Bildirim
Makro Halkasındaki Vida ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ucuz apatörlerde bayonette durdurucu olarak kullanıyor. Orjinal bayonetlerde veya gövdedeki bayonette o vida yerine kalıptan işlenmiş bir çıkıntı olur.
-
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. İnternet deryasında bu konu ile ilgili en ufak bir bilgi kırıntısı bile yok. Pek çok fotoğrafsever kişi de bunu bilmiyor. Ben de sizin verdiğiniz cevaba yakın bir ihtimal düşünüyordum ki düşüncem doğruymuş. Tekrardan teşekkürler.
-
Bu arada şöyle kısa bir bilgi paylaşayım. Benim ters bağlantı adaptörü çok sıkı şekilde bayonete oturuyordu. O küçük vidayı çıkartıp denedim, şak diye oturdu. Sıkılığı da gitti. Şimdi çok rahat kullanıyorum. Demek ki vidanın olmaması bazı bayonetlerde şart değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 20 Mart 2021; 22:7:55 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X