bugün nero ile kayıt yaparken birden mavi ekran geldi ve kerneell bilmem ne dosyası hata verdi..makine bir daha da açılmadı..sadece şu hatAyı verdi"bir sorun algılandı.process1_initialazation_failed eğer bu sayfayı ilk kez görüyorsanız diye devam ediyor sorun devam ederse ......." format atmayı denedim ama o da yemedi makinenin bios ayarlarında da hard disk görünmüyor sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim
büyük ihtimalle virüs hatası başka bir makinede hard diski kurtar heralde virüs bios a girmiş biosu tekrar yüklemen lazım biliyorsan yap yoksa uğraşma bilen birisi yapsın yoksa daha büyük arızalara neden olabilir.
Harddisk ses cıkarıyormu yani mekanik olarak çaLışıyor mu?
ewet dostum hard disk çalışıyor
Hard diskin Samsung ise bu sorunu yaşayabilirsin. Birde CD'ni kontrol et. Yani bazı CD'ler nedense (orjinal olmayanından bahsediyom) yükleyemiyor. Ben bir kez 3 Cd ile Windows kuramadım. Linux denedim(orjinal) onuda yemedi. Ama orjinal XP buldum çalıştı. Belkide CD'dendir. BIOS'un gitjegini sanmıyorum. Ve güncellemesi o kadar zor degil. Ingilizce biliyorsan dedigini yap o kadar.