Bildirim
mail applicationda hotmail kullanma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: tahazaki
http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=4234
Ne derece guvenlı bı sıte sen kullanıyormusun.. -
Kesinlikle cok işime yarıycak bişey fakat güvenılırlıgı konusunda benımde suphelerım varquote:
Orijinalden alıntı: E-asistanımquote:
Orjinalden alıntı: tahazaki
http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=4234
Ne derece guvenlı bı sıte sen kullanıyormusun..
-
Denemek amaclı kullanmadıgım bir hotmail adresiyle yapmaya calıstım fakat olmuyo mail adresi veya hatalı dıye uyarı verıyo surekli.quote:
Orijinalden alıntı: a.candemir
Kesinlikle cok işime yarıycak bişey fakat güvenılırlıgı konusunda benımde suphelerım var
Alıntıları Göster -
Bu olayı yapabılen varmı = ?quote:
Denemek amaclı kullanmadıgım bir hotmail adresiyle yapmaya calıstım fakat olmuyo mail adresi veya hatalı dıye uyarı verıyo surekli.
Alıntıları Göster -
ben bugun deniim dedim.ama izymaili kurcalayinca orda hotmaile gelen mailleri baska bi maile forwardlama gibi bi olay daha oldugunu farkedip onu yapip hotmailimi gmaile forwardladim.gayet duzgun calisio oburunu denemedim ama bi ara deneyip yazarim.hangi bosluga hangisini yazdigina dikkat et orda baya detayli anlatmislar belki ondandir sorunquote:
Bu olayı yapabılen varmı = ?
Alıntıları Göster -
Valla örnekte ne yazıyosa aynısın yaptım ama dogru olmasına ragmen sureklı sıfre veya kullanıcı adı yalnıs dıyoquote:
Orijinalden alıntı: tahazaki
ben bugun deniim dedim.ama izymaili kurcalayinca orda hotmaile gelen mailleri baska bi maile forwardlama gibi bi olay daha oldugunu farkedip onu yapip hotmailimi gmaile forwardladim.gayet duzgun calisio oburunu denemedim ama bi ara deneyip yazarim.hangi bosluga hangisini yazdigina dikkat et orda baya detayli anlatmislar belki ondandir sorun
Alıntıları Göster
-
Olayı cözdum sadece yenı alınan mail ler ıcın gecerlı uzun zamandır kullanılan mailler için kullanılmıyo malesef bunun ıcın pek ıse yaramadıquote:
Valla örnekte ne yazıyosa aynısın yaptım ama dogru olmasına ragmen sureklı sıfre veya kullanıcı adı yalnıs dıyo
Alıntıları Göster
-
mail ayarları konusunda bır bılgı verebılımısıniz rıca etsem?quote:
Olayı cözdum sadece yenı alınan mail ler ıcın gecerlı uzun zamandır kullanılan mailler için kullanılmıyo malesef bunun ıcın pek ıse yaramadı
Alıntıları Göster -
aynenquote:
Orijinalden alıntı: DOBERDEN
mail ayarları konusunda bır bılgı verebılımısıniz rıca etsem?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DOBERDEN
-
ben izymail'e 20 ytl 1 yıl için para verdim hotmailimi hem vista daki windows mail de kullanabiliyorum hemde iphone umda. Hiç bir sorun olmadı şuana kadar ve gayet hızlı hepinize tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: virgil
aynen
quote:
Orjinalden alıntı: DOBERDEN
Alıntıları Göster
-
Öncedende yazdıgım gıbı eskı mail adreslerı ıcın ıse yaramıyo yenı bir mail adresi almak gerekıyo yenı alınan mailler ıcın kullanılabılıyo bu yuzden benım ısıme yaramadıquote:
Orijinalden alıntı: erimfranci
ben izymail'e 20 ytl 1 yıl için para verdim hotmailimi hem vista daki windows mail de kullanabiliyorum hemde iphone umda. Hiç bir sorun olmadı şuana kadar ve gayet hızlı hepinize tavsiye ederim
Alıntıları Göster
-
ben hala bişey anlamadım sımdı iphone umdakı maıl tusuna bastıgımda dırek hotmaıl adresime girmem için ne yapmam gerekıyo antalabilirmisiniz ?quote:
Öncedende yazdıgım gıbı eskı mail adreslerı ıcın ıse yaramıyo yenı bir mail adresi almak gerekıyo yenı alınan mailler ıcın kullanılabılıyo bu yuzden benım ısıme yaramadı
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: virgil
ben hala bişey anlamadım sımdı iphone umdakı maıl tusuna bastıgımda dırek hotmaıl adresime girmem için ne yapmam gerekıyo antalabilirmisiniz ?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: virgil
ben hala bişey anlamadım sımdı iphone umdakı maıl tusuna bastıgımda dırek hotmaıl adresime girmem için ne yapmam gerekıyo antalabilirmisiniz ?
http://v3.izymail.com/iPhoneSettings.aspx
kardeş bu resimdekileri yap
ARKADAŞLARIM BU HEP AÇIK MI KALICAK ARTIK BEDAVAMI herzaman bakabilcekmiyim,ve maillerimin 4 tanesi gözüktü sadece ve sending yapamadım ...
edit : mail yollamayı başardım fakat önemsizlere gidiyor,bi yardım edin lütfen bilen kardeşler
pop seçili demi sizdede??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meroboy -- 22 Ocak 2008; 0:06:14 >
-
Paar yatırdınmı sen ızymail e ,bedavamı bu sıte bı ark 20 ytl yatırdım fılan dıo daquote:
Orijinalden alıntı: meroboyquote:
Orjinalden alıntı: virgil
http://v3.izymail.com/iPhoneSettings.aspx
kardeş bu resimdekileri yap
ARKADAŞLARIM BU HEP AÇIK MI KALICAK ARTIK BEDAVAMI herzaman bakabilcekmiyim,ve maillerimin 4 tanesi gözüktü sadece ve sending yapamadım ...
edit : mail yollamayı başardım fakat önemsizlere gidiyor,bi yardım edin lütfen bilen kardeşler
pop seçili demi sizdede??
Alıntıları Göster
-
Bedava serviside var mail alabiliyosun ama gonderemiyosun ve inanilmaz agir calisiyo cekilecek gibi degil.. Bende ilk bedavasini denedim sonradan baktim bu bole olmicak 20 ytl verdim simdi cok rahatim hic sorun olmadiquote:
Orijinalden alıntı: E-asistanım
Paar yatırdınmı sen ızymail e ,bedavamı bu sıte bı ark 20 ytl yatırdım fılan dıo da
Alıntıları Göster -
quote:
Bedava serviside var mail alabiliyosun ama gonderemiyosun ve inanilmaz agir calisiyo cekilecek gibi degil.. Bende ilk bedavasini denedim sonradan baktim bu bole olmicak 20 ytl verdim simdi cok rahatim hic sorun olmadi
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: erimfranci
Bedava serviside var mail alabiliyosun ama gonderemiyosun ve inanilmaz agir calisiyo cekilecek gibi degil.. Bende ilk bedavasini denedim sonradan baktim bu bole olmicak 20 ytl verdim simdi cok rahatim hic sorun olmadi
ya yok vallaha ağır falan çalışmıyor gayet hızlı sadece önemsiz posta olarak yolluyorum,başka bir sorun yok ..
-
iphone a gore hizli olabilir ben windows mailde denedim ztn esas onun icn aldm biliyosunuz windows mai hotmail gibi bedava e-mail servislerini calistirmiyoquote:
Orijinalden alıntı: meroboyquote:
Orjinalden alıntı: erimfranci
ya yok vallaha ağır falan çalışmıyor gayet hızlı sadece önemsiz posta olarak yolluyorum,başka bir sorun yok ..
Alıntıları Göster
-
books programını nasıl kullanıcaz biri anlatırsa sevinirim program çok hoşuma gitti ama nasıl kullanıcaımı annamadımquote:
iphone a gore hizli olabilir ben windows mailde denedim ztn esas onun icn aldm biliyosunuz windows mai hotmail gibi bedava e-mail servislerini calistirmiyo
Alıntıları Göster -
pardon başka bi yere atıcaktım kusra bakmayınquote:
Orijinalden alıntı: PaR0NiaC
books programını nasıl kullanıcaz biri anlatırsa sevinirim program çok hoşuma gitti ama nasıl kullanıcaımı annamadım
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X