Şimdi Ara

maini mid olanlar gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 yıldır top oynuyorum neredeyse tüm top champlarina hakimim. Mide geçtim suan kayle annie kha zix kassadin katarina riven var mid olarak bugünde yasuo aldim.

Sorunum şu, midde genelde eziyorum. Henüz yeni olduğumu ve alışmam gerektiğini biliyorum ama ezildikce hep böyle ezilecekmisim gibi geliyor. Normal game atiyorum w/l +55 diamond1-plat5 arasi oyuncular geliyor. Yani kaliteli oyuncularla oynuyorum ezilmemde bununda etkisi var. Sizce alışınca daha iyi olurmuyum?

Öncelikle yasuo zed ziggs lb gragas ve orianna champlarinda ustalasmak istiyorum. Daha sonra hangi champlarda ustalasmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hazır teqciyken velkoz da pro ol qnq. o değilde kha mid bitik bence. talon ve zed e odaklan bence.
  • Uzun süredir oyunu oynamışsın nasıl oynaman gerektiğini biliyorsundur skill shot , kombo , build , farm gibi şeyleri . Yapman gereken heronun skillerine alışmak , farklı heroların karşısında oynamak kalmış. Zamanla alışırsın mid top laneden daha hareketli bi koridor bunu söyleyebilirim sadece

• Top a göre midin çok farklı bir mantığı vardır alışamaman normal hebele hübele diyip adamla sataşamassın vur kaç mantìğı vardır middeki champlar dayanıksızdır ama ellerinde muazzam güç taşırlar başlangıç için ad mid kesinlikle oynama annie öneririm harika bi apcdir ve kolay kolay düşmez oynanışìda basittir.

İlerde Lazım olacak champlar Syndra, Diana, Fizz, Ahri, Lb,Morgana Swain dir bunlar ince düşünmeyi gerektirir ve uzmanlaşırsan taşırsın.

• karşındakine zorlanırsan midde koridorunu dondur.Zaten skillshotı olmayan herolar tercih edersen dürtme tekniğiylede çok can yakarsın solodaki gibi renekton alıp sadece farm yapamassın dürtülürsün çok fazla falan biraz narin oynıyacaksın o kadar
  • o herolardan başka mid alma zaten
  • hem topdaki oynadığın herolara benzer herolarla başla mesela

Kha , Diana , zed gibi hem dayanıklı hemde yüksek hasarlı olan
    lane in mantığını çözdükten sonra mage karakterlere geçebilirsin
    bide mid oynamayı normal game de öğren bence
  • Sagolun arkadaşlarr hepinize tesekur ederim

• brand varsa sende w ile çok rahat lanede ezersin(sadece katarina ve akali ezebiliyor)

• Iyi bir Mid oyuncusu olmak istiyorsan Twisted Fate ve Ryze da ustalasmalisin.

• İrelia mid dene çok op

• gragas akali syndra heim al
  • dianayı almalısın dogru dürüst counteri de yok katarinada olabilir manası yok ama alışmak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nameofblood

dianayı almalısın dogru dürüst counteri de yok katarinada olabilir manası yok ama alışmak zor

Katarinam var . Dianayida almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

brand varsa sende w ile çok rahat lanede ezersin(sadece katarina ve akali ezebiliyor)

w ile lanede ezersin aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftHanded

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

brand varsa sende w ile çok rahat lanede ezersin(sadece katarina ve akali ezebiliyor)

w ile lanede ezersin aynen

brandın stun atmasıyla w nin ne kadar vurduğunu bilmiyosun galiba..

• quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

gragas akali syndra heim al

+1 bir tek heim konusunda soru işaretlerim var.. heim oynaması zor.. arkana bir sürü turret dizip kaçış yolunu sürekli aktif tutman lazım..
    ama diğerleri hem çok zor değil hemde kasınca snowball etkisi var.. syndra spell range'i yüksek lux gibi heroları bile rahatlıkla ezebilir..
    bunlara ek olarak xerath ve brandda midde çok etkililer..

sana tavsiyem akalide ustalaşmaya bak.. oyundaki en sinir bozucu herodur.. işi bilirsen her maç 15 kill alır eze eze yenersin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

gragas akali syndra heim al

+1 bir tek heim konusunda soru işaretlerim var.. heim oynaması zor.. arkana bir sürü turret dizip kaçış yolunu sürekli aktif tutman lazım..
    ama diğerleri hem çok zor değil hemde kasınca snowball etkisi var.. syndra spell range'i yüksek lux gibi heroları bile rahatlıkla ezebilir..
    bunlara ek olarak xerath ve brandda midde çok etkililer..

sana tavsiyem akalide ustalaşmaya bak.. oyundaki en sinir bozucu herodur.. işi bilirsen her maç 15 kill alır eze eze yenersin..

heimi son picte alıcaksın kolay counterleniyor oynanırsaç ok sağlam

• quote:

Orijinalden alıntı: nameofblood

dianayı almalısın dogru dürüst counteri de yok katarinada olabilir manası yok ama alışmak zor

Katarina en kolay mid herolarından biri.

Ziggs-Mordekaiser-Talon-Karthus-Ahri

Farklı tipte mid heroları yazdım bunlarda ustalaşırsan her türlü oynarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.