Şimdi Ara

Makina Mı Yoksa Elektrik Elektronik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıralamam 114 bin. Aslında tercihlerimde ilk 3 sıraya sırasıyla Düzce, Karabük ing. ve Karabük eem yazmıştım. Ama nette uzun süredir araştırma yapıyorum ve olanakları ve alan genişliği bakımından makina daha iyi diyorlar. Aslında mühendislik bakımındanda makinaya biraz daha yatkınım ama pek çalışkan olmadığımdan ( arkadaş ortamı saolsun) haliyle düşük puan aldım ve elimde kısıtlı seçenekler var. Bu seçenekleri en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Şizce hangisini seçmeliyim? Hangi üniversiteleri seçmem daha iyi olur? Nedenleri ile yazarsanız sevinirim.

• Evet, makina zordur. Hangisini daha çok istediğini sor kendine, bu daha çok yardımcı olur forumdaki herkesten. Yok hala kararsızım diyorsan eem seçmeni tavsiye ederim. Dediğin sıralaman 114 bin, yani çalışmamışsın. Makina da en zor mühendisliklerden biri olduğundan(belki de en zoru), eem de biraz daha rahat olursun. Yine de iyi düşün sen.
  • Tavsiyeniz için teşekkürler. Birde aklıma takılan bir şey var. Büyük bir ihtimal eem seçiceğim için mühendislik yazılımları için dizüstü almam gerek. Hangi programlar daha çok işime yarar bunların istediği sistem ne onu merak ettim. Sadece autoCad mi kullanıcam yoksa daha üstün yazılımları öğrenmem gerek. Biginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Up
  • Hocam nereye yerleştiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.