Şimdi Ara

MAKİNEM HARD DİSKİ GÖRMÜYOR!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün nero ile kayıt yaparken birden mavi ekran geldi ve kerneell bilmem ne dosyası hata verdi..makine bir daha da açılmadı..sadece şu hatAyı verdi"bir sorun algılandı.process1_initialazation_failed eğer bu sayfayı ilk kez görüyorsanız diye devam ediyor sorun devam ederse ......."
    format atmayı denedim ama o da yemedi makinenin bios ayarlarında da hard disk görünmüyor sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim

• büyük ihtimalle virüs hatası başka bir makinede hard diski kurtar heralde virüs bios a girmiş biosu tekrar yüklemen lazım biliyorsan yap yoksa uğraşma bilen birisi yapsın yoksa daha büyük arızalara neden olabilir.
  • Harddisk ses cıkarıyormu yani mekanik olarak çaLışıyor mu?
  • ewet dostum hard disk çalışıyor
  • Hard diskin Samsung ise bu sorunu yaşayabilirsin. Birde CD'ni kontrol et. Yani bazı CD'ler nedense (orjinal olmayanından bahsediyom) yükleyemiyor. Ben bir kez 3 Cd ile Windows kuramadım. Linux denedim(orjinal) onuda yemedi. Ama orjinal XP buldum çalıştı. Belkide CD'dendir.
    BIOS'un gitjegini sanmıyorum. Ve güncellemesi o kadar zor degil. Ingilizce biliyorsan dedigini yap o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.