Şimdi Ara

Makine mühendisliği hakkında tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaşıma kadar bilgisayar veya elektrik elektronikle ilgili bişeyler okumak istemiştim ama sıralamam düşük gelince makineye kaymak gibi bişey geldi aklıma. Makine mühendisliği hakkında bilgi verebilecek olan okumuş bitirmiş çalışan veya şu an okuyan birileri yardımcı olabilir mi? Dokuz eylül 2. öğretim makine düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKing#6 -- 7 Temmuz 2013; 0:41:38 >

• Makine mühendisliği hakkında bilgi istediğini düşünerek yazdın sanırım. Öncelikle;
    -"Yapamadığın derslere çalışmayı seviyor musun?"
    -"Üniversite sınavına çalıştığının kat kat fazlasına çalışabilecek misin?"
    -"Matematik ve fizik konusunda gerçekten iyi misin?"
    -"Fizik sorularını gözün kapalı çözebiliyor musun?"

Bu sorulara hayır diyorsan senin bölümün değil bunu açıkça söylemek gerek. Makine mühendisliği okumak gerçekten zordur.
    70 küsür kişi girdiğimiz bölümde 2.senenin sonunda 30 kişi kaldık. Bu da bir gerçek..

Bilgisayar kodlarında bir bilgisayar mühendisi kadar,
    Statik bilgisinde bir inşaat mühendisi kadar,
    Elektrik ve elektronik devrelerde bir ee mühendisi kadar,
    Kullanılan malzemelerde bir malzeme mühendisi kadar bilgin olacak. Gerçekten aşırı yüklenecekler.

Açık konuşmak gerekirse "çok para var" diyemeyeceğim. Kendini geliştiren insana her yerde para var.
    Ancak bölüm itibariyle diğer mühendisliklere göre daha geniş alanda çalışma imkânın olacak.

• TheKing#6 kullanıcısına yanıt
    Bence İzmirde mühendislik okuyabileceğin İyteyle birlikte iki üniversiteden birsidir.
    Dokuz Eylül Makina iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.