail de kullanabiliyorum hemde iphone umda. Hiç bir sorun olmadı şuana kadar ve gayet hızlı hepinize tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: erimfranci

ben izymail'e 20 ytl 1 yıl için para verdim hotmailimi hem vista daki windows mail de kullanabiliyorum hemde iphone umda. Hiç bir sorun olmadı şuana kadar ve gayet hızlı hepinize tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Öncedende yazdıgım gıbı eskı mail adreslerı ıcın ıse yaramıyo yenı bir mail adresi almak gerekıyo yenı alınan mailler ıcın kullanılabılıyo bu yuzden benım ısıme yaramadı

• quote:

Öncedende yazdıgım gıbı eskı mail adreslerı ıcın ıse yaramıyo yenı bir mail adresi almak gerekıyo yenı alınan mailler ıcın kullanılabılıyo bu yuzden benım ısıme yaramadı

Alıntıları Göster
    ben hala bişey anlamadım sımdı iphone umdakı maıl tusuna bastıgımda dırek hotmaıl adresime girmem için ne yapmam gerekıyo antalabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: virgil

ben hala bişey anlamadım sımdı iphone umdakı maıl tusuna bastıgımda dırek hotmaıl adresime girmem için ne yapmam gerekıyo antalabilirmisiniz ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: virgil

http://v3.izymail.com/iPhoneSettings.aspx

kardeş bu resimdekileri yap

ARKADAŞLARIM BU HEP AÇIK MI KALICAK ARTIK BEDAVAMI herzaman bakabilcekmiyim,ve maillerimin 4 tanesi gözüktü sadece ve sending yapamadım ...

edit : mail yollamayı başardım fakat önemsizlere gidiyor,bi yardım edin lütfen bilen kardeşler

pop seçili demi sizdede??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meroboy -- 22 Ocak 2008; 0:06:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meroboy

quote:

Orjinalden alıntı: virgil

http://v3.izymail.com/iPhoneSettings.aspx

kardeş bu resimdekileri yap

ARKADAŞLARIM BU HEP AÇIK MI KALICAK ARTIK BEDAVAMI herzaman bakabilcekmiyim,ve maillerimin 4 tanesi gözüktü sadece ve sending yapamadım ...

edit : mail yollamayı başardım fakat önemsizlere gidiyor,bi yardım edin lütfen bilen kardeşler

pop seçili demi sizdede??

Alıntıları Göster
    Paar yatırdınmı sen ızymail e ,bedavamı bu sıte bı ark 20 ytl yatırdım fılan dıo da

• quote:

Orijinalden alıntı: E-asistanım

Paar yatırdınmı sen ızymail e ,bedavamı bu sıte bı ark 20 ytl yatırdım fılan dıo da

Alıntıları Göster
    Bedava serviside var mail alabiliyosun ama gonderemiyosun ve inanilmaz agir calisiyo cekilecek gibi degil.. Bende ilk bedavasini denedim sonradan baktim bu bole olmicak 20 ytl verdim simdi cok rahatim hic sorun olmadi
  • quote:

Bedava serviside var mail alabiliyosun ama gonderemiyosun ve inanilmaz agir calisiyo cekilecek gibi degil.. Bende ilk bedavasini denedim sonradan baktim bu bole olmicak 20 ytl verdim simdi cok rahatim hic sorun olmadi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erimfranci

ya yok vallaha ağır falan çalışmıyor gayet hızlı sadece önemsiz posta olarak yolluyorum,başka bir sorun yok ..

• quote:

Orijinalden alıntı: meroboy

quote:

Orjinalden alıntı: erimfranci

ya yok vallaha ağır falan çalışmıyor gayet hızlı sadece önemsiz posta olarak yolluyorum,başka bir sorun yok ..

Alıntıları Göster
    iphone a gore hizli olabilir ben windows mailde denedim ztn esas onun icn aldm biliyosunuz windows mai hotmail gibi bedava e-mail servislerini calistirmiyo

• quote:

iphone a gore hizli olabilir ben windows mailde denedim ztn esas onun icn aldm biliyosunuz windows mai hotmail gibi bedava e-mail servislerini calistirmiyo

Alıntıları Göster
    books programını nasıl kullanıcaz biri anlatırsa sevinirim program çok hoşuma gitti ama nasıl kullanıcaımı annamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaR0NiaC

books programını nasıl kullanıcaz biri anlatırsa sevinirim program çok hoşuma gitti ama nasıl kullanıcaımı annamadım

Alıntıları Göster
    pardon başka bi yere atıcaktım kusra bakmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.