Şimdi Ara

Makro ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun Call of Duty 4 de AK 47 kullanıyorum.XL740k mousum var.5.tuşu seri ateş yapmak istiyorum.Sol click nasılsa orası da öyle olmalı ama bi atışta 10-15 kez filan atsın:DSaniye ayarlamaları nasıl olmalı makro ayarlanırken?Resmini çekip gönderirseniz sevinirim.

• ben de mousenin kendi programı var.Oscar Editör Biraz olsun çözdüm olayı.teşekkür yorumun için.Resim olsa benim için çok güzel olacak.
  • oyunda hem seri ateş etmesi hemde sekmemesi gerekiyor.
  • COD4'ü 1 hafta filan MP onyadığım halde biliyorum rifle silahlardan en yüksek recoili olan ve en fazla hasar veren(lerden) silah AK-47'i o senin atacağın 15 mermiden en fazla 3ü adama hisabet eder, eğer hisabet ettiremediysen sen o 15 mermiye atana kadar adam seni kafadan 15 kere öldürür. Zaten oyunda pro olacaksan tek mermide kafadan öldüreceksin, taramanın bir anlamı yok amacın en az mermide en hizli şekilde en hisabetli vuruş yapmakdır bununda yolu kafaya vurmakdan gecer... Peki niye boyle neden taranmaz dersen adam seni karsıdan 1 mermide saniyenin 10 da 1 inde oldururken sen onu tararken 2-3 saniye gecebilir yani senn 1 kere oldururken adam seni 25 kere oldurmus olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 19 Eylül 2009; 14:36:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

COD4'ü 1 hafta filan MP onyadığım halde biliyorum rifle silahlardan en yüksek recoili olan ve en fazla hasar veren(lerden) silah AK-47'i o senin atacağın 15 mermiden en fazla 3ü adama hisabet eder, eğer hisabet ettiremediysen sen o 15 mermiye atana kadar adam seni kafadan 15 kere öldürür. Zaten oyunda pro olacaksan tek mermide kafadan öldüreceksin, taramanın bir anlamı yok amacın en az mermide en hizli şekilde en hisabetli vuruş yapmakdır bununda yolu kafaya vurmakdan gecer... Peki niye boyle neden taranmaz dersen adam seni karsıdan 1 mermide saniyenin 10 da 1 inde oldururken sen onu tararken 2-3 saniye gecebilir yani senn 1 kere oldururken adam seni 25 kere oldurmus olur.

hardcore değil ki tek mermide ölsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetin2034

quote:

COD4'ü 1 hafta filan MP onyadığım halde biliyorum rifle silahlardan en yüksek recoili olan ve en fazla hasar veren(lerden) silah AK-47'i o senin atacağın 15 mermiden en fazla 3ü adama hisabet eder, eğer hisabet ettiremediysen sen o 15 mermiye atana kadar adam seni kafadan 15 kere öldürür. Zaten oyunda pro olacaksan tek mermide kafadan öldüreceksin, taramanın bir anlamı yok amacın en az mermide en hizli şekilde en hisabetli vuruş yapmakdır bununda yolu kafaya vurmakdan gecer... Peki niye boyle neden taranmaz dersen adam seni karsıdan 1 mermide saniyenin 10 da 1 inde oldururken sen onu tararken 2-3 saniye gecebilir yani senn 1 kere oldururken adam seni 25 kere oldurmus olur.

AK-47 Kafadan tek mermide olduruyor, tek mermide oldurmese bile tarayınca 5 mermide oldurursen kafadan 2 vurusta oldurur, sonuc olarak senin o 15 tane atma meselen cok cok sacma istersen git Türkiyenin en iyi cod4 clanı x-factor oyuncularıyla konus.

• Hazır ilgili konu varken yeni konu açmadan buraya soruyum. Bende XL-750F var ancak oscar yazılımı cdsi bu modelde yoktu. Ben bir arkadaşımdan alsam veya internetten indirsem uyumlu olur mu? Yani o yazılım her türlü fare ile uyumlu mudur?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cetin2034

quote:

AK-47 Kafadan tek mermide olduruyor, tek mermide oldurmese bile tarayınca 5 mermide oldurursen kafadan 2 vurusta oldurur, sonuc olarak senin o 15 tane atma meselen cok cok sacma istersen git Türkiyenin en iyi cod4 clanı x-factor oyuncularıyla konus.

haklısın saçma 1 atış 5 mermi yeterli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.