Bildirim
Maketçilik (40. sayfa)
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Motoru kesmeseydin orj. kalsaydi daha güzel olabilirdi tabi zevk meselesi...
Çünkü görüldüğü gibi motor pek detayli değil...
Ama zevk meselesi renkler ve tatlar tartisilamaz şeylerdir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Motor kapağı zaten ayrı bi parçaydı kesmedim
Kapak sertçe oturuyor yani yapıştırmaya gerek kalmayacak istersem açık kalabilir o yüzden motorla can sıkıntısına biraz uğraşayım demiştim
Hmmm. Zevk meselesi
Ya butmedi mi senin f-104 yilbasi tatilinde de mi bitmedi ? @Sezgin-37-35 @Sezgin-37-35
yok dostum daha bitiremedim kamuflajı ve puttylik yerler kaldı. boyaları elimde değil daha. son sınavlar bitsin yarıyıl tatiline bile sarkabilir. bu aralar yoğunum yani. -
2. maket için çok başarılı detaylar gayet güzel gidiyorsun -
sana 3. seviye ve en fazla 1/72 ölçekli bir uçak tavsiye edebilirm. diorama için pek fikrim yok. eğer başlarsan biz burada sana yardımcı oluruz. -
Tekkür ederim
Airbrush a geçebilir miyim artık :)
-
Hocam para bol galiba 3. Modelde airbrush
Belki revelin hava tüplü 55$ ligina gecebilorsin hava tüpü hobbytimede stok etkin halde satiliyor.. -
Bunu kullanan yada bu isten anlayan varmi ?
Bir tüp kaç 72 ilk uçak boyar ?
4 tane boyuyormudur ?
150 TL buna vermektense 15 TL tanesinden tamiya sprey boya mi alsam 10 adet ?
www.adoreoyuncak.com404 -http://www.adoreoyuncak.com/starter_class_set/ProductDetails.aspx?ProductID=13488
Bu arada yanliş aldigim tamiya cam şişe beyaz airbrush astar var elimde fircayla mahvoluyormuş model kullanan varsa ucuz bir fiyattan anlasabiliriz..
-
bence airbrusha geçmek için iyice tecrübelenmek gerek kendim için erken görüyorum. hem masraflı olacağından öğrenci birisi için zor olur -
-
Decaller hariç son durum bu şekilde.
Süprizim dahil :)
Mobilden reaimleri bi türlü yükleyemedim
Artık yarın yüklerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutmayınküçükenişteyi -- 5 Ocak 2014; 19:08:35 > -
Bencede 2-3 yıl sonra gecilmeli ki öğrenci için çok masrafli ben 15 yasimda olmama ve ayda 120 TL harclik almama rağmen ayda 1 model alabiliyorum.. -
İtaleri f-104 1:72 (30tl civari) boyalarla beraber 75 TL tutuyor
Revell Eurofighter typhoon 1:72 boyali yapistiricili set
54 lira
Hangisini alsam karar veremedim sizce hangisi?
Acil.... -
fiyat ve ekipman açısından eurofighter daha cazip gözüküyor ama senin hoşuna giden uçağı alman daha önemli. sevmediğin bir uçak alırsan modelden sıkılabilirsin. fakat eurofighter de fena uçak değil. f-104 ü alırsan hangi ülkenin uçağı yapacaksın? ben şuan ki zevklerime göre f-104 derim. -
İkisinde çok hoşuma gidiyor
F-104 ü türk düşünüyorum ama kamuflaj (acik yesil-koyu yeşil-kahverengi)biraz zor geliyor...
Bu ay e.fighter aliyim bari öbür ay f-104 alirim..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X