Şimdi Ara

Maks. 300TL Ekran Kartı önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5770 Gerek yeni teknoloji olması gerek 4870 ayarında olması ve tabiiki dx11 olması bu kartı f/p yapıyor şimdilik ileride ne olur bilinmez. Gücü az çeken bir kart ama yinede 350w bir psu'ya bu kartı emanet etmemekte fayda var.
  • 5770
  • Arkadaşlar konuyu açan arkadaş kartı aldı
  • 5770 le oyunlara daldım birden zaman geçivermiş :) bu keyfi paylaşamasam da en azından kasamda nasıl durduğunu sizinle paylaşabilirim.

Maks. 300TL Ekran Kartı önerisi
  • İyi günlerde kullan ama keşke dirt2 kuponu bulunan kutulu alsaydın.

3d mark 2006 testi yapar mısın? (program default ayarlarında olsun)

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 25 Kasım 2009; 23:38:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

İyi günlerde kullan ama keşke dirt2 kuponu bulunan kutulu alsaydın.

3d mark 2006 testi yapar mısın? (program default ayarlarında olsun)

Teşekkürler

testi ancak yarın yapıp sonuçları paylaşabilirim. download etmem zaten 1,5 saat sürecek. İşe gitme durumum olmasa bekler skoru paylaşırdım ama yarın öğleden sonraya kalır benchmark skorları. Dirt2 'den bahseden olmamıştı hiç :( neyse ben devil may cry 4 oynayabileyim rahatça o da yeter bana :)
  • hayırlı olsun arkadaşım en kötü kartın bu olsun
  • Windows 7 işletim sistemi 32bit kullanmanı tavsiye ederim. Yükledikten sonra dx9 full redistributable package denen güncelleştirmesini de yüklemen gerektiğini hatırlatırım. Ondan sonra oyunları yüklemeye başlarsan sistemin sorunsuz çalışır
  • 3D Mark 2006 Default Skor : 11349

Detaylar için : http://service.futuremark.com/compare?3dm06=12552493
  • Skor bana düşük gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wacd -- 26 Kasım 2009; 2:42:49 >
  • eet skor düşük sebebi işlemci 3dmark06 işlemci dayanalıklı bir benchmark programı , 3d mark vantage testi yapınız bence
  • Hocam phenom x4 9650 işlemci var kafi gelmemiş midir
    Arkadaşın gönderdiği orb ye baktım da ;

SM 2.0 Score 4302
    SM 3.0 Score 5403
    CPU Score 3325

Oc ile cpu puanı 4kya cıkabilir ama sm skorları düşük gibi.
    Yani bi 12,5 - 13k hiç değilse olmalıydı sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wacd -- 26 Kasım 2009; 2:54:54 >
  • 2300 hızlaarında 9650 , 5770 e engel yaratır 2,8 hızlarında flnsa çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SY34

2300 hızlaarında 9650 , 5770 e engel yaratır 2,8 hızlarında flnsa çok iyi olur

Yapmayın arkadaşlar : ORB sonucunda CPU skoru 3325 ve toplam skor 11349

işlemci skoru 3306 olan ama toplam skoru 15899 5770 3D Mark 2006 sonuçları için : http://service.futuremark.com/compare?3dm06=12494611

ORB deki diger kartların frekans değerleriyle oynanıldığını düşünüyorum. Benim size verdiğim sonuçlar en ufak bir müdahale(soft/hard) olmaksızın büyünüyle varsayılan değerlerle alınmış bir skordur.

• Kartınız hayırlı olsun. Sentetik testleri boş yere kafanıza takmayın, önemli olan sizin düşündüğünüz ayarlarda yapılacak oyun içi testlerdir. Bu ayarlarda yeterli performansı veriyorsa gerisi boş.
  • 5770 al derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

5770 al derim..

sen hala ordamı kaldın

THeRioN hocam,
    bugün bende o karttan almayı düşünüyordum. tek bir soru soracağım... pişmanmısın başka kart almadığına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytekcengiz

sen hala ordamı kaldın

THeRioN hocam,
    bugün bende o karttan almayı düşünüyordum. tek bir soru soracağım... pişmanmısın başka kart almadığına?

İşin gerçeği daha kartı enine boyuna inceleyemedim ama ilk izlenimlerim olumlu (sessizlik / stabilite / performans (ilgilendiğim oyunlarda) / güç tüketimi) diyebilirim. Bence kartı daha uzun süredir kullanan arkadaşlar varsa onlara danışman daha aydınlatıcı olabilir.
  • hocam hayırlı olsun.Bende ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum.Şu an inno 3d 8600 gts var 256 mblik.Sisteminin intel 2.66 ghz 2 gb ram asus p5b anakart,550 w thermaltake psu,sony 32 full hd lcd tv.Bu sistemle ekran kartını yenilesem şimdikinden fazla bir performans artışını hissedermiyim oyunlarda.Bu arada win 7 kullanıyorum.Olumlu görüş olursa bugün kartı lamayı planlıyorum.Tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

hocam hayırlı olsun.Bende ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum.Şu an inno 3d 8600 gts var 256 mblik.Sisteminin intel 2.66 ghz 2 gb ram asus p5b anakart,550 w thermaltake psu,sony 32 full hd lcd tv.Bu sistemle ekran kartını yenilesem şimdikinden fazla bir performans artışını hissedermiyim oyunlarda.Bu arada win 7 kullanıyorum.Olumlu görüş olursa bugün kartı lamayı planlıyorum.Tşkler.

valla benimde sistemim hemen hemen seninkisine benziyor. mutlaka sistemimiz eski olduğundan dolayı tam performans alamayacaz. ama zaman içinde işlemci anakart ve ramleri de biraz gıdıklarsan iyi olur diye düşünüyorum... Ama eminim mevcut kartından çok daha iyi sonuç alacaksın...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.