Bildirim
Maks 2000 tl 40-42inç tv tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: emre71710
Başlıkdada belirttiğim gibi maksimum 2000 tl ye 40-42 inç hd yayınının yanında sd yayınıda güzel olan tv tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aileme aldığım ve ilk led tvleri olcağı için tüplü daha iyiydi dedirtmeyim kendime
3d çok önemli değil 4k da olabilir.
Teşekkür ederim
kardeşim hemen al diye bir tv öneremem ama söyle bir yazı var oku istersen tv almadan önce direk led ve slim led olayı farkını anla ona göre tv seçebilirsin
link bu
-
Eyvallah kardeşim ne yalan söyleyim bilmiyordum led panel farklarını.
Ama benim aradığım direct led olanlarmış onu öğrendim -
quote:
Eyvallah kardeşim ne yalan söyleyim bilmiyordum led panel farklarını.
Ama benim aradığım direct led olanlarmış onu öğrendim
önemli değil kardeşim bende direct led li bir tv seçtim en ucuz olarak lg 32lv582b modeli bugün elime ulaştı görüntüsü gayet net, -
Hayırlı olsun kardeşim bende lg 42lf650v ürününe bakıyorum nasıl ilk incelemelerin lg de -
quote:
Hayırlı olsun kardeşim bende lg 42lf650v ürününe bakıyorum nasıl ilk incelemelerin lg de
valla sunu söyleleyim hocam filmleri genellikle bluray olarak izlerim elimdede ps4 var oyun konusunda çok iyi görüntü veriyor keskinlik filan gayet iyi oyunda ama kendi ayararında film ayarlar bulunmakta bana pek tatmin edici gelmedi ilk başta ta ama menülerde resim ayarlarına girince uzman 1 ve uzman 2 diye orda görüntü ayarlarını kendime göre ayarladım ve yaptığım ayarlar sayesinde yemin ediyorum filmlerde bu zaman kadar görmediğim net görüntüyü verdi transformers 4 izledim tv de hareketli görüntüleri gayet akıcı veriyor hd kanallara gelecek olursam ordada gayet başarılı sanırım IPS panel kullanmasından gerek ne diyim hocam eski samsung kullaıcı olarak lg ye geçtim kaliteyi buldum görüntü bakımından ama smart için aynı şeyi diyemem ama baktığın tvde web os 2.0 var oda smart özellik için gayet iyi bir sey.eski kullandığım samsungun paneli yani ekranı durduk yere yuvasundan çıkıyordu uyduruk yapıştırma malzeme kullanmışlar ama aldığım lg tv de çerceve kısmı çelik çıktı...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X