Şimdi Ara

mail server için exchange server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben çalıştığım bilgisaya firması için tek bir adresin kullanılacağı bir mail server kurmaya çalışıyorum.Aslında bu işlerde acemiyim.Ama son iki gündür baya bir yol katettim.Son olarak serveri kurup faliyete geçirmek kaldı.Ama yazılım olarak ne kurmam konusunda tam bir bilgim yok.Microsoft ile olan anlaşmamızdan dolayı bizde microsoft ürünlerinin lisansları var.Elimde exchange server da olduğundan bunu kurmayı düşündüm.Ama exchange server hakkındada çok fazla bir bilgim yok.İlk olarak sormak istediğim bu yazılım ile sadece yerel ağ üzerindemi mail işlemleri yazpılabiliyor.Yoksa mx kaydını yaptırırsam dışarıya mail gönderip alma işlemini yapabilirmiyim.İkinci sorum ise eğer dışarıya mail gönderip alma işlemi olursa,4096 bağlantı bunu karşılayabilirmi.
    TEŞEKKÜRLER.

• disariyada mail gonderip alabilirsiniz.

exchange ile ilgili makaleler, cozumler icin;
    mshowto.org
    sistemuzmani.com
    cozumpark.com
    buradaki makaleleri okursan izleyecegin yonu bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red` -- 29 Temmuz 2008; 3:59:21 >
  • Bizim şirkette de Exchange Server 2007 kullanılıyor ve 4096 bağlantı rahat rahat yetiyor ancak Exchange Server gerçekten sağlam makine istiyor. Serverda 4GB ram var, bunun 3,5 kadarını Exchange sömürüyor. Bilgin olsun. Ayrıca MX kaydını açtığında dışarıya mail gönderebilmen lazım.(Bildiğim kadarıyla.)
  • veridiğiniz cevaplar için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: _VoRTeX_

Bizim şirkette de Exchange Server 2007 kullanılıyor ve 4096 bağlantı rahat rahat yetiyor ancak Exchange Server gerçekten sağlam makine istiyor. Serverda 4GB ram var, bunun 3,5 kadarını Exchange sömürüyor. Bilgin olsun. Ayrıca MX kaydını açtığında dışarıya mail gönderebilmen lazım.(Bildiğim kadarıyla.)

2007 hakkında bir yazı okumuştum.İşlemlerin çoğu komutlarla yapılabiliymuş.Grafik arayüz ile sadece basit işlemler yapılabiliyormuş.Bu sözlerin sahibi microsoft yazılımlarında uzman bir kişidi ve 2007 sürümünü boykot edeceğini söylüyordu.Neyse.. Ben 2003 kullanmayı düşünüyorum acaba bu sürümde bunun gibi yüksek kapasiteli bigisayarmı istiyor ve diğer mail server yazılımlarında önerebileceğinizvarmı.
    TEŞEKKÜRLER.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.