Şimdi Ara

MAİL SERVER NASIL KURULUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kendi bilgisayarıma bir mail server kurmak istiyorum. mailleri kendi bilgisayarımdan yönetmek istiyorum. şuan aktif olan bir internet adresim var ben bu adresimin mail bölümünü kendi bilgisayarım üzerinden yönetmek istiyoum. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen bu konuda bilgi sahibi kişiler yazsın!

• önce alanı aldıgın yerden mail yönlendirme hizmetinide alman gerekiyor...
    http://www.ihs.com.tr/directiweb/mailforw.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 7 Nisan 2005, 15:53:20 >
  • kardeş alan adını alman yeterli.
    ben mesela mdaemon mail server 7.2.3 kullanıyorum bu programıwww.katz.ws indirebilirsin. nasıl olduğuna gelince admin olarak kurulumu yapman daha sonra içine domainleri eklemen yeterli. programı indir kur yardımcı olmaya çalışırıım...
  • can_globe teşekkür ederim şimdi indirip bakacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: can_globe

kardeş alan adını alman yeterli.
    ben mesela mdaemon mail server 7.2.3 kullanıyorum bu programıwww.katz.ws indirebilirsin. nasıl olduğuna gelince admin olarak kurulumu yapman daha sonra içine domainleri eklemen yeterli. programı indir kur yardımcı olmaya çalışırıım...

İyi alan adını aldık da statik bir ip adresimiz yok? Nedecez biz şimdi? Sadece alan adı almak yeterli olaydı hosting diye birşey olmazdı dimi.

Bu arada mail sunucu işine gerçek bir çözüm arayanlar için en uygun yazılım Qmail dir. Unix veya Linux türevi işletim sistemlerinde çalışır. Gerçekten yüksek performanslı ve profesyonel çözümler yaratabileceğiniz bir mail sunucudur. Elbette bu sunucuyu kullanabilmek için önce unix veya linux ile haşır neşir olmak lazım gelir. Kendi ayarları da başlı başına bir olaydır. Lakin sadece şunu söyleyim, yahoo kullanıyorsa bir bildiği vardır :)

Saygılarımla..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site Nasıl Kurulur
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.