Şimdi Ara

makine öneri pls :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkdaşlar mrb 2 gündür bi fotograf makinesi için sitedeki yorumların cogunu okudum . ama yine bi cvp bulamadım kendime bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim.Konuya gelince Prof bi makine almak istiyorum.Alıcagım yer kısıtlı taksit vs. için adamların ellerinde olan 2 3 makine war biri fujifilm hs20 canon ve niconun 2300 2400 lük makineleri d serisi galiba biri ama anlamam bu işten. fuji yede 1500 diolar.Sizce ne almalıyım fujiye güvenebilirmiyz? NE kadar anlamasamda sizin gibi bilgili insanlar sayesinde anlamazken iyi bişi almak istiyorum.Şimdiden tşkkürler.

• Başlıkta bir yanlışlık olsa gerek
  • kusura bakma abicim anlamam forum işinden çok sıkıldım düşünmekten aramaktan açtım öyle sürekli yenileyip sayfayı bi öneri bekliyorum :S
  • Benim anlamadığım işten anlamam diyorsunuz ve anladığım kadarı ile de fazla da araştırmadınız.Neden bir DSLR ihtiyacınız olsun.Bence alın bi normak makina!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Benim anlamadığım işten anlamam diyorsunuz ve anladığım kadarı ile de fazla da araştırmadınız.Neden bir DSLR ihtiyacınız olsun.Bence alın bi normak makina!

anlamam evet ama anlamam die de gidip kötü bi makineye niye okadar para verim eşşek diyilim sonuçta üniversite ögrencisiyim :D kullandıkça öğrenicem anlıcam anladıgım öğrendiğim seviyede de yeni bi makineye ihtiyaç duymak istemiyorum ..
  • Zaten alın bi makina derken 200-300 e demiştim.Ben sana 5d mark 2 önereyim sürekli öğrenirsin sıkıntı çekmeden...
  • quote:

Zaten alın bi makina derken 200-300 e demiştim.Ben sana 5d mark 2 önereyim sürekli öğrenirsin sıkıntı çekmeden...

öneriniz için teşekkür ederim ama taksit kredi kartsız fln için yukarda yazdıgım 3 markdan birini almak zorundayım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dalga geçme çocukla

öneri bekleyen arkadaşım:
    yalnız adam haklı - biraz araştırmalısınız, forumda sizin durumunuzda yüzlerce insan var,
    araştırmanız faydalı olacaktır.
  • @ avnik

Herkes uygun fiyata iyi bir makine ister ama bu foto işinde özellikle d-SLR dünyasında bol keyf bol parayla. Lensiydi flasıydı gövdeydi tripoddu derken ekonomi diye bir şey kalmıyor tabi doğal olarak. E bu durumda ekonomi arayan kişiler ne yapacak? Ne mi yapacak? Ya kaliteden ödün verecek ya da parayı basacak.

He durumum yok mu diyorsun?

O zaman ben de sana diyorum ki fiyatına göre iyi iş çıkartan bir çok compact model var. Hem de manuel kontrollere sahip. 5-6 sayfa geriye kadar tüm başlıkları incele onları göreceksin!
  • canon 550d
    canon 600d
    nikon d5100
    nikon d3100

fiyatlarina gore sirala bu makinalari butcen hangisine yetiyorsa onun bi altindakini al, artan parayla da hafiza karti, ve canta al.
    genel gecer bir kural: ne kadar para o kadar guzel makina. ama dikkat edin guzel makina dedim guzel fotograf degil! guzel fotograf 20 yillik filmli makinelerle de cekiliyor.

birde ekleyeyim: fuji hs20 ye bulasma, bulasirsanda foruma pek takilma, moralin bozulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozeba -- 7 Mart 2012; 17:33:53 >
  • Hocam sıkıcan dişini ayıracaksın vaktini, kendi araştırmanı yapacan, kendine en uygun makineyi seçicen.

Ben tam 3 ayımı verdim nerdeyse, iş yerinde boş vakitlerde, akşam evde falan sürekli baktım yüzlerce foruma ve siteye. En sonunda kendime en uygun olanın hs20 olduğuna karar verip aldım bir tane. Forum kullanıcılarının şöyle iyi şöyle kötü yorumlarından ziyade gidip makineyi eline alıp kurcalamam en iyisi olacaktır. Biraz da bütçe-kullanım amacı dengesi var. Tamam herkes ister elinde 7d olsun bir tane en kral lensleri falan misal ancak herkese göre bir şey değil bu. Sen bütçeni gözden geçiriceksin, ileride bu işe yatırım yapmak isteyip istemediğini sorucaksın kendine ve kararını vericeksin. Örneğin benim ileride farklı lenslere, ekipmana filan yatırım yapmam mümkün değil ve hs20 kapasite olarak beni tatmin edebilecek bir makine. Ama dediğim gibi günün sonunda kullanacak olan sensin ve en doğru karar en doğru fikir kendi oluşturduğun fikirdir diyorum.

Saygılar ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

Hocam sıkıcan dişini ayıracaksın vaktini, kendi araştırmanı yapacan, kendine en uygun makineyi seçicen.

Ben tam 3 ayımı verdim nerdeyse, iş yerinde boş vakitlerde, akşam evde falan sürekli baktım yüzlerce foruma ve siteye. En sonunda kendime en uygun olanın hs20 olduğuna karar verip aldım bir tane. Forum kullanıcılarının şöyle iyi şöyle kötü yorumlarından ziyade gidip makineyi eline alıp kurcalamam en iyisi olacaktır. Biraz da bütçe-kullanım amacı dengesi var. Tamam herkes ister elinde 7d olsun bir tane en kral lensleri falan misal ancak herkese göre bir şey değil bu. Sen bütçeni gözden geçiriceksin, ileride bu işe yatırım yapmak isteyip istemediğini sorucaksın kendine ve kararını vericeksin. Örneğin benim ileride farklı lenslere, ekipmana filan yatırım yapmam mümkün değil ve hs20 kapasite olarak beni tatmin edebilecek bir makine. Ama dediğim gibi günün sonunda kullanacak olan sensin ve en doğru karar en doğru fikir kendi oluşturduğun fikirdir diyorum.

Saygılar ...

usta tşkkür ederim önerin için ama bende 4 5 gündür uyumadan sürekli araştırıoyorum :S hatta faceden profesyonel 2 3 tane fotoğrafçı ekledim direk konuşim dedim. ilerlemem için d90ı önerdi 1 2 si oda biraz pahalı kaçtı :( onun tek ii yanı motorlu makinedir lensleri ucuz olur dedi şimdi ayınısını d300de warmı onu bulmam lazım :D warsa yarın gidip alıcam d300ü yoksa gidip hs20 alcam :S uyku girmio gözüme :S bir an önce gidip bi fotograf çekmem lazım :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.