Bildirim
Makro lens onerisi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Geçen ay içerisinde bir arkadaşıma Sigma 105 mm F2.8 ex hsm os aldık 2. el olarak , bana göre enfes bir lens . Üzerinde titreşim önleyici olması da nikon sistem için büyük bir avantaj . Fiyatı 900 lira civarındaydı 2. el olarak . -
quote:
Orijinalden alıntı: CavaLieR-G
Geçen ay içerisinde bir arkadaşıma Sigma 105 mm F2.8 ex hsm os aldık 2. el olarak , bana göre enfes bir lens . Üzerinde titreşim önleyici olması da nikon sistem için büyük bir avantaj . Fiyatı 900 lira civarındaydı 2. el olarak .
Tesekkur ederim.bi bakayim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18-55mm'yi gövdeye ters takıp makro özelliği kazandırabilirsiniz. Instagram hesabımdaki dolma kalemi 18-55mm ters lens tekniği ile çektim. Lensi ters takma aparatı 20-30 lira arası bir şey
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelik f/p ise: Ters 18-55 + Uzatma Tüpü + Msn202 -
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
Öncelik f/p ise: Ters 18-55 + Uzatma Tüpü + Msn202
Bunda mevcut lensi ters kullanicaz sanirim.
Sigma 105mm F2.8 DG OS Macro neticesi mükemmel bir objektiftir.
Kesinlikle tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: tanerturanli
Sigma 105mm F2.8 DG OS Macro neticesi mükemmel bir objektiftir.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Fiyat araligi ne ustad bu lenslerde.
1699 TL -
tamron 90mm 2.8 vc . 2014 Ödüllü makro lens. Kullanıyorum, mükemmel! Araştır, önyargılardan kurtul. 1599TL -
quote:
Orijinalden alıntı: BzBz
tamron 90mm 2.8 vc . 2014 Ödüllü makro lens. Kullanıyorum, mükemmel! Araştır, önyargılardan kurtul. 1599TL
Evet.bende bu cihaza bakiyodum ustad.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X