Şimdi Ara

MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.072
Cevap
30
Favori
228.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana verilen fiyat 170 ytl artı işçilik. bundan %25 indirim düşülecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

mert söylediklerine tamamen katılıyorum. imzanda güzel olmuş.
    senide sardı bu donanım haber :)
    quote:

Orjinalden alıntı: mert1978

quote:

su anda yeni bir yakıt testindeyim depoyu fulledim ve performanlı kullanmaya başladım yani ekonomiklik değil serilik önemli bir şekilde şehir içi kullanacağım bakalkım ne yakacak.
    sizlerle paylaşırım.

üstat benim veriler için şunu söyleyebilirim hiç 3000 devir altında vites değiştirmedim.ve yol boşşsa genel de 90 km üzerine çıkıyorum.hatta zaman zaman 120 ile gittiğim bile oluyor.ben ce bu arbadaki en büyük eksiklik tork düşük olması eğer tork da yüksek olsaydı (ki o zman bu kadar ekonomik olmazdı) dehşet bir araba olurdu.

Kalkışlarda ve ara hılzanmalarda oldukça yavaş. onun dışında ekonomi adına süper bir araba bide benizne sürekli zam gelmese ben bu araba ile raat 0,160 düşürürdüm. şimdi çıktı 0,190 ytl ye

ortala bi depo ile 750 km gidiyorum karma

eyvallah

• sakarya ekin oto cruise control 150 ytl
    cd çalar 350 ytl
    tv li ses sistemi 1000 ytl
  • peki mert işçilik dahilmi %25 indirim düşülmüş fiyatlarmı onuda belirtirmisin
  • arkadaşlar 2005 corsalarda arka sis ampulleri nasıl yanıyor bigisi olan var mı
  • far yakma düğmesinin orada bir düğme var dostum oradan.
    direksiyonun sol tarafında üstünde çizikler olan bir yarım ay şekliydi sanırım.
  • quote:

peki mert işçilik dahilmi %25 indirim düşülmüş fiyatlarmı onuda belirtirmisin

işçilik hariç %25 düşülmemiş hali
  • üstat benim arabda kayış var sende zincir mi var?

bide benim klima sanki direk motordan alıyor gücü neden dersen klima motoru kayışa bağlı klimayı açtığımdaa motor kayışından güç alıp motor kayışı beraber dönmeye başlıyor.
  • bu arada bugün motora 444 motor up koydurdum daha sonra nano teknoloji bor katkılı bir yağ varmış,çok faydalı bişeymiş ondan koydurcam 45 ytl fiyatı motor sesini falan kesiyo motoru bayağı rahatlatıyo diyorlar.bide benzin katkı maddesi varmış motor torkunu arttırıyormuş önümüzdeki aylarda onuda yaptıracağım 3000 km sonra 90000 bakımında hepisini yaptıracağım
  • yine ekin ekcandan ucuz gördünmü :)
    senin arabada nasıl kayış olur mert bu arabaların hepsinde zincir var.
    sen motordaki kayışı diyorsun sanırım. yani, kaputu açtığında gördüğün kayış değil bizim dediğimiz.
    zinciri çıplak gözle göremezsin. içerdedir.
    bu arada dediğin katkıları biliyorum kullandığımda oldu. ama bence çok gerekli değiller yinede sesi biraz azaltıkları doğrudur. ve ilk koyduğun zaman sanki araba böyle rahatlamış gibi olur.
    benim en tavsiye edeceğim katkı arasıra (yılda bir kaç kez) benzine enjektöre temizleyici karıştırmaktır.
  • bu arada mert senin km 87000 mi oldu.
    bide az önce lastik için fiyat aldım 175/70/13 michelin 90 toyo 75 bridgestone 85 ama ne yazık ki takdıramayacağım.
  • quote:

yine ekin ekcandan ucuz gördünmü :)
    senin arabada nasıl kayış olur mert bu arabaların hepsinde zincir var.
    sen motordaki kayışı diyorsun sanırım. yani, kaputu açtığında gördüğün kayış değil bizim dediğimiz.
    zinciri çıplak gözle göremezsin. içerdedir.
    bu arada dediğin katkıları biliyorum kullandığımda oldu. ama bence çok gerekli değiller yinede sesi biraz azaltıkları doğrudur. ve ilk koyduğun zaman sanki araba böyle rahatlamış gibi olur.
    benim en tavsiye edeceğim katkı arasıra (yılda bir kaç kez) benzine enjektöre temizleyici karıştırmaktır.

hııım anladım...
    dediğin gibi daha spnra enjektör temizleyici kullanacağım.klima olayı nasıl peki o motor kayışına bağlı, gücünü ondan alıyor gibi geldi bana gerçi klima çalıştığında öyle aman aman bir güc kaybı yaşamıyorum

• kesinlikle klima gücünü elektirikten alıyor.
    onun tam tekniğini bilmiyorum ancak bu araç hariç kullandığım bütün arabalarda performans kaybı olurdu ve bunu bariz hissederdim.
    ama bu araçta kesinlikle klimanın performans hiç etkisi yok varsada hissedilir boyutta değil.
  • benim şuan araçta takılı olan michelin energy lastiklerini sordum peşin tanesi 100 ytl fiyat verdiler bide 13 inç çelik janthttp://www.karacalastik.com/jant.asp?id=72
    bununda tanesi 125 ytl dediler yılbaşında alabilirim
  • valla ne desek yalan olur mert:)
    bu arada seni arabaya bişeyler yapmaya pek bir istekli görüyorum mert.
  • quote:

valla ne desek yalan olur mert:)
    bu arada seni arabaya bişeyler yapmaya pek bir istekli görüyorum mert.

sorma ya ilk arabam olduğu için biraz merak var bide benzin ucuz olsaydı varya ekmek almaya bile araba ile giderdim
  • arabayı kısa süre sonra değiştirmek gibi bir niyetin falan varsa hiç bir şey yaptırma çünkü zarar edersin ama ben en az 3-4 yıl binerim diyorsan kafana göre takıl sonuçta bizim en büyük keyfimiz otomobillerimiz.
  • quote:

arabayı kısa süre sonra değiştirmek gibi bir niyetin falan varsa hiç bir şey yaptırma çünkü zarar edersin ama ben en az 3-4 yıl binerim diyorsan kafana göre takıl sonuçta bizim en büyük keyfimiz otomobillerimiz.

en az 3 yıl binerim eğer allah kaza bela vermez maddi durum kötüleşmezse o yüzden düşünüyorum deüğişilkik yapmayı bakalım yılbaşı gelsin ikramiyeyi alayım ver elini sanayi çübkü çelşk jantlar bildiğim kadarı ile standart janta göre daha hafif bu hem yakıt ekonomosi hemde performans artışı sağlar diye düşünüyorum keza daha sağlam olması ve estetik olmasıda cabası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locke78 -- 28 Haziran 2008; 18:48:05 >
  • bende cruise kontrol takacağım birde lastikleri 175/70/13 yapacağım ama ekonomik durum biraz düzelsin öyle.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.