Şimdi Ara

Mail Hesabım Üzerine Açılan Facebook Nasıl iptal Edilebilir. Acil YARDIM!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.. Eski hesabıma facebook açmak istedim. Ama başkası açmış ve kullanmış bi süre. Yalnız şuan kullanmıyor anladığım kadarıyla.. Yalnız ben giriş yapmak istediğim anda şifre istiyor.. Yeni şifre alıyorum ve giriş yapıyorum da benim facebook sahibi oldup olmadığım doğrulamak kaydıyla benim mailimin üzerine face açan şahsın doğum tarihini istiyor.. Ben de bilemediğim için başka yollar deniyorum sadece kimlik bilgilerini istiyor. Anlayacağınız hiç bir şekilde giriş yapamıyor mail değiştiremiyor ve o mail üzerine facebook açamıyorum. Bu durumda yapmam gereken şey nedir acaba ? Facebook yöneticileri ile nasıl iletişime geçilebilir? Girişte olay şu ;  Mail Hesabım Üzerine Açılan Facebook Nasıl iptal Edilebilir. Acil YARDIM!.. Daha sonra tam burada tıkanıyor ; Mail Hesabım Üzerine Açılan Facebook Nasıl iptal Edilebilir. Acil YARDIM!..
    Lütfen acil yardım..

• Facebook'a mail atabilirsin. durumu açıklayabilir ve mailin size ait oldugunu kanıtlarsanız size yardımcı olacaktır.
  • Peki kanıtlamak için ne yapmak gerekir.. Kanıtlamak için yapmam gereken şey nedir acaba yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenard L kullanıcısına yanıt
    Kimliğinizi göndermenizi isterler büyük ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.