Şimdi Ara

Makine seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi hocam, benim kafamda , gittiğim yerleri çekebilecek dolgun dolgun bir makine var. DSLR olması önemli değil, ergonomisi güzel olsun, elinle bir DSLR gibi kavrayabilesin yani. Hafif falan olmasın, elim zaten merlin'in kazanı gibi. Bu yüzden serçe parmağımla deklanşöre basmak falan istemiyorum.

"CANON SX400 IS" Gibi bir makine olabilir (Boyut olarak bir Dslr büyüklüğünde olmasını tercih ederim.) Yani görünüş olarak... Makinenin Fazla zoom vermesine gerek yok, kaliteli ve canlı bir fotoğraf verebilmeli bana. Makineye en fazla 700 lira verebilirim. (Eğer böyle bir makine bulunmuyorsa 1000 Tl civarında olanlarıda önerebilirsiniz.) yardımlarınızı, görüşlerinizi ve benim gibi bu dünyaya yeni girmiş birine verebileceğiniz tavsiyeleri dört gözle bekliyorum ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calva -- 9 Ocak 2015; 20:24:03 >

• 1-2 saatlik süren araştırmalarım sonucunda "Sony alpha a3000" adlı makineyi gözüme kestirdim. Güzel gözüküyor, ergonomik. Ayrıca fiyatı 1000 papel civarında. Bilgisi olan arkadaşlar, sizce nasıldır bu makine ? Beni idare eder mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.