Şimdi Ara

MAİL İLE İLGİLİ PROGRAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir iş olayına girdik. yaptığımız iş ile ilgili insanlara mail göndermek istiyoruz. mail adreslerini toplu şekilde bulan bir program olduğunu duydum bileniniz varmı bu programı... nereden download yaparız... şimdiden teşekkürler...

• Arkadaşım al bir gmail adresi sonra da pc inde vardır word exel hah aç bide outlook gmailin sayfasın da da nasıl ayarlanır yazıyyo outlook a bitti.. en kral şirketlerin %98 inde kullanılan program OUTLOOK çok kolay herbişi variçinde...ama iş yerinde kullanacağınız için paralı olma durumu olabilir ama iş yeri küçük se tın bişi cik olmaz......şimdi bir mail adresin var ve bu mail adresin den bir programla bunları pc ne aktarmak ve pc inden yazdığın bişi yi başkalarına mail atmak istiyosun bunu yapabilmen için
    1--- yolmail aldığın yerin POP3 olası gerekir ki bu hotmail ve yahoo da olamaz !!!! çünkü anlar POP3 değiller mesela gmail 2.7GB kapasitesi ile hem iyi hemde POP3
    2....fakat hotmail ve veyaa yahoondan vaz geçemiyosun diyelim ki pop3 de değiller ne yaparsın ozman yahoo nun ve hotmail in paralı muhabbeleri var senelik 20 ytl mi ne veriyosun mail programına mailler hotmailden de yahoodanda tıpış tıpış geliyo bunu da tabi onlar halleder...
    3... outlook dan paralıdır iş yeri açacam tırstım dersen ve gmail kullanacak san inceredemail incredible mail programı gayet hoş

• abi adam ne sormuş sen ne anlatıyorsun :)

var tabii öyle programlar ama illegal oldugu icin yardim edemem kolay gele..
  • YASAK
  • ben anladığımın cevabını yazdım!! yanlış anlmaış olabilirim ki zatennetmiyorum.. ve outlook 2003 ü küçük işletmelerde yani 3 4 bilgisayarlık yerler de de yasak olduğu falan yok microsoft her önüne gelen le uğraşsaydı windows kullana sayısı bile bu kadar olmazdı
  • Cevap yazmışsın güzel emeğine sağlıkta bu arkadaşımız insanların maillerini otomatik toplayan bir program istiyor. Sonrada hepsine topluca mail göndericek.

toplu mail gönderme bölümünde yardımcı olabilirim ama mailleri illegal toplayan program'a yardım edemem.
  • Arkadaşım,

Millete toplu olarak mail gönderip kendinden nefret ettirmek istemiyorsan basit bile olsa bir web sitesi kur ve onun reklamını yap.

Bence en güzel çözüm bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.