Şimdi Ara

Makedonyadan Iphone Almak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.abim yılbasında makedonyaya gitcek.ordan 2 tane ıphone 6 aldırmayı dusunuyorum.fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı ? T-mobıle ın sıtesıne baktım,sadece paket+telefon seklındekı fıyatları gordum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Makedonya'dan iPhone Almak: Bilmen Gerekenler

Makedonya'dan iPhone almak, uygun fiyatlı ve güvenilir bir seçenek olabilir. Ancak, satın almadan önce göz önünde bulundurman gereken birkaç önemli faktör bulunmaktadır.

Makedonya'da iPhone Fiyatları

Makedonya'daki iPhone fiyatları, modele ve depolama kapasitesine göre değişmektedir. Genelde, Makedonya'daki iPhone fiyatları Türkiye'dekilerden biraz daha düşüktür. Güncel fiyatları kontrol etmek için yerel yetkili satıcılara başvurabilirsin.

Makedonya'da iPhone Nereden Satın Alınır

Makedonya'da iPhone satın alabileceğin birkaç farklı yer bulunmaktadır:

• Yetkili Apple Satıcıları: Apple ürünlerinin resmi satıcılarından iPhone satın almak en güvenli yoldur. Makedonya'da yetkili Apple Satıcılarının bir listesini Apple'ın web sitesinde bulabilirsin.
    • Elektronik Mağazaları: Media Markt ve Technomedia gibi elektronik mağazaları da iPhone satmaktadır. Bu mağazalar genellikle yetkili Apple Satıcılarından daha düşük fiyatlar sunar, ancak garanti kapsamı farklılık gösterebilir.
    • İnternet Mağazaları: Amazon ve eBay gibi çevrimiçi mağazalar da Makedonya'ya iPhone gönderimi yapmaktadır. Ancak, ithalat vergileri ve nakliye masrafları eklenebileceğini unutma.

İthalat Vergileri

Makedonya'ya iPhone ithal ederken ithalat vergileri ödemen gerekebilir. Vergi tutarı, iPhone'un değerine ve Makedonya'nın gümrük yönetmeliklerine bağlıdır. İthalat vergilerini önceden hesaplamak için Makedonya Gümrük İdaresi'nin web sitesini ziyaret edebilirsin.

Garanti ve Destek

Makedonya'dan satın aldığın bir iPhone'a garanti verilip verilmeyeceğini öğrenmek önemlidir. Yetkili Apple Satıcılarından satın alınan iPhone'lar genellikle uluslararası garanti ile birlikte gelir. Diğer satıcılardan satın alınan iPhone'lar için garanti kapsamı değişebilir.

Yukarıdaki faktörleri göz önünde bulundurarak, Makedonya'dan uygun fiyatlı ve güvenilir bir şekilde iPhone alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim makedonyada da evim var ayda en bir kez giderim buradan almak daha mantikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PesimistChe kullanıcısına yanıt
    hocam buradan derken makedonyadan mı ? orda fıyatlar nasıl ?
  • Turkiyeden almak daha mantikli.

• PesimistChe kullanıcısına yanıt
    ne yönden daha mantıklı hocam.anlatır mısnız rica etsem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteghost

ne yönden daha mantıklı hocam.anlatır mısnız rica etsem ?

Abi benim Anladığım kadarı ile adam sizi dalgaya almış

• Makedonyadan getirirken gümrük sorun olmazsa oradan alın. Her türlü burdan daha ucuza gelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: whiteghost

merhaba arkadaşlar.abim yılbasında makedonyaya gitcek.ordan 2 tane ıphone 6 aldırmayı dusunuyorum.fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı ? T-mobıle ın sıtesıne baktım,sadece paket+telefon seklındekı fıyatları gordum

yurtdışından cihaz getilince garantisi olmuyor diye biliyorum eğer ben doğru biliyorsam birkaç yüz lira fazla verip türkiyeden almak çok çok daha mantıklı ama garanti kapsıyorsa oradan daha ucuza alınabilir
  • Makedonyada 6 1700 6 Plus 2000 TL. 16 GB için konuşuyorum. Arkadaşım aldı da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.