Şimdi Ara

Mailim hack lenmek üzere!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim pc de bi arkadaş dolaşıyor hatta mailimi çok sevmiş olacak şifresini değiştirmeye uğraşıyor ben bunu nasıl def edebilirim bilgisayarımdan bana yardımcı olursanız sevinirim.Bilgisayarımda olduğunu norton tespit etti ama bi türlü çıkaramıyorum ıp me yapışmış durumda.....Hack lenmek üzereyim

• bağlantıya hemen resat at ya biostan girmişitr yada trojanla biostan ise paylaşıma açık olan sürücüleri kapat trojanla ise hemen tarat
  • bu arada trojenle makinaya girdiyse sen nete bağlanınca haberi olacaktır Onun için nete girmeden önce trojeni Bulup silmen Gerekmektedir Deüiştirebilosan mailin gizli sorusunu değiştir Hatta ülkeyi bile Değiştir
  • ya ben bişey soruam biostan nası giriliyo? nası biosa trojan bulaşıyo YA ALLAH RIZASI İÇİN BİLMEDİĞİNİZ ŞEYLER HAKKINDA UYDURMAYIN!
    arkadaşa soruyorum nerden anladınki mailin hacklendiğini.ayrıca norton bunu farketmişte zaten portu kapamıştır.üfff.. ya boş yere topic!
  • BİOSA TROJAN BULAŞIRMI BULAŞMAZMI BİLMİYOM AMA,ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ NORTON BULDUYSA PORTU KAPANMIŞTIR.YANİ HAÇKLEYEMEZ
  • :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • BIOS'u silen virüs var ki adı CIH'dir fakat BIOS'a yerleşen virüs ben hiç duymadım görmedim antivirüs şirketlerin sitelerinde aratırsanız böyle bir virüs olmadığını görürsünüz.
  • kesinlikle cıh tan benim başım çok ağrıdı zamanında.nortonun güvenilmez bir anti firüs oldunu bilmeyen yok ama millet hala kurmakta kararlı.adamlarkendileri söylüolar açıklarının oldunu.walla dostum sana tavsiem şifreler gitmeden bi format atman sora norton haricinde bir anti firüs kurman.ben mc affe kullanıom gayet mennunum.tabe zone alarm,ad aware,hi jack this te elinin altında bulunsun derim
  • ya firewall ın varsa bi şey yapabileceğini sanmıyorum.Çünkü sen nete bağlandığın zaman client yazılımın yani senin bilgisayarona giren programcığın servere yani hackere bunu bildirmesi gerekir.Firewall de bu programı blok eder nete bağlanmasın diye.Norton firewall da kur bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: terroronline

ya ben bişey soruam biostan nası giriliyo? nası biosa trojan bulaşıyo YA ALLAH RIZASI İÇİN BİLMEDİĞİNİZ ŞEYLER HAKKINDA UYDURMAYIN!
    arkadaşa soruyorum nerden anladınki mailin hacklendiğini.ayrıca norton bunu farketmişte zaten portu kapamıştır.üfff.. ya boş yere topic!

Ben Zaten bios a trojan bulaşmıştır Demedim Araya virgül Koymayı Unutmuşum
    R3X adlı program ile bios üzerinden pc ye girebilirsin Biraz Araştır Anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The OmeN -- 19 Şubat 2005, 13:22:34 >
  • biosa trojan mı bulaşıyor allah allah
    quote:

Orjinalden alıntı: Kara Ejder

BİOSA TROJAN BULAŞIRMI BULAŞMAZMI BİLMİYOM AMA,ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ NORTON BULDUYSA PORTU KAPANMIŞTIR.YANİ HAÇKLEYEMEZ
  • herşeyi anladımda ordaki bebek resminin mantığı nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

herşeyi anladımda ordaki bebek resminin mantığı nedir

+ Evet nedir o ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: The OmeN

quote:

Orjinalden alıntı: terroronline

ya ben bişey soruam biostan nası giriliyo? nası biosa trojan bulaşıyo YA ALLAH RIZASI İÇİN BİLMEDİĞİNİZ ŞEYLER HAKKINDA UYDURMAYIN!

Ben Zaten bios a trojan bulaşmıştır Demedim Araya virgül Koymayı Unutmuşum
    R3X adlı program ile bios üzerinden pc ye girebilirsin Biraz Araştır Anlarsın

Arkadaşlar RX3 NETBIOS taraması yaparak bilgisayarınızın açık portlarını bulur NETBIOS anakartınızın biosu değildir.

• r3x programı bilgisayarların paylaşıma açık olup olmadığnı ve açık olan portları gösterir ve ordaki netbios un normal bioslada hiç bir alakası yoktur eğer sabit ip ile bağlanıyosan internete girmeden temizlemeye çalış ve firewall kullan
  • MUHAHHAHAHA YA GEBERDİM NETBIOS NEDİR BILMIYO BIOS NEDIR BILMIYO ALLAHIN CAHİL ÖKÜZÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ HALADA İDDİA EDİYO
  • Netbıos la bıos u karıştıran adama bak
    Gelmiş burda millete ahkam kesiyo

Defol bu forumdan

Bilmiyosan susda öğren.
    Sonuçda herkes anasının karnında öğrenmedi
  • bilgisayarın biosuna yerleşip uzaktan komuta edecek hiç bir virüs, trojen, yada proğram yoktur. En azından şimdilik
  • Hadi diyelim ki Biosa virüs girdi peki o adam istediğinde senin cpu nu ramini yakabilir o zaman değil mi Core hızlarıyla oynayarak....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.