Şimdi Ara

Makine mühendisliğinde kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar makine mühendisliği fakültesinde kız oluyor mu bi de mezun olunca çalışırken kızlarlamı erkeklerlemi çalışıyorsun

• Kızlarla sıcak ortamlarda çalışıyorsun başka hiçbir mühendislik dalında yok bi makinede var. Eğer kız için gideceksen makine yoksa da diğer bölümlere bak gsf falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız yok diyenlere inanma aşırı kız var hocam ve nerdeyse hepsi güzel oluyor.Aklında varsa düşünmeden makine mühendisliği oku,beklentini karşılayacağına eminim.

• Hocam ben makina mühendisliğinde okuyorum yatay geçiş sayesinde 2okul gördüm ve açık bi şekilde diyebilirimki sınıfın yarısı kız ve o ildeki en güzel kızlar hep makinada okuyor.Son 10 türkiye güzelinin 6sı makina mühendisidir.Kız için en doğru bölüm Makinadır
  • Bu forumdaki makine muhendislerinden 2 tane kiz taniyorum. Forumda bile boyleyse okulu sen dusun.

Hatta cagiriyim gelsinler @yayamaz :) @justimefor

• Muhendislik fakultesindeyim nerdeyse inanicam mesajlardan sonra

• Kiz yok inanma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ makine vs YTÜ makine
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makinede çok kız yok ama genelde yakınında tekstil oluyor onda kız çok oraya takılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-E-L-F -- 29 Kasım 2015; 23:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmüftü

Bu forumdaki makine muhendislerinden 2 tane kiz taniyorum. Forumda bile boyleyse okulu sen dusun.

Hatta cagiriyim gelsinler @yayamaz :) @justimefor

No ss no güven

• Nerdeyse okulu bırakcam erkek yok sınıfta diye hep kız hep kız bende hep kız var diye yazdım ama bu kadarını gerçelten beklemiyordum

• Hocam mak müh mezunuyum harbi kız yok ya insan olsun geleceğim daha önemli diyor olsun kulüpler vb diye kendini kandırıyor ama bi yerd3n sonra çok koyuyo be, cidden inanılmaz rahatsız oluyosun hayir kiz arkadaşim olsun u falan gectim cidden ortam kotu oluyor,işte de yok, aksini iddaa eden olacaktır ama çekilir dert değil, bi de zor, ha yapamassın demiyorum yaparsın ama millet mis gibi ortamda rahat ederken acı çekersin, ben bu olaydan çok çektiğim icin ciddi olarak bi fikir vermek istedim sana iyi geceler

• Makine Muh. boşver EML'lerde aşırı kız oluyomuş kanka 1 erkeğe 3 kız yani öyle diyim sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oradaki kızlar senden daha erkektir

• Kız isteyenlere psikoloji bölümü tavsiye edilir

• Arkadaşlar trolluyormusunuz anlamadım hangi muhendisliklerde kız oluyor ben ömrüm boyunca erkeklerle çalışmak istemiyorum

• Ooo selam bodomcu kardeşim. I worship chaousu umarım dinlemişsinizdir.

• Bu kafayla mühendislik yazmayi dusunuyorsan sen bir zahmet mühendis olma kardeşim. Şu an ihtiyaçtan fazla makine muhendisi var zateb turkiyede her yil da on binlercesi mezun oluyor. Odtü ya da itü haricinde okuyacaksan işsiz kalırsın ya da asgari ücretle gecimini surduren binlerce kalifiyesiz kendini geliştirememiş anadoludaki universitelerden mezun muhendis kervanina katilirsin.

Odtu makineye puani yeten adam zaten gitsin tıp falan yazsin, o puan alinipta makinenin kahrı çekilmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok la kız felan var diyenlere de inanma.90 kişilik sınıfta 7 kız var.Güzeller mi peki?Birkac tanesi çok güzel gerçekten.Sana bakarlar mi peki işte orası zor biraz.Çünkü bir kızın en az 20 alternatifi var.

• Okul öncesi okuyorum sinifta 82 kız var 2 erkek

• Kanka arkadaşlarım var makinede hepsini yiyip bitirecek kızlar hergun farklı kızla takiliyolar hiyarlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.