Şimdi Ara

Makina Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Neredeyse son 1 haftadır tüm başlıkları satırı satırına okudum ancak yine de tam olarak karar veremedim.
    Benim alacağım bu makina ilk makinam olacak... Kaliteli bir alet almak istiyorum...
    Genellikle ben bunu sokakta çevre fotoğrafları çekmek için kullanacam ve bu çektiğim fotoğrafları saklayacam...
    öncelikle fiyat olayında kendimi çok zorlayarak canon a520 seviyesine çıkabilirim ama bu fiyat farkına değer mi... eğer ben canon a520 yi alırsam kendimi çok zorlamış olacam bu farka değer mi...
    canon a520 ile a510 arasında ne farklar var ? bu farklar a520 almaya değer mi?
    kısacası bana ne tavsiye edersiniz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurtunc60 -- 30 Nisan 2005, 17:33:33 >

• bu farka değmez dostum aradaki tek fark pixel.alacağın ilk makina olacağı için senin için pixelin pek önemi olmamalı.ama a510 bu paraya değermi dersen tabiki değer derim.
    o yüzden seçimin a510 olsun.her açıdan iyi.pixeli düşük ama olsun.seni idare eder boşunaa kasma kendini.....
  • çok saolasın derkin
    peki en ucuz nereden alabilirim canon a510 u garantili ???
  • nerde oturuyosun?ayrıca taksitlemi peşin mi?
  • taksitle olursa çok daha iyi olur...
    ist avrupa yakası...
  • taksitle en ucuz 470 civarı bulursun.
    sirkeci piyasasına bir bak derim ben ordan 8 taksite aldım.
    eğer card finansın varsa sirkeci büyük postahanenin karşısında 425ytl/8 miş.
    yoksa hiç uğraşma onlarla büyük bir mağazadan al.mesela gold veya teknosa ve ya vatan olabilir(bunlardan en uygunu gold)
    hem iade şansında olur.
    bu arada a 510 nun kutu içeriği çok kotu haberin olsun ne şarj aleti nede şarjlı pil çıkıyor içinden.
  • o zaman internetten alayım aynı civarda zaten..
    bu arada yanına hangi hafıza kartını almalıyım 512 mb almayı düşünüyorum sd card mı alayım mmc card mı bi de marka olarak hangisini tercih edersiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop seçimi
    7 ay önce açıldı
    Laptop seçimi için yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peşin alacaksan 400 ytl ye bulabilirsin haberin olsun.ayrıca bence internetten ala git kendin al kontrol et makinayı.bak e-5 e çok güzel bi pc gold açıldı ordan bakabilirsin.

kart konusuna gelirsek sd kart daha hızlı diyorlar ama yeni rrs mmc ler ok daha hızlı gibi.tabi markada çok önemli sandiskler bu sıra çok uygun fiyatta onlara bakabilirsin.
  • arkadaşım msn mi istemişsinde özel mesaj atamıyorum sana herhalde bir sorun var profilimde yazıyor msn ...

erkin_doganay@msn.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkin -- 30 Nisan 2005, 18:19:34 >
  • arkadasalr elımde canon a95 var bua ralr satabılırım fakat bana bı makaın gelcek onu beklıyorum almak ıstıyen olursa satacam 650 milyon 2 yıl garantısı avar kutu kulanma klavuzu 4 adat sarjlı pil sarj aletı canta ve 128+64 mb belek kartı dahıl gercekten almayı dununenlerle gorusebılırım her turlu garntıyı verıyorum makına ıcın ayrıca guvenmeyen makınayı elden de alabılır deneyıp
  • http://www.dpreview.com/news/0502/Sony/sony_dscs40frtbk.jpg
    bu makineyi kullanan var mı?
    fiyatı uygun geldi.
  • a520 ye bencede gerek yok.istediklerini a510 karşilar büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.