Şimdi Ara

Maketçilik (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.629
Cevap
35
Favori
73.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok feci oluyor parçalanınca. büyük uçağı 2-3 haftada yaptık arkadaş kendisininkini uçururken ki daha uçmadan kırıldı. bu uçağın uçuş sistemi biraz değişik. önce uçurtma gibi misina ile havalandırıp misinayı uçaktan kurtarıyoruz. arkasında ufak bir fitil var o yanana kadar uçuyor sonra iniyor. arkadaş uçağı havalandırmak için koşuyordu farkında olmadan uçağın zıttı yöne gidince uçak dayanamayıp onarılamayacak biçimde 3-4 parçaya ayrıldı. uygun ortam ve hava blamadığım için henüz uçuramadım benimkini ama yazın bir deneme uçuşu yapmayı planlıyorum :D
  • http://mmymodelhobby.com/UrunD.aspx?Id=33997

Bu ürünü alacağım arkadaşlar yeni hedefim bu
    büyük ihtimal yarın gidip alırım diye düşünüyorum.
    Telefon açıp sordum az önce 55 TL mağaza fiyatı dedi
    yer 4. Levent Metro durağına yakın. İstanbul'da olan
    arkadaşlar mağazada daha uygun fiyat bilginiz olsun
    sitesinde 64,83 TL görünüyor.
    1/48 ölçü güzel olur diye düşünüyorum. boya ve fırça da var
    galiba içinde. alınca fotoları paylaşırım.
    Saygılar...
  • bu savaş kruvazörünü de geçen sene martta yapmıştım. ama bu hazır gelmişti. o yüzden fazla zorlanmadan 3-4 günde birleştirdim.

Maketçilik Maketçilik Maketçilik

• Wolf-Eye ye dediğin gibi tahtadan kesip yapmak çok zevkli oluyor. helikopter için baya uğraşmıştım. ama kardeşim düşürünce biraz kırılmıştı ve çok canım sıkılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraMürselliDeliHamdi -- 24 Aralık 2013; 15:55:22 >
  • tutmayınküçükenişteyi kullanıcısına yanıt
    1/48 ölçek biraz zorlamaz mı acaba? tabi size kalmış bir şey. fakat kitin fiyatı boyuta ve malzemelere göre iyi.
  • benim gemide onun gibi ama yelkenli viking gemisi :D
  • Dostum hangi boyalarla boyayacaksin uçak hoşuma gitti bende almayi dusnuyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 yılda tamamlanan 1/72 ölçek USS Enterprise uçak gemisi... Gözünüz bayram etsin :)

• RoMM3L R kullanıcısına yanıt
    süper ama 19 yıl bana biraz fazla uzun geldi.. bence bir kaç senede yapılabilirdi.. 5-6 mesela.. adam 1994'te başlamış.. yanlışlıkla masadan düştüğünü düşünmek bile istemem
  • ozel35 kullanıcısına yanıt
    Sorunu kendi üzerime alınıp cevaplamak istiyorum
    Kutudan hangi boyalar çıkacak bilmiyorum çıkacak boyalara göre ekleme veya çıkarma yapacağım
    Mat akrilik boya olacak
    gövde yine koyu yeşil olmalı bence
    Gövde altı gümüş olabilir diye düşünüyorum
    Referans fotolara daha detaylı bakamadım hele bugün bi alayım sonra devamı gelir diye düşünüyorum.
    Sen ne renk düşünüyorsun

• Evet bugün aldım arkadaşlar kutu içinden boyalar ve fırça
    Çıktı bakalım ilk fırsatta başlayacağım
     Maketçilik Maketçilik

işte bu uçağın renklerine boyucam:
     Maketçilik
    boyalarını da ayarladım. revellin 36179 greyish blue ve 32140 siyah yeşil boyaları. bunları akrabaya söyledim o alacak elime ulaşması ne kadar sürer bilmiyorum. zaten gövde toparlandı sadece putty isteyen yerler var. geçen hafta uçakla uğraşmaktan doğru dürüst ders çalışamadım. boyalar gelene kadar böyle kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraMürselliDeliHamdi -- 25 Aralık 2013; 18:47:24 >

• 1/20 ATM-09-ST Scopedog

Maketçilik

Maketçilik

Maketçilik

Maketçilik

Maketçilik

Votoms adlı animeden bir kit.Parçalar boya gerektirmediği için metalik gri olan kısımlar hariç üzerinde bir boyama yok.Onuda marker'la yaptım.Onun haricinde panel line,decal ve mat vernik uyguladım.

• Vay be kaç ay olmuş şu konuya uğramayalı. Uygun fiyatlı bişeyler bulabilseydim devam edecektim ama edemedim. Ayrıca Revell'in kum sarısı boyam bu süreç içerisinde yeşilimsi olmuş ve çikolata gibi kokuyor
  • kutuyu iyice calkala kendine gelir
  • Hocam rica etsem bugune kadar yaptiginiz her maketi bir yere koyup genel bir foto alip bizimle paylasabilirmisiniz.. Hatta bütün arkadaslar dan rica ediyorum...
    Birde bi site vardi renkler tablosu vardi markalarin boyalarinin diğer markadaki hangi boya olduğunu gösteriyordu biliyorsanız söyleyebilir misiniz..
    @WolF-EyE

• www.angelfire.com
    Color Comparison Chart
    http://www.angelfire.com/ca6/modelci/hints/color.htm

Renk tablosu burada
    Benim üretim sayım henüz 1
    2. ne yeni başladım
    Cockpit boyası bitmek üzere onun resmini yollayayım :)

Maketçilik

bir ara insallah atarım hocam
    dostum senin uh-60 ne durumda
  • o kokpitle nasıl uğraştınız ya :D ben çok üşenirdim valla :D güzel duruyor ama, elinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.