bugün nero ile kayıt yaparken birden mavi ekran geldi ve kerneell bilmem ne dosyası hata verdi..makine bir daha da açılmadı..sadece şu hatAyı verdi"bir sorun algılandı.process1_initialazation_failed eğer bu sayfayı ilk kez görüyorsanız diye devam ediyor sorun devam ederse ......." format atmayı denedim ama o da yemedi makinenin bios ayarlarında da hard disk görünmüyor sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim (xp pro kullanıyorum)
ramlerin bozuk olablir aynısı bana oluyodu ramlerin bitanesi bozukmuş yada hdd sata bağlantılı ise raid üsrücünü yüklemen gerek
kabloları kontrol et derim ben tekrar tak sağlam bi şekilde tak
dostum sorun KERNEL_DATA_INTERNAL_ERROR olmasın? aynısı 3 hafta once basıma geldı format atıyorum kuruyorum ve masa ustu gelıyordu ancak arac cubugu gelmıyordu. servise gitti ram'e baktılar once olmadı. anakart garantıden değişti olmadı. ve hdd değişti suan sorun yok "seytan kulagına kursun"
ewet bu hata yı verdi.ama benim masaüstü filan gelmiyor direk mavi ekranda yazdığım uyarı.kabloları söküp yeniden taktım olmadı yedek bi tane hard diskim vardı onu taktım yine kuramadım makineyi insallah büyük bişe çıkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: anlam
dostum sorun KERNEL_DATA_INTERNAL_ERROR olmasın? aynısı 3 hafta once basıma geldı format atıyorum kuruyorum ve masa ustu gelıyordu ancak arac cubugu gelmıyordu. servise gitti ram'e baktılar once olmadı. anakart garantıden değişti olmadı. ve hdd değişti suan sorun yok "seytan kulagına kursun"
sorun data kablosu olubilir
bios görmüyorsa ve birden gittiyse bios olabilir veya HDD den dir..! kablo ve ram dusuk olasılık.!