Şimdi Ara

Makarna tarifleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz güzel makarna tarifleri var mı? teşekkürler şimdiden

• Soğanları ince ince doğrayın.Tencereye yağı koyun ve soğanları iyice kavurun.İçine biraz kıyma (250 Gr olabilir) koyun,kavurun.Salça,kırmızı toz biber ve sevdiğiniz diğer baharatlardan koyun.Suda haşlayıp süzdüğünüz makarnayı koyun ve 1-2 dakika karıştırın.Afiyet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

Soğanları ince ince doğrayın.Tencereye yağı koyun ve soğanları iyice kavurun.İçine biraz kıyma (250 Gr olabilir) koyun,kavurun.Salça,kırmızı toz biber ve sevdiğiniz diğer baharatlardan koyun.Suda haşlayıp süzdüğünüz makarnayı koyun ve 1-2 dakika karıştırın.Afiyet olsun.

Tam bunu yazmaya gelmiştim
  • Kıymayı (duruma göre kuşbaşı tavuk göğsü de olabilir), biber, domates, biraz soğanla kavuruyorum. Makarnaya önce sarımsaklı yoğurt, yoğurdun üstüne de bu sosu döküyorum. Mantıdan daha lezzetli oluyor.
  • yukarı

et olmayan tarifler verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 8 Mayıs 2016; 19:42:33 >
  • harika makarna tarifleri için bu http://www.sicacikyemektarifleri.com/yemek-tarifleri/makarna-tarifleri site harika bir göz atmanızı tavsiye ederim
  • penne makarna için;

ayçiçek yağı
    sarımsak & soğan çeşnisi sosu,
    tuzlu siyah zeytin tanecikleri (ufak ufak doğrayın ama ezmeden),
    fesleğen
    kurutulmuş domates
    azıcık acılı antep salçası

hepsini bir yerde karıştırın, öncesinde kuru soğan da kavurabilirsiniz ama bunlar gayet doyurucu oluyor. Pişen makarnayı karışım ile soslayın, hadi afiyet olsun.

edit: peynir koymamışım, tabii ki rendelenmiş mozarella veya cheddar olacak üzerine. ohş.

Et koymadım tarife, öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 25 Mayıs 2016; 16:07:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    makarna yiyorum
    geçen hafta açıldı
    Sütlü Tatlılar
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • domates salçası
    domates salçasının 4'te 1'i kadar biber salçası
    az domates rendesi
    doğranmış bol sarımsak (ezilmiş değil)
    tuz-karabiber-kekik-fesleğen-küp şeker
    zeytinyağı
    su
    spagetti

sosa koyduğun suyu makarna suyundan al.
  • bende bugüne kadar sadece salça&tuz kullanırdım makarna yapımında bu konuyu görmem iyi oldu belki denerim bi ara verilen tarifleri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derin bir tencerede zentinyağı ve tuz ilave ettiğiniz suyu kaynatın. Fettuchini makarnaları ekleyip, damak tadınıza göre 8-12 dakika arasında haşlayın.Makarnanın sosu için; üzerlerini nemli bir bezle temizlediğiniz mantarları halka halka doğrayın.Tavuk göğüs etini uzun ince şeritler halinde kesin. Taze çekilmiş tane karabiber ve tuz ilavesiyle lezzetlendirin.Sarımsakları rendeleyin. Fesleğenleri incecik kesin ve ayrı bir kenarda bekletin.Tereyağını derin bir sos tavasında kızdırın. Doğranmış mantarları ekleyip, suyunu salmaması için yüksek ateşte soteleyin. Sarımsakları katın.Sotelenmekte olan mantarlara tavuk etlerini ilave edin ve renk alana kadar soteleme işlemini sürdürün.Krema ve rendelenmiş parmesan peynirinin yarısını sos tavasına aktarın. Lezzet vermesi için doğranmış fesleğeni katın. Kısık ateşte 5 dakika kadar kaynatın.Haşlanan makarnanın suyunu süzün ve durulamadan sos tenceresine alın. Sosu ile yaklaşık 5 dakika kadar pişen makarnayı, rendelenmiş parmesan peyniri eşliğinde sevdiklerinizle paylaşın.hadi afiyet olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.