Şimdi Ara

Main şeçemiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar bu oyunu yaklaşık 1.5 yıldır oynuyorum ama hala adam gibi mainime karar veremedim hep farklı laneler oynaya oynaya elmas 3 e çıktım ama orda adamlar çoğunlukla kendi lanelerinde oynadığı için kötü oynadağımı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok kararsızım

• main seç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne tür oynamayı seviyosun tank mı yoksa yüksek açhasar vermeyimi vs.vs

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanatr

arkdaşlar bu oyunu yaklaşık 1.5 yıldır oynuyorum ama hala adam gibi mainime karar veremedim hep farklı laneler oynaya oynaya elmas 3 e çıktım ama orda adamlar çoğunlukla kendi lanelerinde oynadığı için kötü oynadağımı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok kararsızım

madem elmasa kadar çıktın her lanede fena değilsin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANNESİZ BIRAKAN

main seç

eyvallah kardeşim çok yardımcı oldun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANNESİZ BIRAKAN

main seç

eyvallah kardeşim çok yardımcı oldun

ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: Guard of Gondor

quote:

arkdaşlar bu oyunu yaklaşık 1.5 yıldır oynuyorum ama hala adam gibi mainime karar veremedim hep farklı laneler oynaya oynaya elmas 3 e çıktım ama orda adamlar çoğunlukla kendi lanelerinde oynadığı için kötü oynadağımı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok kararsızım

evet ama bir lanede ustalaşıp o lanede çok iyi olmak istiyorum şuan en çok oynanan 3 şampiyon lucian jax lulu irelia düşün halimi mid adc solo top artık gerçekten bir laneye ihtiyacım var ama karar veremiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dinendal Fefalas

Ne tür oynamayı seviyosun tank mı yoksa yüksek açhasar vermeyimi vs.vs

kardeş o muhabbete hiç girme tank desem solo top jungle diyiceksin yüksek hasar desem adc mid diyiceksin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dinendal Fefalas

Ne tür oynamayı seviyosun tank mı yoksa yüksek açhasar vermeyimi vs.vs
    Daha ne isteyesin. Bütün ADC'leri oynamayı biliyorum nerdeyse, bir sürü Jungler şampiyonu kullanıyorum. Ama mid sup ve topta 2 bilemedin 3 hero biliyorum(Mid Kayle-Cho biraz Nida, Top Trundle-Quinn-Kha-Nasus-Pant, Sup Taric Morgana Soraka Lulu Alistar Blitz Leo). Bir ara support kaldı 6 tane support banladılar ne seçeceğimi şaşırdım mecburen Soraka oynamıştım, hatta promo maçımdı Gold'a çıkıyordum
  • quote:

quote:

quote:

evet ama bir lanede ustalaşıp o lanede çok iyi olmak istiyorum şuan en çok oynanan 3 şampiyon lucian jax lulu irelia düşün halimi mid adc solo top artık gerçekten bir laneye ihtiyacım var ama karar veremiyorum

bence cangıl oyna eloolarak aşagılardayım baya ama bi şekilde fikir alışverişi yaparız

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Daha ne isteyesin. Bütün ADC'leri oynamayı biliyorum nerdeyse, bir sürü Jungler şampiyonu kullanıyorum. Ama mid sup ve topta 2 bilemedin 3 hero biliyorum(Mid Kayle-Cho biraz Nida, Top Trundle-Quinn-Kha-Nasus-Pant, Sup Taric Morgana Soraka Lulu Alistar Blitz Leo). Bir ara support kaldı 6 tane support banladılar ne seçeceğimi şaşırdım mecburen Soraka oynamıştım, hatta promo maçımdı Gold'a çıkıyordum

Alıntıları Göster
    Ben de aynı her lane de oynuyorum belli başlı herolar var onları iyi oynadığım için her lane e gidiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence cangıl oyna eloolarak aşagılardayım baya ama bi şekilde fikir alışverişi yaparız

bence 4.sezon elonun ligin hiç bir önemi yok kardeşim diamondda öle adamlar geliyorki silverdan rastgele adam al daha iyidir o yüzden fazla takma öyle şeyleri

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bence 4.sezon elonun ligin hiç bir önemi yok kardeşim diamondda öle adamlar geliyorki silverdan rastgele adam al daha iyidir o yüzden fazla takma öyle şeyleri

Alıntıları Göster
    Main i sen secmezsin. Bir gün bir bakmışsın Bir lane de çok iyi oynadığını keşfedeceksin yada bir lane de çok yetenekli olduğunu keşfedeceksin ve o senin main lane in olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Main i sen secmezsin. Bir gün bir bakmışsın Bir lane de çok iyi oynadığını keşfedeceksin yada bir lane de çok yetenekli olduğunu keşfedeceksin ve o senin main lane in olacak.

en yararlı yorum sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

en yararlı yorum sanırım

Alıntıları Göster
    Benim de net değil. Her lanede oynuyorum. dia2yim. Mid diyorum soranlara xd

• Olsun main Rengar
    Geç yerin top lane
    Kükre!Hasmın korksun
    Duramaz hiçbir şey
    Karşısında heybetinin
    Hey bu face to face leyn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow Z

Olsun main Rengar
    Geç yerin top lane
    Kükre!Hasmın korksun
    Duramaz hiçbir şey
    Karşısında heybetinin
    Hey bu face to face leyn
    Sen main seçemezsin main seni seçer .
  • quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

Sen main seçemezsin main seni seçer .

Alıntıları Göster
    Mesele main seçmek olduğunda yeğen asıl meselenin main seçmek olmadığını anlarsın. Hatta ortada mesele bile yoktur yeğeen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Narzhul-

Mesele main seçmek olduğunda yeğen asıl meselenin main seçmek olmadığını anlarsın. Hatta ortada mesele bile yoktur yeğeen.

Alıntıları Göster
    SoloQ'da mecbur her rolü oynaman lazım az çok. Her maç o mainin kalmayacak sana sonuç olarak. Bir bakayım dedim benim de en çok oynanan 5 şampiyonum Lee Sin, Irelia, Ziggs, Lucian, Thresh. Tam takım oluşuyor.

• batuhanatr B kullanıcısına yanıt
    solo oyuncusu olmaktansa takım oyuncusu olman senin adına en iyisi olur dostum solo oyuncuları her rolü aynı seviyede oynar fakat karakterlere ve yapacaklarına hakim değildir sen jungle oynadığında buff zamanlamalarını dahi refleks olarak yazmıyorsundur ya da mid oynadığında wardlaman gereken yerlere hakim değilsindir alacağın pozisyon atacağın damage gibi gibi. sana diyeceğim zevk aldığın sürece o lanede oynamaya bakman iyi olmandan ziyade eğlendiğin lane seni olumlu sonuca götürücektir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.