Şimdi Ara

Mail Göderme-Alma Sorunu.. ACİL..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Konuyu Nereye Açmam Gerektiğini Çok Araştırdım, Buraya Açmaya Karar Verdim Ancak Yanlış Yere Açtığımı Düşünmekteyim. Yöneticilerimizde Yeri Burası Değilse Taşımalarını İstiyorum.)

Windows' un Mailini Kullanmaktayım(Outlook-Hotmail).Yaklaşık 1 Aydır Mail Alamıyorum. Hesabımda Her Hangi Bir Kullanıcı Hatası Söz Konusu Değil. 1 Yıl Giriş Yapmadığında Bloke Edildiğini Biliyorum. Sürekli Girerdim Zaten.
    Windows Canlı Destek Ekibi İle Görüştüm Ve Bana Verdikleri Cevap Şu.
    -Biz Ürünlerimizden Satın Alan Kullanıcılarımıza Yardım Ediyoruz. Ücretsiz Sunduğumuz Hizmetlerde Forum Bölümümüze Danışabilirsiniz.
    Bende -Gene Parası Olan Adam Yerine Konuldu. Peki Teşekkür Ederim Diyerek Sonlandırdım. Destek Bölümünden Soru Sordum ve Günlerdir Yardım Eden Çıkmadı. Koskoca Windows' un Kullanıcısına Verdiği Öneme Bakar mısınız?
    Neyse Sonuç Olarak Hiç Bir Destek Alamadım Ve Burada Konu Açtım. Bilgi Sahibi Arkadaşlarımın Desteklerini Beklemekteyim.
    6000' e Yakın Bir Mail Arşivim Olduğu İçin Yanlış Bir İşlem Yapıp Postalarımı Kaybetme Riskine Girmek İstemiyorum. 27.11.2013 Tarihinden Beri Mail Alamıyorum. Normalde Günde En Az 5-10 Mail Alırken Şimdi Hiç Gelmiyor. Acaba Bugüne Kadar Gelen Mailleri Getirme Şansım Var mı? Bence Olmalı. Çünkü Kullanıcı Hatası Değil. Başka Nereye Gidebilir ki Mailler!!
    Ve Son olarak Epostalarımı Bilgisayara Değilde Onlıne Olarak Yedekleyebileceğim Bir Yer, Site Var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepkral09 -- 14 Aralık 2013; 16:54:03 >

• Yok Mu Bilgisi Olan??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesaj Gönderme Sorunu.
    9 yıl önce açıldı
    Özel Mesaj Gönderme Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.