Şimdi Ara

Makale için en uygun ebook reader hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

normal bir durumda okunacak kitaplarin diline gore kindle ya da kobo cevabi verilip gecilebilir fakat kullanma amacinin ekitap formatindan ziyade internetteki baska sitelerden ve online kutuphanelerden indirilecek pdf formatli makaleler oldugunu dusunelim. ekitap okuyucudan beklenti ise bunlari guzel guzel acmasi, mumkunsu dahili bir kalemi olmasi ve bu kalemle mevcut dosya uzerine notlar alinabilmesi, bu notlarin emaille ya da baska bir yolla diger cihazlara aktarilabilmesi. bu durumda en uygunu hangisi olurdu?

readerdan bir diger beklenti ise yabanci dildeki pdfleri okurken bilinmeyen kelimeleri secince sozluk karsiligini gostermeli (ingilizce haricinde de ayni basariyi gostermeli).

cevaplariniz icin simdiden cok tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dahili kalemi olan bir e-kitap okuyucu var mı bilmiyorum. Eğer sayfa üzerine notlar almak istiyorsanız, yazmak çizmek istiyorsanız hiçbir e-kitap okuyucu sizi memnun etmeyecektir. Aynı şekilde hiçbir e-kitap okuyucu sorunsuz bir internet gezintisi vaat edemiyor. E-ink teknolojisinden ötürü. PDF uzantılı dosyalarda da pek çok e-kitap okuyucu sorun yaşıyor. Bence, sizin durumunuzda bir tablet bilgisayar almak daha uygun olacaktır.

• Ben de aynı amaçlarla e-okuyucu almak istiyorum. Mesajım kalsın cevap geldikçe okurum. Teşekkürler şimdiden.

• Bu isteklerini ekitap okuyucularla karşılayamazsın. Tek çaren tablet sanırım.

Ayrıca PDF uzantılı dosyalarda seçim yapamazsın.
  • Ceyyn kullanıcısına yanıt
    gerekirse pdfleri epub formatina cevirip oyle de atabilirim diger dediklerimi karsilayacal bir urun olsun yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.